ΑΛΗΤΕΣ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ – ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΝΕΡΟ – ΚΑΜΙΑ ΕΝΟΧΗ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ

Κοινοποίηση:
[371274] ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ  (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)

Απίστευτη καταγγελία για τη συμπεριφορά του κράτους στους ανθρώπους που, για μια ακόμα φορά, μπήκαν μέσα στις φλόγες για να σώσουν τα δάση, τους συνανθρώπους τους, τα ζώα και ότι άλλο μπορούσαν να σώσουν.

«Αμέτρητες καταγγελίες πως από χθες το απόγευμα δεν τους έχει δοθεί ούτε ένα μπουκαλάκι νερό και αυτά που τους έδωσαν εχθές ήταν ζεστά που ούτε καν μπορούσαν να καταναλωθούν», σημειώνεται χαρακτηριστικά σε ανάρτηση στο Facebook της ομάδας «Εποχικοί Πυροσβέστες».

Σύμφωνα με τις καταγγελίες οι υπευθύνοι του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και του αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος άφησαν για δύο μέρες χωρίς τροφή και πόσιμο νερό τους πυροσβέστες που έδιναν μάχη με τις φλόγες στην κόλαση της Ανατολικής Αττικής.

Γράφουν χαρακτηριστικά:

“Για δεύτερη ημέρα οι υπεύθυνοι στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και στο Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος έχουν αφήσει τους Πυροσβέστες χωρίς τροφή και πόσιμο νερό.

Αμέτρητες καταγγελίες πως από χθες το απόγευμα δεν τους έχει δοθεί ούτε ένα μπουκαλάκι νερό και αυτα που τους εδωσαν εχθες ηταν ζεστά που ούτε καν μποορουσαν να καταναλωθούν.
Είναι ντροπή για τον Κρατικό μηχανισμό να μαγειρεύουν κάτοικοι και να βγαίνουν με τα ποδήλατα τους να μοιράζουν τροφή στους Πυροσβέστες.
Εσάς που μας σκεφτήκατε, σας ευχαριστούμε από καρδιάς.” αναφέρει η ανάρτηση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Γεύματα μόνο για λάθρο εισβολείς,, αυτή είναι η πολιτική Μητσοτάκη.

  2. Ψάχνουν να βρούν ωραιοποιημένες λέξεις για να εντυπωσιάσουν. Και έτσι στο Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας δίπλα και τη λέξη της Κλιματικής Αλλαγής.Αφού εκ των πραγμάτων είναι εντελώς ανίκανοι να διαχειριστούν κλιματικές κρίσεις. Θα γελάγαμε όπως στο γάμο του Καραγκιόζη,αλλά τα συμβάντα είναι πολύ σοβαρά. Ο σώζων εαυτόν σωθήτω, τουλάχιστον μέχρι τη μέρα των μεγάλων καδρονιών.

  3. Οι προϊστάμενοί τους στην πυροσβεστική,κάθονται στα γραφεία τους με τα air-condition και τις κοιλάρες τους και ροκανίζουν τις μισθάρες τους,θα νοιάζονται για το φαϊ του πυροσβέστη;

  4. Για τα παράπονα σας καλέστε στο νούμερο ΣΑΡΑΝΤΑΕΝΑ ΤΑΚΑΤΟ. Το τηλεφώνημα είναι χωρίς χρέωση.

  5. Κοπρόσκυλα Δ.Υ.. Αλλά όταν τα λέμε, μας κόβετε…

  6. ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΒΡΩΜΟΚΟΜΑΤΑ Ν.Δ ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ Ν Α ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΗΡΗΣΤΟ ΜΑΖΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΠΟΤΑΚΤΗΚΟΥΣ ΤΟΥ Σ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΗΣΚΟΝΤΑΙ ΑΜΗΝ+++

  7. Για τους Λαθρομετανάστες δροσερό νεράκι φαγητό πλουσιοπάροχο δωρεάν ίντερνετ και επίδομα μηνιαίο και όλα αυτά στην ώρα τους όσο για τον Ελληνινα πολίτη να πάει να κουμπουριαστει

  8. Ο βρομιάρης κικίλιας, ο άχρηστος εγκληματίας, γιατί δεν διαολοστέλνεται, να σπάσει και τα μούτρα του εκτός απ’ το χέρι(;);;; Δεν υπάρχει στη γαμωϊεραρχεία του 💩υπουργείου κανένα μα κανένα ικανό στέλεχος να αναλάβει;;;

  9. Καλα να παθουν μεγαλε. Αυτοι ψηφιζαν τα συστημικα κομματα 50 χρονια τωρα. Δεν ειδα να διαδηλωνει κανενας για τον Παπαδοπουλο που σαπισε στη φυλακη και τωρα για τον Κασιδιαρη ? Να ψοφησουν λοιπον απο διψα και πεινα για να ειναι καλα ο Κουλης και ο Γεωργιαδης α και ΣΙΑ μη ξεχναμε και τους υπολοιπους ανθελληνες. Ραγιαδες γεννηθηκαν και οι πυροσβεστες ραγιαδες θα πεθανουν.

  10. Έχει και γι αυτό απάντηση η λαίλαπα της ΝΔ.. θα πούνε ότι για όλα φταίει η κλιματική κρίση και αλλαγή!!!

    1. Ας ειναι καλα το 41 τακατο.εκει πονταρει ο μαρεβος.στους ποτισμενους εμβολιασμενους αμετανοητους.απ’αυτους τα τραβαμε ολα.

Comments are closed.