“ΑΜΑΡΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ” – ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΟΟΥ ΤΗΣ ΑΝΙΨΙΑΣ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ – Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΕ ΡΟΛΟ ΜΑΡΘΑΣ ΒΟΥΡΤΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΜΑΤΣΑ – ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ

Κοινοποίηση:
4685_OLGA

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων βρέθηκε νωρίτερα η Όλγα Κεφαλογιάννη, για την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων κατά του Μίνω Μάτσα, με τον οποίο βρίσκονται σε διαδικασία διαζυγίου.

Έξω από την είσοδο των δικαστηρίων βρίσκονταν οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι ζήτησαν από την Υπουργό Τουρισμού μια δήλωση. Η ίδια, συγκινημένη και με τρεμάμενη φωνή, τούς ζήτησε να σεβαστούν την ιδιωτικότητά της και την οικογένειά της.

Με οσκαρική ερμηνεία, η Ολγα Κεφαλογιάννη ζήτησε διακριτικότητα για τα… παιδιά της!

«Σας παρακαλώ! Ακούστε, εγώ είμαι εδώ μόνο για τα παιδιά μου, σας παρακαλώ πολύ. Σας παρακαλώ πολύ σεβαστείτε την ιδιωτικότητα και την οικογένειά μου, έχω δύο παιδιά τριών ετών και είμαι εδώ μόνο γι’ αυτά», είπε με λυγμούς η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Στην αντίπερα όχθη, ο Μίνως Μάτσας απάντησε απλά: «Ευχαριστώ πολύ… Ειλικρινά σας παρακαλώ!».

Η εκδίκαση της υπόθεσης των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η Όλγα Κεφαλογιάννη σε βάρος του Μίνωα Μάτσα πήρε αναβολή για την Δευτέρα 21/10. Η πλευρά του μουσικοσυνθέτη κατέθεσε, το πρωί της Παρασκευής 18/10, αίτηση για συνεπιμέλεια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

Leave a Response