ΑΜΑΡΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΤΣ#$ΛΑ! ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΕΥΑΚΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΚΙ; ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ Ή ΑΠΟ ΑΔΗΛΑ ΚΕΡΔΗ;

    Κοινοποίηση:
    5754833

    Το Πόθεν Έσχες των πολιτικών προσώπων δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα. Μεταξύ αυτών και η Εύα Καϊλή, της οποίας το όνομα εμπλέκεται στο χρηματικό σκάνδαλο Qatar Gate.

    Όπως είναι λογικό, το δικό της Πόθεν Έσχες “συγκεντρώνει” τα βλέμματα πολλών. Το δικό μας μάτι πάλι, έπεσε στις καταθέσεις που έχει η Εύα Καϊλή σε τράπεζα του Βελγίου. Από πού βρήκε τις 500.000 ευρώ η κ. Καϊλή και τις κατέθεσε και σε τράπεζα του εξωτερικού; Από τον μισθό της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ή από… δωράκια;

    kaili-pothen

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ….ΝΑ

    2. Γιατί ρε παιδιά γράφετε κακιούλες; Αυτή φταίει ή οι μπουγατσάδες της Σαλονίκης που την ψήφιζαν; Αφού ψηφίζετε τον κάθε ρεμπεσκέ ανεπάγγελτο, ποιος σας φταίει; Φάτε τώρα τις κονσέρβες σας και αφήστε το κάθε τσουλί με το χαβιάρι να σας κάνει χαβαλέ.

    3. Π@υτσ@, λούσα και χορός της Εvitas ο καημός!!!

    4. Καλοι μου ανθρωποι αφειστε ησυχη τη λαμογιομανουλα! Αμαρτησε για το παιδι της! Εκανε και… διαφημιση κιολας στην Ελλαδα μας με πετροδολαρια!

    5. Μηπως γυρισε καμια ταινια για τον σειρηνακη και κονομησε τοσο χρημα Τα προσοντα τα εχει

    6. Για τα αλλα που εχει στα VIRGIN ISLANDS ????? Κουβεντα ……

    7. Το σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό το αγόρασε και το ανακαίνισε με στραγάλια?
      Το δε οικόπεδο στην Πάρο, το αγόρασε με σταφίδες?
      Κορόϊδα φορολογούμενοι, που πληρώνουν τον μισθό της, των συμεργατών της, και διάφορες άλλες παροχές για να περνάει αυτή καλύτερα και οι φορολογούμενοι χειρότερα. Διεφθαρμένη Ελλάδα και ακόμα πιο διεφθαρμένη ΕΕ.

    8. φατε τωρα απο ευρωβουλευτες η απο ευρωβουλευτινες οπως τις λεει και μια παρουσιαστρια σε βραδυνη εκπομπη. 500 χιλ η κυρια , σπιτι στο ψυχικο ο αλλος.Αυτα τα στοιχεια να τα στειλετε σε κεινους με τα 700 ευρω μηνιατικο και που ψηφιζαν αυτους τους τοποτηρητες της ΕΕ.(Γιατι αυτη δινει τους παχυλους μισθους , να κοβουν βολτες στις βρυξελλες)

    9. Από Αραβικά επιδόματα γιατί στην Ελλάδα τα παίρνουν οι τεμπέληδες !!! Καλύτερα Τεμπέλης παρά Λαμόγιο !

    Comments are closed.