ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ: ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ! ΜΕ ΤΟ “ΤΣΑΜΠΑ” ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!

    Κοινοποίηση:
    ΟΙΚΟ

    Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Οικονόμου, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του περί «τζαμπατζήδων» και κατηγόρησε τον… ΣΥΡΙΖΑ για «μονταζιέρα». 

    «Εισηγείται κάποιος δωρεάν ρεύμα; Γιατί ο κ. Τσίπρας (το εισηγείται); Ε, αυτό είπα. Δεν υπάρχει δωρεάν ρεύμα. Υπάρχει λοιπόν το κόστος. Μπορεί να μας πει ο κ. Τσίπρας ότι εισηγείται δωρεάν ρεύμα. Να μας εξηγήσει και γιατί έκοβε του κοσμάκη το ρεύμα το ‘17 και το ’18, τα τελευταία χρόνια που ήταν πρωθυπουργός», τόνισε χαρακτηριστικά.

    Δολοφονία χαρακτήρων – Ενήμερα όλα τα δάνειά μου

    Ο κ. Οικονόμου κατηγόρησε για «ελεεινολογία» και «δολοφονία χαρακτήρων» τον αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρο Νικολαΐδη ο οποίος αναφέρθηκε στα δάνειά του για να παρουσιάσει μια εικόνα ότι χρωστάει. «Δεν χρωστάω. Είναι ενήμερα τα δάνειά μου», απάντησε ο κ. Οικονόμου.

    Ούτε μία συγγνώμη από τους πολίτες. Δυστυχώς υπάρχει το τσάμπα και επιβιώνουν πολιτικά τα τομάρια!

    Ο κ. Οικονόμου λοιπόν ο οποίος δήλωσε ευθαρσώς ότι «δεν είμαστε στην εποχή του τζάμπα ούτε του δωρεάν και θα πρέπει να πληρώνει ο καθένας τις υποχρεώσεις του» φαίνεται ότι δεν δυσκολεύεται να κάνει τέτοιες δηλώσεις, με 18 ακίνητα στην κατοχή του και χρέος 259.000 ευρώ στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων (σύμφωνα με το Vouli Watch).

    Την προκλητική ρητορική του Βασίλη Οικονόμου στήριξε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος με τη σειρά του έκανε και εκείνος δηλώσεις για… τζαμπατζήδες σημειώνοντας ότι το φαινόμενο να μην πληρώνουν τους λογαριασμούς τους οι πολίτες υπήρχε από πάντα. 

    Έρχεται πολύ μαύρισμα στις εκλογές!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ !
      ΡΑΦΑΛ ΚΑΙ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΔΕ ΘΕΛΑΤΕ; ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ ΤΩΡΑ

    2. Βάζω στοίχημα ότι το πραγματικό του εν κρυπτω όνομα είναι Μωυσής.

    3. Μονο απ τη γλοιωδη φατσα καταλαβαινει καθενας για τι αποβρασμα προκειται! Καλα το μακαριστο δεσποτα δεν τον κολλησε….ψειρες μ αυτο το….μουσι?

    4. Αρκετά δεν μας απασχόλησε ο πασοκος με την γλιτσογενειαδα ?????? Δείξτε μας καμιά γκόμενα σαν την Γερμανίδα ή την Κροατισα αθλήτρια που δείξατε τις προάλλες να ξεφύγουμε λιγο ……..

    5. Κλασσικη περίπτωση κρατικοδιαιτου χαραμοφάη,

    6. Γνωστός εμετός από παλιά φαίνεται από την φάτσα του με αυτή την γενειάδα σαν σκύλος και έχει γυρίσει όλα τα κόμματα.

    7. Ούτε το σχοινί! Λιμοκοντορος γυρολογος με τα όλα του. Κουράδα απ’ τις λίγες.

    8. Να τον χαίρονται αυτοί που τον ψηφίζουν και αυτόν και την παράταξη του

    9. ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΙΤΟΥΠΗΡΕΤΗΣ.ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙA ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ…….ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ

    10. Eπειδή σε αυτή τη χώρα δεν φημιζόμαστε και για την πολιτική μας μνήμη, καλό είναι να θυμόμαστε ότι με ψήφο Βασίλη Οικονόμου, μετά την αποχώρηση ΔΗΜΑΡ από την τρικομματική κυβέρνηση, “έκλεισε” η εξεταστική για τα υποβρύχια και τον έλεγχο για τις ευθύνες Βενιζέλου…

    11. Μιλάει εκ του ασφαλούς διότι παίρνει τα 8χιλαρικα καλά καλά…. άρε αλήτες προδότες πολιτικοί σας σιχάθηκε ο κόσμος

    12. Το θέμα δεν είναι μόνο να μην ξαναψηφιστεί, γιατί θα βολευτεί ο γλύφτης κάπου στο δημόσιο , αλλά το καλό θα ήταν όταν γυροφέρνει τις περιοχές όπου εκλέγεται να τρώει ντομάτες και γιαούρτια και να μην μπορεί να ξεμυτίσει. Η ζωή θα πρέπει να γίνει κόλαση έτσι ακριβώς όπως κατάντησαν και τη δική μας. Κυνηγητό όπου τους βρίσκεται.

    13. Και να μην επανεκλεγούν κάποιοι δε χάνουν το βόλεμα.Θα χωθούν σε καμιά υπηρεσία,σύμβουλοι κτλ.Φάπες θέλουν για να εξαφανιστούν.

    14. Ο τζάμπας απόθανε για τον κοσμάκη, αλλά είναι ολοζώντανος για κάτι πολιτικά παλιοτόμαρα…Ούστ κοπρόσκυλα…

    15. σιχαμα που κονομαει απο το δημοσιο και λεσι με επαγγελμα πολιτικος

    16. π@υστηδες της κωλονοδούλας, θα σας γ@μήσουμε, δεν θα βρείτε ουτε την ψήφο σας…π@υστροκούλη εσύ ειδικά δεν θα γλιτώσεις με τίποτα….εδώ διάβαζε μακελειό να ενημερώνεσαι για το μέλλον σου…το μαύρο μέλλον που θα έχεις

    17. αντε ζώα τρέξτε να ψηφίσετε πάλι τον χοντρό πισωγλέντη

    18. ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΓΗ ΤΩΝ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΩΝ, Η ΛΗΘΗ!
      ΓΙΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ…….
      ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ……

      1. Αγαπητέ μου, Επειδή δεν θυμάμαι τι είπε για την Κέρκυρα ο εν λόγω, καλό θα ήταν να μας το θυμίσεις, ώστε να μην ξαναλησμονηθεί. Έχουν ειπωθεί διάφορα ….ωραία από διαφόρους της κατά τα άλλα ελληνικής Βουλής. Να υποθέσω ότι θα ήταν κάτι που αγγίζει τα όρια της προδοσίας;

    19. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ? ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΑΓΜΕΝΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΑΤΟΥΣ ΑΠΑΛΛΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ.

    20. Παλιοτόμαρο, γυρολόγος και τυχοδιώκτης από την πάλα ποτέ κραταιά Πασοκάρα!

    Comments are closed.