ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ: “ΔΙΩΞΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟΝ ΚΙΚΙΛΙΑ – ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ – Η ΦΩΤΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΚΑΙ ΕΣΒΗΣΕ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ – ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΚΑΤ’ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕ ΤΟΝ”

    Κοινοποίηση:
    εποχικοι

    Ανακοίνωση – βόμβα από το Πανελλήνιο Σωματείο Συμβασιούχων Πυροσβεστών είχαμε πριν από λίγη ώρα. Οι Εποχικοί Πυροσβέστες απαιτούν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη την άμεση απομάκρυνση του Βασίλη Κικίλια από το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Αλλαγής.

    Σε σημείο της ανακοίνωσής τους αναφέρουν χαρακτηριστικά:

    “Όταν μια πυρκαγιά ξεκινάει από τον Βαρνάβα και σταματάει μέσα σε αστικό ιστό, στα Βριλήσσια, όπου έχασε τη ζωή της η Νάντια, τότε και ο πιο αδαής καταλαβαίνει πως πολλά πήγαν λάθος. Και οι ευθύνες δεν βαραίνουν τους πυροσβέστες, τους πιλότους, τους αστυνομικούς, τους πολίτες και όλους όσοι συνέβαλαν στην κατάσβεση. Η ανάληψη των ευθυνών είθισται να γίνεται από την κεφαλή.

    Όταν η κεφαλή δεν αντιλαμβάνεται το μέγεθος της καταστροφής και των προβλημάτων, όπως έγινε κατανοητό από τις δηλώσεις που ακολούθησαν, ίσως τότε πρέπει να αντιδράσει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός. Μια ομάδα, όταν χάνει κατά εξακολούθηση, γίνονται ριζικές αλλαγές από τον προπονητή”.

    1

    2

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Μεγάλη επιτυχία του μπασκετμπολίστα ότι η φωτιά δεν έγλυψε Παρθενώνα,Άγιο είχαμε

    2. Η ευθύνη έχει ονοματεπώνυμο και είναι ολόκληρη του Μητδοτάκη.

    3. που ρωτούσαν αν η Χρυσή Αυγή έχει σοβαρά στελέχη για να κυβερνήσει, δηλαδή σοβαρά όπως ο Μητσοτάκης, ο Δένδιας, ο Κικίλιας κλπ

    4. Ο μόνος υπεύθυνος στις καταστροφές που έχουν υποστεί τα δάση μας είναι ο Μητσοτάκης, ο κικιλιας απλά αντέχει στην ξεφτίλα.Δουλειες κάνουν.

    5. Κικίλιας = γιατρός-μπασκετμπολίστας-υπουργός-καντηλανάφτης

    6. Λογικό να μην ξέρει τι του γίνεται, ο Τζένης αμόρφωτος μπασκετμπολίστας είναι και με χαρτί… γιατρού από βαλκάνια μεριά. Όσο ύψος έχει, τόσο μυαλό του λείπει. Μπράβο στην νουδού που από όλους τους νουδουλέρες επέλεξε αυτόν για αυτή την θέση. Μπράβο κούλη!

    7. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ MR ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΜΠΡΟ!!!ΩΣΤΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ
      ΑΙΤΙΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!!

    8. ο τυπος κατι καλαθια εβαζε ρε παιδες και μετα υπουργοποιηθηκε απο την ηλιθια μαζα οι ευθυνες του που ειναι; Στην μπανανια οσοι το παιζουν υπουργοι γνωριζουν οτι αλλοι εχουν τα ηνια της χωρας και αυτοι συνειδητα παιζουν εναν ρολο και ξεπλενουν χρημα η κονομανε απο εσωτερικη πληροφορηση και ρουσφετια.

    9. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι .
      Γιατί νομίζετε ο αφορισμένος τοποθετεί ανίδεους επι παντός επιστητού ;
      Δεν αναρωτηθήκατε τον λόγο που το αφορεσμενο πιόνι έμεινε μακρυά μέχρι τη ολοκλήρωση των εντολών που είχαν αμφότεροι ;
      Ξυπνάτε ραγιαδες .

    10. διότι η Ελλάς περιβάλλεται από θάλασσα και έχει άφθονο τσιμέντο…..πάντα θα σβήνει κάπου η φωτιά…..μπορεί να ξεκινήσει από Ιόνιο και ξέρεις ότι θα σβήσει σίγουρα στο Αιγαίο!!!!

    11. Το παιδί είναι L.T.D δεν μπορώ να καταλάβω πως έπαιζε στον Πανιώνιο.

    Comments are closed.