ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΟΣ ΤΣΙΠΡΑ: ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ Ή ΣΕ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ. ΒΟΜΒΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΓΚΥΡΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    TSIPRAS-PAIAT

    Ο Ελληνισμός σε επικίνδυνη Γεωπολιτική Εμπλοκή –Σενάρια με επίκεντρο τα Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειο

    Οι απειλές Ερντογάν  για  τα ενεργειακά στη Μεσόγειο και την ΑΟΖ, δεν είναι ξεκομμένες από τις ρευστές γεωπολιτικές εξελίξεις  και τα συμφέροντα που θέλουν να προωθήσουν οι ΗΠΑ στη περιοχή , σε ανταγωνισμό με τους Ρώσους  και τους  Κινέζους, λέει ο αναλυτής διεθνών γεγονότων και επικεφαλής του site  konstantakopoulos.gr  στον 98.4 Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος .

    Ο ίδιος έκανε λόγο για άσχημα σενάρια σε εξέλιξη στη περιοχή μας, όπου ο Ελληνισμός κινδυνεύει να εμπλακεί σε σχεδιασμούς που οδηγούν ενδεχομένως σε μεγάλες οικονομικές και πολεμικές αναμετρήσεις.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Έτσι τους κάνουν τους μαλακες και εσείς κουτορνίθια κου-ΜΟΥΝΙΑ να τον χαίρεστε.

    2. ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΑΓΚΑΖΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΟΤΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΠΟΤΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ

    3. ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΟΥΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΧΙ !!! ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΟΥΠΡΑΣ ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ , ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ , Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΡΕΙΕΣ ,ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ .ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΟΥΝ Ο ΠΑΠΠΑΣ , Ο ΦΛΑΜΠΟΥΡΙΑΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ .ΑΛΛΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ .

    4. παραμυθολογια. ΠΑΝΤΑ γινεται ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ οι μεγαλες δυναμεις. ΟΜΩΣ μας ΑΡΕΣΕΙ το ΠΑΡΑΜΥΘΙ. ΔΕΝ μετρα’ καμι’α θεση οποιου οποιουδηποτε Σιζοπουλου η’ Τσιπροπουλου

    Comments are closed.