[ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ] ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ – ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΒΡΟΧΗ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ – ΕΝΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ – ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

    Κοινοποίηση:
    paris_mall_shots_xr

    Νεότερη ενημέρωση:

    Η αυτοκτονία ενός άνδρα προκάλεσε πανικό σήμερα το απόγευμα σε ένα εμπορικό κέντρο, στη συνοικία Λα Ντεφάνς του Παρισιού, όταν πήδηξε από την ταράτσα.

    Το πλήθος πανικοβλήθηκε όταν ακούστηκε ένας κρότος, που κάποιοι τον εξέλαβαν ως έκρηξη ή πυροβολισμούς και άρχισαν να τρέχουν. Ωστόσο ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας διέψευσε ότι έπεσαν πυροβολισμοί.

    Νωρίτερα οι αρχές είχαν προτρέψει τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή και για λόγους ασφαλείας διακόπηκαν για μικρό χρονικό διάστημα τα δρομολόγια του μετρό στη Γραμμή 1 που εξυπηρετεί την περιοχή.

    Νεότερες πληροφορίες:

    Συναγερμός σήμανε στο Παρίσι, σε πολυσύχναστη περιοχή, στο Λα Ντεφάνς, ύστερα από έναν δυνατό θόρυβο σε εμπορικό κέντρο που παρέπεμψε σε πυροβολισμούς. Σύμφωνα με αναφορές των ΜΜΕ, επικαλούμενα αυτόπτες μάρτυρες, ένας άνδρας αυτοκτόνησε, με πιστόλι, προκαλώντας πανικό στον χώρο.

    Το περιστατικό σημειώθηκε στις 17:15 όταν ο κόσμος έκανε αναφορά για έναν μεγάλο θόρυβο, κάτι που οδήγησε εκατοντάδες κόσμου να τρέξουν πανικόβλητοι για να βρουν καταφύγιο.

    Γαλλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν, ειδικότερα, πως προκλήθηκε πανικός στο εμπορικό κέντρο Westfield Les Quatre Temps.

    Μόλις οι επισκέπτες του εμπορικού άκουσαν τον κρότο, άρχισαν να τρέχουν, με την αστυνομία να αποκλείει την περιοχή.

    Στα βίντεο που ανέβηκαν στο Twitter φαίνονται άνθρωποι να έχουν κλειστεί μέσα στα καταστήματα του εμπορικού.

    Πληροφορίες έκαναν ακόμη λόγο και για έναν τραυματία που βρισκόταν στο έδαφος.


    Αρχικό κείμενο:

    Συναγερμός σήμανε στο Παρίσι, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση στη περιοχή Λα Ντεφάνς.

    Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες, ωστόσο βίντεο που ανεβαίνουν στο Twitter από το σημείο, δείχνουν πλήθος κόσμου να τρέχει πανικόβλητος μέσα σε εμπορικό κέντρο της περιοχής.

    Η αστυνομική διεύθυνση του Παρισιού εξέδωσε νωρίτερα ένα tweet με το οποίο συμβούλευε το κοινό να αποφεύγει την περιοχή.

    Σύμφωνα με ένα από το tweet ακούστηκαν πυροβολισμοί μέσα στο εμπορικό κέντρο.

    Γαλλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως προκλήθηκε πανικός στο εμπορικό κέντρο Westfield Les Quatre Temps όταν ακούστηκε ένας ισχυρός θόρυβος που παρέπεμπε σε πυροβολισμό.

    Μόλις οι επισκέπτες του εμπορικού άκουσαν τον κρότο άρχισαν να τρέχουν, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι υπήρξαν πυροβολισμοί.

    Στα βίντεο που ανέβηκαν στο Twitter φαίνονται άνθρωποι να έχουν κλειστεί μέσα στα καταστήματα του εμπορικού.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Ρε ένας στρατηγός σαν τον Ντε Γκολ χρειάζεται για καμία 15 ετια και να δεις από την πρώτη στιγμή,πως θα πηδάνε τα πιθηκια στην θάλασσα της Μεσογείου να γυρίσουν κολυμπώντας στις χώρες τους.

    2. ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΦΑΓΟΙ ΦΡΑΝΣΟΥΑΔΕΣ ΦΡΥΓΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΧΡΥΣΑ ΩΣ ΜΙΔΕΣ
      ΠΟΥ ΒΡΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΛΟΜΑΓΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΦΑΞΑΝ

      ΚΙ ΕΚΟΒΑΝ ΚΑΙ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ

      ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ’ΠΑΙΖΑΝ ΦΩΛΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΤΗΝ ΕΠΤΑΕΤΙΑ

      ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ

    3. ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΦΑΓΟΙ ΦΡΑΝΣΟΥΑΔΕΣ ΦΡΥΓΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΧΡΥΣΑ ΩΣ ΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΠΑΙΖΑΝ ΦΩΛΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΤΗΝ ΕΠΤΑΕΤΙΑ

      ΕΚΟΒΑΝ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ

      ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ

    4. ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΦΑΓΟΙ ΦΡΑΝΣΟΥΑΔΕΣ ΦΡΥΓΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΧΡΥΣΑ ΩΣ ΜΙΔΕΣ

      ΕΚΟΒΑΝ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ

      ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ

    5. ΟΙ ΦΡΑΝΣΟΥΑΔΕΣ ΦΡΥΓΕΣ ΕΚΟΒΑΝ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ

      ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ

    6. χα χα χα Γαλακια τι εχετε να παθετε απο εδω και περα.

    7. ΡΙΞΕ ΠΟΥΤΙΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑ

    8. Γαλλικη….κοινοπολιτεια με μπαμπουινους και ισλαμια δεκαετιες τωρα! Ας προσεχανε!

    9. Αυτά είναι τα αποτελέσματα όταν ο κάθε ψυχακιας εγκληματίας παίρνει ένα όπλο και σκορπά το θανατο. Αν δε σκοτωθεί από ανταλλαγή πυρών, το πολύ να τον πιάσουν και μετά λίγο καιρό να αφεθεί ελεύθερος, διότι αυτος νόμος έκτρωμα αποσυμφόρησης φυλακών ισχύει σε πολλές φιλελεύθερες χώρες, όπως και στη δικιά μας. Αυτό το ξέρουν πλέον και οι πέτρες, και θα έρθει μια μέρα, όπου όλοι αυτοί θα κυκλοφορούν έξω ελεύθεροι και οι νοικοκυραιοι θα ειναι κλειδαμπαρωμενοι στα σπίτια τους, σαν μια φυλακη. Αυτή λοιπόν είναι η ελεύθερη δημοκρατία, οπου τα ανθρωπινα δικαιωματα τα θυμαται μια χαρά όταν πρόκειται για την υποστήριξη και υπερασπιση του κάθε “ευπαθη” ψυχακια, λαθρο, ρομα. Όταν είναι όμως να πέσουν γερές μίζες, τότε η υπέροχη δημοκρατία ξεχνα τα δικαιώματα και φέρνει υποχρεωτικότητες, κι αυτές πάλι για τους φιλησυχους νοικοκυραιους, διότι οι άλλοι ανάγκη δεν έχουν. Έχουν κάθε μήνα χρήματα στα ΑΤΜ, δωρεάν σπίτι και ρευμα

    10. Αλά χ μπαρ Δεν θελατε……..
      Καθίστε να σας γαμησουν τώρα να μάθετε…..

    Comments are closed.