ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟΨΥΧΟΙ! ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΡΟΥΣ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Η Γενική Γραμματέας της Τοπικής Ν.Δ. Χαϊδαρίου Βίκυ Κακάλη δήλωσε: «Μάλλον έγινε τη νύχτα. Πρώτη φορά έγινε τέτοια καταστροφή σε γραφείο. Διέλυσαν τα πάντα αλλά το χειρότερο, έριξαν χλωρίνη κ οξύ στα τρόφιμα που είχαμε μαζέψει για το χαμόγελο του παιδιού και το Χριστοδούλειο ορφανοτροφείο»
    Δεν χρειάζεται να μας πεί κανείς ποιοί είναι δράστες… Άλλωστε υπέγραψαν και με την επίθεση τους στην Ελληνική Σημαία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. Ειδατε ποιος εφαγε το χριστουγεννιατικο γευμα των αστεγων-απορων του δημου Αθηναιων στο Ρουφ;;;λαθρομεταναστες μουσουλμανοι αφγανοι κλπ φτωχοι συγγενεις απτην αφρασία…ειδα το μεσημερι τα πλανα στις ειδησεις…ηταν κ μια γυναικα με τα μαυρα του ISIS κ τη μπουργκα ολοσωμη…μονο οι κορες των ματιων φαινονταν!!!φαγαν οι λαθραιοι του Ισλαμ το φαΐ των χριστιανων αστεγων ελληνων!!!σε χριστιανικη γιορτη….η δολιοτης ειναι πως στα βραδινα δελτια ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΛΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΕ!!!ΔΙΑ ΤΟΝ…”ΦΟΒΟΝ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ”…ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΔΙΧΩΣ ΠΑΤΟ…ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΪ́ΣΕΙ Ο ΣΟΡΡΟΣ,Η ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΣ Κ ΟΙ ΜΚΟ!!!!!!!!!!

    2. Η ελλάδα κυβερνάτε από πουτάνες γιους, πατέρες προδότες, γιοι δοσίλογοι και πούστηδες, και τά αμόρφωτα σκουπίδια, ψηφίζουν τους ίδιους, ελλάς μπουρδέλο,

    3. Υπάρχει μια γιάφκα εκεί κοντά, οι μισανθρωποι ανθέλληνες την ονομάζουν παπουτσαδικο. Από εκεί έκαναν την ανθελληνική ρατσιστική τους επίθεση. Άμεση εκκένωση και ξύλο στους μισανθρωπους.

    4. ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΤΣΟΥΠΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ .ΑΝΟΙΞΤΕ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙΑΔΑ ΚΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.

    5. Κανεις επιχείριση αποκλεισμός στα βοθροκαναλα να μην παίρνουν πλάνα τους ανακατεύεις στο ξύλο και όλα τελειώνουν όμορφα και ωραία . Τι δεν καταλαβαίνεις η πολιτεία έτσι απλά καλά Χριστούγεννα ΕΛΛΗΝΕΣ.

      1. Και αποκλεισμό να μην εφαρμόσεις τους γράφεις απλά στα αρχίδια σου και τους αφήνεις να ακούσουν. Που είναι όλοι αυτοί οι βόθρο καναλάρχες τώρα να τα βάλουν με αυτούς? Γλεντάνε τα μουνιά αλλά κάποιοι άλλοι άνθρωποι μας ΕΛΛΗΝΕΣ πεινάνε και κρυώνουν τώρα εξαιτίας τους γαμώ τα πεθαμένα τους. Αν συνέβαινε όμως στους άλλους που υποστηρίζουν οι “αλληλέγγυοι” βρωμιάριδες ανθέλληνες θα το χαν βγάλει βρώμα πρώτη μουρη όλη μέρα σήμερα.
        Δεν λυπάμαι κανέναν ούτε λαθροπίθικοι ούτε ανθέλληνα ούτε από αυτά τα κωλόπαιδα πλέον για ότι θα πάθουν.

    6. Τα καλοβολεμενα κωλόπαιδα του παπουτσαδικου που τα έξοδα στο στέκι τους τα πληρώνει ο ίδιος ο δήμος σας.Οσο για τη τοπική της Ν.Δ.φταιει σε πολλά γιατί επί κυβέρνησης Σαμαρά Βενιζέλου τους κάνανε πλάτες σε πολλά.Μονο η συγχωρεμενη η Καμπολη(ο Θεός Ν αναπαύσει τη ψυχή ΤΗΣ) τους είχε στη πίεση

    7. Αμάν!!
      καταλαβαίνετε όλοι οι πολίτες της χώρας πώς εδώ πλέον δεν τίθεται κάποιο θέμα κάποιας ιδεολογικής αντεπίθεσης για το σύστημα και το κράτος;;;;;
      Εδώ τίθεται θέμα ανθελληνισμού: μισέλληνες/ μισάνθρωποι μέρες Χριστουγέννων !!! Καταλαβαίνετε ότι με αυτά που κάνετε αναρχικοί και μπολσεβίκοι δικαιώνεται απλά η Χρυσή Αυγή ακόμα και η αμερικανική Χούντα του Παπαδόπουλου. Δικαιώνετε δηλαδή τα τανκς και τη σβάστικα. Πραγματικά, όπου υπάρχει δράση υπάρχει αντίδραση θα το δείτε στην πορεία. Αυτά που κάνετε έχουνε μείνει, έχουν χαραχτεί στην ιστορία πια και απλά δεν μπορείτε να κάνετε κάτι πλέον. Θα είναι μία τεράστια δικαιολογία για να ακμάσει πάλι η δύναμη της χρυσής αυγής και να ριζώσει άγρια αναγκαστικά στις ψυχές όλων των Ελλήνων τα ακροδεξιά και ναζιστικά χαρακτηριστικά. Δεν θέλατε πατριωτισμό δεν θέλατε Ελλάδες δεν θέλατε να αγαπάμε τον Έλληνα και την ελληνική κοινωνία όπως κάθε άλλη χώρα στο πλανήτη που βαστάει ακόμα στα πόδια της.
      Από καιρό έχουνε πέσει οι μάσκες σας αλλά το χθεσινό είναι το αποκορύφωμα !
      Νομίζετε ηλίθιοι, ότι δεν ξέρουμε ότι, όταν ήταν ο μπάσταρδος ο Τσίπρας στην εξουσία ουδέποτε υπήρχαν τόσα μαζικά χαρακτηριστικά ακραίας συμπεριφοράς και βίας μέσα στην κοινωνία, τώρα τυχαία είναι όλα αυτά????
      Ξέρουμε όλοι οι Έλληνες από ποιους καθοδηγήστε και ποιους πιστεύετε και ποιοι σας πληρώνουν για να τα κάνετε Αυτά, δεν πάτε έτσι, για αυτό σας αναλογεί κάτι αντίστοιχο! Πέσαν οι μάσκες σας και ήταν το καλύτερο που μπορούσατε να δώσετε σαν δώρο σε όλους αυτούς που σας μισούνε και θέλουνε τον αφανισμό σας. Είναι εμφανέστατο ακόμα και σε έναν πολύ μαλάκα ότι οι περισσότεροι από σας δεν είστε Έλληνες, είστε ανθέλληνες είστε αλλοδαποί μισέλληνες είστε προδότες είστε σκουλήκια αξίζετε θάνατο όλοι σας, Αν δεν μπορεί να αποδοθεί δικαιοσύνη.

      Θα δείτε τι εστί ακροδεξιά παράταξη, που όπως οι ακροαριστεροί σαν εσάς εκμεταλλεύονται την κοινωνία και την αγάπη του πολίτη για την χώρα του, έτσι θα εκμεταλλευτεί και η ακροδεξιά παράταξη το εθνικό φρόνημα του πατριωτισμού όλων των Ελλήνων για να σας ανοίξει τα κεφάλια μπάσταρδα της κοινωνίας. Μόνο που τον Έλληνα δεν τον πειράζουν, εσείς του κάνετε κακό και μόνο που αναπνέετε στην κοινωνία.

    8. Μισούν τους φτωχούς και τα ελληνόπουλα, τόσο απλά. Θα μου πείτε αυτοί που κάνουν καταλήψεις έστηναν πάρτυ και γελούσαν βλέποντας εργαζόμενους να καίγονται στην μαρφιν καθυστερωντας την πυροσβεστική για να διασκεδάζουν με τον μαρτυρικό θάνατο ανθρώπων. Όσοι διαμαρτυρονται για τις καταλήψεις είναι τόσο μισανθρωποι που διαχεουν απλά το μίσος και την κακία. Οι καταληψίες θα χαίρονται στην θέα φτωχών ορφανων παιδιών να μην έχουν φαγητό μισανθρωποι απλά. Κάθε κατάληψη και μια γωνία μίσους.

    9. Η Εθνικη εκκαθαριση πρεπει να ξεκινησει πρωτα εκ των εσω και μετα εχουν σειρα τα λαθροορκ και οι μογγολοτουρκοι.

    10. Θα έρθει η ώρα που αυτά τα ανθελληνικά και ελληνοφοβικά σκουπίδια θα ανασκολοπηθούν μία και καλή.

    11. Aν τα τροφιμα προοριζονταν για τους λαθροπιθηκους δεν θα τα πειραζε κανεις

      Για τον Ελληνα απορο ομως υπαρχει προβλημα .,.,.,

      Ρε αλητοτσογλανοι Χριστουγεννιατικα δεν σεβεστε τιποτα ?

    12. Απέναντι στο μίσος την μισανθρωπια και την κακία προτασουμε την αγάπη την αλληλοβοηθεια και την αδερφοσυνη. Προσπερνάμε το μίσος που νοιώθουν ακόμα και για φτωχά ορφανά παιδάκια και συνεχίζουμε για μια κοινωνία αγάπης στηρίζοντας και βοηθώντας αυτούς που έχουν ανάγκη. Καλά Χριστούγεννα Ελλάδα.

    13. μπραβο μεγαλη δουλεια κανατε που καταστρεψατε τροφιμα που προοριζονταν για παιδια και φτωχους….Μπραβο ρε επαναστατες των Β.Πραστιων

    14. οι Υπάλληλοι του σόρρος στην Ελλάδα είναι καλοπληρωμένοι φαίνεται.
      Άλλωστε το φασόν ισλάμ τους προσφέρει άπλετο χρήμα.Φυσικά να καούν και 4 μουσουλμάνοι από μαγκάλι,τι να κάνουμε,τους τα πήραμε τα λεφτά,οπότε είναι αναλώσιμοι.Το αφεντικό θα αντικαταστήσει τα νομιστεράκια.
      Αυτοί είναι η ιδεολοληψία-εμπορική εταιρεία “ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε.” στην Ελλάδα.
      Παραθέτω απτό στιγμιότυπο από το youtube οπου οι συνάδελφοί τους στην αμερική usa ,δεν έχουν πληρωθεί και διαμαρτύρονται κάτω από ένα από τα μέγαρα του Αφεντικού σόρρος:

      https://www.youtube.com/watch?v=dAqNw-fy808 Antifa protesting George Soros for payment!

    15. Συμφωνώ με Pelo, δυστυχώς φοβάμαι πως οι κινήσεις Χρυσοχοίδη είναι στην τελική τους προσπάθεια αποτυχία. 6 μήνες Κυβέρνησης ΝΔ και ακόμη συζητάμε για καταλήψεις, αναρχικούς και παθογένειες δεκαετιών που σιχάθηκε το σύνολο των Ελλήνων. Ο Ελληνικός λαός δεν αξιώνει να καθαρίσουν μόνο τα Εξάρχεια για να πουλήσει η Κ. Μπακογιάννη τα δεκάδες σπίτια που αγόρασε ο σύζυγός της, απαιτεί να ξεβρωμίσει όλη η χώρα από κάθε είδους ανθελληνικού στοιχείου…. Καλά Χριστούγεννα

    16. Η συγκεκριμένη δράση δεν είχε στόχο μόνο την Ελλάδα, τους Πατριώτες και την ΝΔ αλλά και τον κάθε Χριστιανό που από το υστέρημά του πρόσφερε ότι μπορούσε για το παιδιά. Είναι δηλαδή και άμεσο χτύπημα και κατά Ελληνικών οικογενειών.
      Οπότε Όχι απλά απέλαση.
      Θα είναι πάντα εκεί έξω να δρούν κατά της Ελλάδος .
      Θα ήθελα πολύ να προτείνω μιά οικονομικότατη και οριστική λύση : Μιά σφαίρα στο κεφάλι και τέλος.
      Αλλά με εμποδίζουν οι αρχές μου….
      Οπότε ή επόμενη λύση είναι σύλληψη, ισόβια (πραγματικά), στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων και καταναγκαστικά έργα. Για το καλό της Πατρίδας να κάνουν σχολεία, δρόμους, νοσοκομεία και γενικά ότι έχει ανάγκη ο τόπος.
      Η ανωτέρω καταδίκη να μην επιδέχεται αναστολές και να μην εφεσιβάλλεται. Η δε ποινή για στάση, απόδραση κλπ να είναι ο Θάνατος.
      Τα τέρατα αυτά γνωρίζουν ότι προστεύονται από πολιτικά κόμματα και φορείς. Γνωρίζουν επίσης ότι στην απίθανη περίπτωση που θα συλληφθούν από λάθος κάποιου αστυνομικού, θα είναι σύντομα και πάλι στον δρόμο με καμιά επίπληξη στην χειρότερη.
      Αν δεν αλλάξουμε μυαλά σαν κοινωνία δεν πρόκειται ποτέ να εξαφανιστούν ή να συνετιστούν αυτοί.

    17. ΕΛΕΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ. ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.

    18. Γνήσιοι απόγονοι των κομμουνιστών 49 .Θά πάρουν και τα όπλα μαζί με τους μετανάστες (δωράκια από Ερντογάν)ενώ ο Έλληνας θα κοιτάει αφιονισμενος πλέον την καταστροφή του από την ΤV.

    19. Συχαθηκαμε πια τα ιδια και τα ιδια με τα ανθελληνικα σκουπιδια , που και η σημερινη κυβερνηση θυμιαζει κατα καποιον τροπο, αντι να τους τελειωσει μια για παντα και τους αφηνει ακομα να αλωνιζουν!!!!!!!

    20. και υπαρχει ομως στο ψευτορωμαικο μια σημαια ενος κρατους που αν την καψεις η την βεβηλωσεις γινονται μηνυσεις και προςαγωγες. ποια ειναι;
      η ερωτηση ειναι για δυνατους εγκεφαλους
      hint.. δεν ειναι η ελληνικη αλλα εχει τα ιδια χρωματα

    21. αφαιρεση υποκοοτητας…απελαση δια βιου κ εξω απτη χωρα…δεν χρειαζομαστε το φθονο κ το μισος τους…αλλωστε γεννηθηκαν μονο για την καταστροφη μας…χρονια πολλα στους συνειδητους ορθοδοξους κ ελληνες…ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!!!

    22. Δεν χρειάζεται τόσο Μίσος. Απλά ποντάρουν στο ότι δεν υπάρχουν δεξιοί που θα πάνε να τους κάνουν τα ίδια. Η Αστυνομία έχει αριστερές εντολές να τους χαιδεύει και νομίζουν ότι είναι άτρωτοι.

    23. οταν ομως ακουμπησουν ενα αναρχοκοπριτόσκυλο τότε λυσσάνε . τα καθοίκια αυτα μιλουν ελληνικά , αλλά ποιας βρομερής φάρας που κατοικει αιώνες στην ελλαδα είναι ;

    Comments are closed.