ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΟ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΜΕ 12 ΤΡΙΣ. ΔΟΛΑΡΙΑ ΟΡΥΚΤΩΝ – «ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ» – ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

    Κοινοποίηση:
    221114110331-02-zelensky-kherson-111422

    Έχει βουίξει το ίντερνετ με το βίντεο της συνέντευξης του Αμερικανού γερουσιαστή στο  που δηλώνει απροκάλυπτα ότι οι ΗΠΑ προκαλούν πόλεμο στην Ουκρανία για να υφαρπάξουν μαζί με την Ευρωπαϊκή Ένωση τους ορυκτούς πόρους της χώρας.

    Κανένας ευρωπαίος πολίτης δεν συμφώνησε σε κάτι τέτοιο και κανένας αληθινός Έλληνας  δεν είναι κλέφτης να πάρει με πόλεμο πόρους άλλης χώρας!
    Κανένα κανάλι δεν έπαιξε αυτό το βίντεο, ο κόσμος γνωρίζει από την ευρωπαική ένωση ότι προστατέυουν την Ουκρανία από τον “κακό” Ρώσσο.
    Έχει διαπραχθεί πολιτική απάτη και ο κόσμος έχει δικαίωμα να μάθει την αλήθεια!

    Πιο συγκεκριμένα, ένας εξέχων Αμερικανός νομοθέτης αναφέρθηκε στην Ουκρανία ως «χρυσωρυχείο», επιμένοντας ότι η Δύση πρέπει να διατηρήσει την πρόσβαση στα κρίσιμα ορυκτά αξίας τρισεκατομμυρίων δολαρίων που βρίσκονται στη χώρα.

    «Κάθονται σε κρίσιμα ορυκτά 10 έως 12 τρισεκατομμυρίων δολαρίων στην Ουκρανία», δήλωσε ο γερουσιαστής Lindsey Graham.

    «Θα μπορούσαν να είναι η πλουσιότερη χώρα σε όλη την Ευρώπη. Δεν θέλω να δώσω αυτά τα χρήματα και αυτά τα περιουσιακά στοιχεία στον Πούτιν για να τα μοιραστεί με την Κίνα», πρόσθεσε.

    Ο Αμερικανός γερουσιαστής έκανε αυτά τα σχόλια σε μια συνέντευξη στις 10 Ιουνίου στο πρόγραμμα του CBS «Face the Nation».

    Ο Γκράχαμ, ένας Ρεπουμπλικανός, υπενθύμισε ότι, όταν ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν πρόεδρος, έστειλε στην Ουκρανία στρατιωτική βοήθεια με τη μορφή δανείων.

    Ο γερουσιαστής άφησε να εννοηθεί έντονα ότι η Ουκρανία πρέπει να πληρώσει τη Δύση για αποστολές όπλων με τα μεγάλα αποθέματα ορυκτών της.

    «Τι έκανε ο Τραμπ για να κυκλοφορήσουν τα όπλα; Δημιούργησε ένα σύστημα δανείων», είπε ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής.

    «Αν βοηθήσουμε την Ουκρανία τώρα, μπορεί να γίνει ο καλύτερος επιχειρηματικός εταίρος που ονειρευόμασταν ποτέ», συνέχισε ο Γκράχαμ. «Αυτά τα 10 έως 12 τρισεκατομμύρια δολάρια κρίσιμων ορυκτών περιουσιακών στοιχείων θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν από την Ουκρανία και τη Δύση, όχι να δοθούν στον Πούτιν και την Κίνα».

    Ο Αμερικανός γερουσιαστής στη συνέχεια υποστήριξε ότι η Δύση «δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει» τον πόλεμο στην Ουκρανία.

    «Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα, το πώς τελειώνει η Ουκρανία. Ας τους βοηθήσουμε να κερδίσουν έναν πόλεμο που δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε. Ας βρούμε μια λύση σε αυτόν τον πόλεμο. Αλλά κάθονται σε ένα χρυσωρυχείο. Το να δώσει στον Πούτιν 10 ή 12 τρισεκατομμύρια δολάρια κρίσιμων ορυκτών που θα μοιραστεί με την Κίνα είναι γελοίο», επανέλαβε.

    Καταγραφή

    Washington Post: Ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι «μάχη για τον ορυκτό και ενεργειακό πλούτο του έθνους»
    Η Washington Post δημοσίευσε μια έκθεση το 2022 που αναφερόταν στον πόλεμο στην Ουκρανία ως «μια μάχη για τον ορυκτό και ενεργειακό πλούτο του έθνους ».

    «Η Ουκρανία διαθέτει μερικά από τα μεγαλύτερα αποθέματα τιτανίου και σιδηρομεταλλεύματος στον κόσμο, κοιτάσματα ανεκμετάλλευτου λιθίου και τεράστια κοιτάσματα άνθρακα. Συλλογικά, αξίζουν δεκάδες τρισεκατομμύρια δολάρια», έγραψε η κορυφαία αμερικανική εφημερίδα, η οποία είναι προσωπική περιουσία του δισεκατομμυριούχου ολιγάρχη Τζεφ Μπέζος.

    Η Post πρόσθεσε ότι η Ουκρανία έχει «μυριάδες άλλα αποθέματα, συμπεριλαμβανομένων αποθηκών φυσικού αερίου, πετρελαίου και ορυκτών σπάνιων γαιών – απαραίτητα για ορισμένα συστατικά υψηλής τεχνολογίας – που θα μπορούσαν να εμποδίσουν την αναζήτηση της Δυτικής Ευρώπης για εναλλακτικές λύσεις για τις εισαγωγές από τη Ρωσία και την Κίνα».

    Το σημαντικό μέσο ενημέρωσης αναφέρθηκε στην Ουκρανία ως «μητρική φυλή πρώτων υλών», που είναι «το σπίτι για 117 από τα 120 πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα ορυκτά και μέταλλα και μια σημαντική πηγή ορυκτών καυσίμων».

    Σύμφωνα με την Post, τουλάχιστον 12,4 τρισεκατομμύρια δολάρια φυσικών πόρων βρίσκονται στο ανατολικό τμήμα της Ουκρανίας, όπου οι περισσότερες μάχες σημειώθηκαν στον πόλεμο.

    Ο Κώδικας Νόμων των ΗΠΑ ζητά να χρησιμοποιηθεί το τιτάνιο της Ουκρανίας ως «εναλλακτική λύση σε κινεζικές και ρωσικές πηγές»

    Ο επίσημος Κώδικας Νόμων των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής αναθεωρήθηκε το 2021 με μια νέα ενότητα με τίτλο « Συνεργασία μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ουκρανίας σχετικά με τη βιομηχανία τιτανίου ».

    Αυτός ο νόμος της κυβέρνησης των ΗΠΑ αναφέρει (η έμφαση προστέθηκε):

    Η πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών είναι να συνεργάζονται με την κυβέρνηση της Ουκρανίας για συνεργασία στη βιομηχανία τιτανίου ως πιθανή εναλλακτική λύση στις κινεζικές και ρωσικές πηγές από τις οποίες εξαρτώνται επί του παρόντος οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρώπη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Ούτε ο Πουτιν,Ούτε οι χιλιάδες των νέων παιδιών που σκοτώνονται καθημερινά τους νοιάζει,ούτε τούς ενδιαφέρει!
      Καθάρματα Αμερικανοί, και που δεν έχουν δημιουργήσει πολέμους, πίσω από κάθε αιματοκυλισμα αυτοί κρύβονται!

    2. Ποιός έχει χάσει το φιλότιμο, για να το βρούν οι Αμερικάνοι; Από αγνή σκατοψυχιά το εν λόγω τουρκολάγνο ανάλγητο κατακάθι, ας πούμε, καθυστέρησε, με μόνη την ψήφο του για μιά κοινοβουλευτική περίοδο τουλάχιστον, την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων π.χ.. Τί καλό μπορεί να βγει ποτέ από δαύτον;

    3. Αγαντα θα σας… ανακαινησει το σοι του Κορακοπετριτη με τη Κουλα αρχηγο να βγαλουμε και κανα φραγκο! Βλαδιμηρε τι λες?

    4. Οι Αμερικάνοι δε πετάνε τα λεφτά τους αν δε βγάλουν τα 10πλασια. Σίγουρα δεν τους ενδιαφέρει ο Κάκος ρωσος

    5. Ιστορικά οι πόλεμοι γίνονται για την ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ
      Δεν υπάρχει ο κακός αμερικανός, ο καλός ρώσος, όλοι τον ίδιο στόχο έχουν, την υφαρπαγή όσου πλούτου μπορούν

      1. Αυτό ακριβώς. Πότε ακριβώς ξεκίνησε ο πόλεμος Ρωσία-Ουκρανίας; Όταν ο κόβιντ ήταν σε έξαρση, έβαλαν τον κόσμο να εμβολιαστεί, το είχαν τρελάνει στην παραπληροφόρηση, την κλεισούρα κ.ά. και μετά έπρεπε να ανοίξουν νέο μέτωπο για να κλείσει το θέμα κόβιντ με νέα θέματα στην επικαιρότητα και να σιγήσει όσο πιο απαλά γίνεται.
        Οτιδήποτε συμβαίνει από το 2019 και μπροστά είναι καλά μελετημένα και σχεδιασμένα από απόρρητες πηγές. Εννοείται κανείς από εμάς τους θνητούς δεν πρόκειται να το μάθει ποτέ, ωστόσο όμως από τα γεγονότα, μόνοι τους προδίδονται.

    6. Με δεν είναι τυχαίο που θα πα τα την το γιατί άμα που τότε να αυτά ποια και τα όντα και όλοι έλα να δεν δίνει.

      1. Αυτό που έγραψες, έκανες κάποια επανάληψη για να καταλάβεις κι εσύ ο ίδιος τι έχεις γράψει;

    Leave a Response