ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ: «ΠΑΡΤΑ Μ@Λ@ΚΑ» – ΑΙΣΧΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΜΕ 100 ΜΠΡΑΒΟΥΣ-ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ! ΕΤΑΞΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΝ ΛΑΓΟΣ

    Κοινοποίηση:
    im_teaser_21-08-2024

    Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

    «ΠΑΡΤΑ Μ@Λ@ΚΑ». Αισχρός πρωθυπουργός. Πήγε στα καμένα , με το φόβο του ξύλου, του γιαουρτώματος και των αποδοκιμασιών, για να το ΞΑΝΑ-παίξει τρελός. Με 100 μπράβους- μπάτσους και κάτι οργιώδη σιτιζόμενα κομματόσκυλα. Συνάντησε λαϊκή οργή, έταξε «πράσινους κήπους» και το ΄βαλε στα πόδια σαν τη νυφίτσα. 400 κατεστραμμένα σπίτια, περιουσίες στη στάχτη, νοικοκυριά στο χάος

    1-NEW.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Έχει δει κάποιος τον Αχιλλέα τον Καραμαναλή;

    2. Ο θεός να ανάπαυση την ψυχούλα τις 60χρονης Μανούλας 2 παιδιών που κάηκε ζωντανή στην Πεντέλη

    3. Μαζεύτηκαν οι άνθρωποι από χαρά για να σου δείξουν ότι σ´ αγαπάνε ρε ζαβό.

    4. Καταρρέει με πάταγο η συμμορία της Κούλας. Μόνο οι πληρωμένοι υπάλληλοι και οι αργόστροφοι έμειναν να τους στηρίζουν. Ούτε με νοθεία δεν βγαίνουν τα κουκιά πλέον.

    5. Τι ψηφήσατε στις εκλογές Θεσσαλιώπτες?Να τον χαίρεστε……λ

    6. η μαιμου προχτες που διασκεδαζε στον γαμο δεν ειχε προστασια κ απο την γκαντεμια του χαθηκαν 3 νεαρα παιδια…χασκογελει με τις συμφορες ποσο αρρωστος πια

    7. ειχα παει παλια πεντελη χθες βράδυ και πραγματικα δεν θα πιστευατε ποσοι μπατσοι του ΔΙΑΣ ητανε εκει. Χαλαρα πιο πολλους απο 100 συν τουλαχιστον 10 ασθενοφορα μην παθει τιποτα ο κακασχημος γουρλοματης.

      1. οπως και οι χουντικοι διαλυσανε και ευτελισανε τα συλλαλητηρια για τις Πρεσπες. Ολοι για το συστημα δουλευουν

    8. Γράφουν σήμερα από την τελευταία πυρκαγιά εντός αστικού ιστού θα ανέβει η θερμοκρασία 2 βαθμούς θα γίνουμε ΚΑΙΡΟ εκτός από τις βλάβες στην υγεία μας, και ο Πρωθυπουργός προσπέρασε το μέγεθος της καταστροφής έταξε πάλι παραμύθια της Χαλιμάς.

      1. Γιαυτό τις αφήνουνε τις φωτιές να κάψουν ότι μπορούν και να σβήνουν στην θάλασσα.

        Για να ανέβει κιάλλο η θερμοκρασία το καλοκαίρι, να αυξηθούν οι πλημμύρες το χειμώνα και οι άριστοι να επικαλούνται την κλιματική αλλαγή, με όποια business αυτή συνεπάγεται.(ανεμογεννήτριες, ηλιακά πάνελ)

        3.000.000 στρέματα σε 5 χρόνια επί Μητδοτάκη κάηκαν, αυτός είναι ο υπεύθυνος για την κλιματική αλλαγή που προπαγανδίζει.
        Κανείς άλλος.

    Comments are closed.