ΑΝΑΒΑΛΛΕΙ ΤΙΣ “ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ” ΣΤΗ ΠΡΕΒΕΖΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΛΗΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΨΥΧΟΠΟΝΙΑΡΗΣ!!! ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ, ΘΑ ΤΡΙΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ “ΑΓΚΑΖΕ” ΟΠΩΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ – ΗΞΕΡΕ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ… COSTA NAVARINO

    Κοινοποίηση:
    γκ.γδ

    Με έξι ώρες καθυστέρηση ενημερώθηκε για την έκταση και τις εξελίξεις αναφορικά με τα πύρινα μέτωπα της Πεντέλης, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος πραγματοποίησε τηλεδιάσκεψη, από το Μέγαρο Μαξίμου, με το κέντρο επιχειρήσεων στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, σύμφωνα με δημοσίευμα του ΑΠΕ.

    Ο κόσμος του twitter μάλιστα αφήνει ανοιχτά αιχμές για το που μπορεί να βρισκόταν ο πρωθυπουργός πριν την τηλεδιάσκεψη.

    Αυτό το πολιτικό απόβρασμα που ξέρει μόνο να φιμώνει τις ελεύθερες φωνές της χώρας, αντί να πάει στις φωτιές και να πάρει μία μάνικα να σβήσει καμιά φλόγα, τώρα το παίζει ψυχοπονιάρης για τον κοσμάκη που χάνει το βιος του με την ακύρωση της περιοδείας του στην Πρέβεζα. Σύντομα θα πηγαίνει στο Συντονιστικό της ΠΥ με τις κάμερες αγκαλιά όπως έκανε ο προκάτοχός του και θα το παίζει ηγέτης. Είναι άλλωστε ξεκούραστος από το χλιδάτο weekend στο Costa Navarino.

    Την ίδια στιγμή ο διορισμένος από την κυβέρνηση Μητσοτάκη υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ελλάδας, Χρήστος Στυλιανίδης δεν έχει προχωρήσει σε σχετική ενημέρωση. Στην θέση του βλέπουμε τον υπεύθυνο Τύπου της Πυροσβεστικής.

    Η τελευταία δήλωση του υπουργού, περίπου 4 ώρες πριν το ξέσπασμα της πυρκαγιάς, αφορούσε στην αγορά υπερσύγχρονων πυροσβεστικών αεροσκαφών για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

    Στην εν λόγω δήλωση, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας υπογράμμιζε πως «η ενίσχυση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας και του rescEU – της κοινής, δηλαδή δεξαμενής μέσων της ΕΕ για αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών – αποτελεί σήμερα, στην εποχή της κλιματικής κρίσης, μια αδιαμφισβήτητη αναγκαιότητα», εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την απόφαση της Ευρωπαϊκής Ενωσης να προχωρήσει στην αγορά αεροσκαφών.

    Πού να βρίσκεται άραγε τώρα;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Είναι τυχαίο που ψήφισαν τα αντίθεα νομοθετήματα και τώρα καίγεται το σύμπαν; Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν για να παροργίσουν το Πνεύμα του Θεού του Ζώντος. Τόσα χρόνια που υπάρχουν πυρκαγιές υπήρχαν και ανεμμογεννήτριες; Έχει καταδικαστεί κανένας εμπρηστής; Λέγοντας παραμύθια παίζετε το παιχνίδι τους: Κρύβετε τον Ένα Θεό. Ποιος νομίζετε ότι είναι ο Θεός, οι ψευτοάγιοι και τα είδωλα που προσκυνάτε για θεούς; Έχετε διαβάσει τη Βίβλο, το λόγο του Θεού; Είστε χριστιανοί; Είναι φοβερός και τρομερός Θεός. Ούτε σας ξέρει, ούτε τον ξέρετε. Αν δεν μετανοήσετε δεν θα μείνει λίθος επί λίθο.

    2. Μπιζνες μπιζνες ενω ρουφα το αιμα του λαου. Εξαφανιζει τα δαση για να φερει ανεμογεννητριες. Εδωσε το Αιγαιο στον Τουρκο. Δινει εντολες βιολογικης εξοντωσης σ οποιον του κανει κριτικη.Εστελνε παιδακια στον Λιγναδη για να τα μαθει “θεατρο“`.

      Δεν ειναι ανθρωπος αυτο το βδελυγμα, ειναι δαιμονας

    3. Κι όσο θυμάμαι την χαρά και τις ελπίδες όλων μας σαν βγήκε εκείνη την αποφραδα ημέρα της 7ης Ιουλίου 2019. Που να ξέραμε σε τι ειδους αλτ εμπιστευόμασταν το μέλλον όλων μας.

    4. Γιατί ξεχνιόμαστε; #ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ_ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΔΙΑΜΠΕΡΩΣ.

    5. Τυχεροί οι Πρεβεζάνοι και οι Ηπειρώτες με τον γκαντεμη την γλίτωσαν για την ώρα

    6. Τι γκαντεμια ειναι αυτοι που εχει αυτος ο ανθρωπος καθε εβδομαδα κατι εχουμε πεφτουνε αεροπλανα,φωτιες ελεος μητσοτακη λυπησου μας…ασε μας να ηρεμησουμε λιγο….μονο ενας σεισμος εχει μεινει αν γινει και αυτο
      μας τελειωσε.

    7. Έχει αγωνία για το αν οι φωτιές θα κάψουν όπως το έχει προγραμματίσει φέτος όπως έκανε και πέρσι

    8. Δεν τον αφηνετε στην ησυχια του να κανει ανεμελες διακοπες στο κοστα ναβαρινο.Αλλοι καιγονται αλλοι αυτοκτονουν αλλοι χανουν τις περιουσιες των.Εχει αφησει η κουλα τον πιερακακη με το 112 του απο τα γραφεια να μας σωσει.απ αυτο ειχαμε ελλειψη…. ου να μου χαθητε κοπριτες

    9. Στο συντονιστικό θα μετέχει το αδερφάτο του Μαξίμου με σορτσάκια;

    10. Μπραβο μπραβο άξιος ο μισθός σου ,ρε κουληη; ρε κουληη;;παραιτησου ρε κουλη δεν έχει μείνει τίποτα ορθιο ,μην το κουράζεις αλλο αφου δεν το χεις.

    11. Μήπως εμείς δεν πάμε καλά, ενώ αυτοί κάνουν μια χαρά την δουλειά τους;

    12. Ωχ του έκοψαν τις διακοπές και τον βρίζει ο λαός;νέα μέτρα κατά του Ελληνικού λαού από Σεπτέμβριο . Όποιος τον κράζει τον εκδικείται

    13. Που να σε κάψει η φωτιά τρισκτάρατε ανωμαλιάρη ολετήρα!!

    14. τι ψηφίζετε ρε ; (!) πάτε καλά ή έχετε τρελαθεί εντελώς ; ο μπλε συριζα είναι 100 φορές χειρότερος από τον συριζα του αλέκση

      1. Όλοι τα ίδια χάλια έχουν αλλά “Το μητσοτακέικο” είναι μία κατηγορία μόνο του ότι πιο χειρότερο και σάπιο

    15. Βγάλτε τον να μην βλέπουμε την βρωμομούρη του…καίτε την χώρα σιχαμένοι γερμανοτσολιάδες…

    16. ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΙΟΛΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΕΧΑΓΙΑ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΝΔΟΥΛΑ, ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΗ ΛΕΞΗ Η ΓΙΓΑΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ… ΕΥΓΕ ΚΑΡΙΟΛΑ.

    Comments are closed.