ΑΛΕΞΕΙ ΜΙΛΛΕΡ – ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗ ΣΤΡΟΦΙΓΓΑ. Ο «ΤΣΑΡΟΣ» ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ GAZPROM ΠΑΓΩΝΕΙ – ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ- ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

    Κοινοποίηση:
    poutin-gazprom

    H ρωσική Gazprom δημοσίευσε βίντεο με μουσική υπόκρουση και τίτλο «ο χειμώνας θα είναι μεγάλος», προφανώς θέλοντας να στείλει μήνυμα, για το κλείσιμο της στρόφιγγας του φυσικού αερίου.

    Επιπλέον ρίχνει ξανά τις ευθύνες στην Δύση, λέγοντας ότι αυτή ξεκίνησε το θέμα των κυρώσεων εναντίον της. H εταιρεία δήλωσε ότι έλαβε προειδοποίηση από τις ρωσικές αρχές πως ο σταθμός συμπίεσης Πορτοβάγια, που στέλνει φυσικό αέριο στη Γερμανία μέσω του αγωγού Nord Stream 1, δεν πληροί πλέον τις απαιτήσεις ασφαλείας. Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, ο σταθμός Πορτοβάγια είναι πλέον «επικίνδυνη μονάδα παραγωγής» και δεν μπορεί να λειτουργεί νόμιμα.

    «Το ισχυρότερο όπλο του Πούτιν»

    Ποιός είναι όμως ο άνθρωπος που θα μας κλείσει τη στρόφιγγα; Ο επικεφαλής του ρωσικού ενεργειακού κολοσσού φυσικού αερίου Gazprom, Αλεξέι Μίλλερ έχει τιμηθεί με το μετάλλιο του «Ήρωα της Εργασίας», ενώ από το 2008 που ανέλαβε την Gazprom είχε θέσει ως στόχο του να αυξήσει σε μία δεκαετία την κεφαλαιοποίηση του ομίλου σε 1 τρισ. δολάρια. Η εντυπωσιακή αναρρίχηση του γερμανικής καταγωγής διευθύνοντα συμβούλου του κρατικού ενεργειακού γίγαντα στη ρωσική ελίτ ισχύος είναι απόλυτα ταυτισμένη με την πολιτική διαδρομή του Βλαντίμιρ Πούτιν. Του οφείλει τα πάντα, οπότε δε θα μπορούσε, ακόμα και αν στην υποθετική περίπτωση είχε αντίθετη άποψη, να έχει το παραμικρό περιθώριο απόκλισης από τις αποφάσεις του για την ενεργειακή ασφυξία της Ευρώπης.

    OΛΟ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Πούτιν, γελάει καλά όποιος γελάει τελευταίος. Αυτή την στιγμή απεργάζεσαι την οικονομική καταστροφή της ανθρωπότητος. Ακόμα και εάν είσαι αδικημένος, οι αποφάσεις σου είναι αποφάσεις ενός παρανοικού ανυρώπου.

    2. Μητσοτακη ετοιμασου , θα εισαι ο επομενος κρεμασμενος Ζελενσκι.

    3. …..ΘΑ ΠΑΓΩΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΡΑΓΙΑΔΟΠΟΥΛΑ!!!….ΠΑΣΟΥΛ ΝΑΧΟΥΪ!!!…

    4. καλα κανει ο πουτιν ρεεεε!!! σκιστους βλαδημηρε!! να δουνε ποιος ειναι το αφεντικο επιτελους!!!!!!!!!!!!

    Comments are closed.