(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ – ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗ ΤΩΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΑΜΠΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ, “ΜΠΟΥΚΑΡΕ” ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΝΕΚΡΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

    Κοινοποίηση:
    Πυροβολισμοί σε ναυτιλιακή εταιρεία στην γλυφάδα, Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024.
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

    Στο κτήριο της Γλυφάδας μπήκαν οι ειδικές δυνάμεις προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης των πυροβολισμών στην ναυτιλιακή εταιρεία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, φέρεται να υπάρχει ένας νεκρός και δύο τραυματίες.

    Σε εξέλιξη αυτή την ώρα επιχείρηση της αστυνομίας για να μπορέσει να μπει στο κτήριο όπου παραμένει ταμπουρωμένος ο δράστης.

    Λόγω της επιχείρησης η αστυνομία έχει διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων στα ακόλουθα σημεία:

    – Λ. Ποσειδώνος και πλατεία Φλέμινγκ,

    – Λ. Καραμανλή και Καλυψούς,

    – Αρτεμισίου και Ροντήρη.

    Πυροβολισμοί σε ναυτιλιακή εταιρεία στην γλυφάδα, Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
    Πυροβολισμοί σε ναυτιλιακή εταιρεία στην γλυφάδα, Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024.
    (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
    Πυροβολισμοί σε ναυτιλιακή εταιρεία στην γλυφάδα, Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
    Πυροβολισμοί σε ναυτιλιακή εταιρεία στην γλυφάδα, Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024.
    (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

    Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, πρόκειται για πρώην εργαζόμενο της εταιρείας που εισέβαλλε λίγο μετά τις 10.00 και άρχισε να πυροβολεί τον κόσμο.

    Ο άνδρας παραμένει στο κτήριο και ακόμα δεν έχουν καταφέρει να μπουν ασθενοφόρα και αστυνομία μέσα, προκειμένου να γίνει γνωστή η κατάσταση των τραυματιών.

    Περιστατικό με πυροβολισμούς σε γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα,όπως ανέφερε η ΕΡΤ. Υπάρχουν αναφορές για τρεις τραυματίες. Κατά τις πρώτες πληροφορίες. ένοπλος εισέβαλε στα γραφεία που βρίσκονται στην οδό Αρτεμισίου και πυροβόλησε εναντίον των εργαζομένων.

    Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ έχει μεταβεί και ασθενοφόρο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. το γιατι προσελαβαν αιγυπτιο αντι για τοσες χιλιαδες ελληνων που δεν εχουν δουλεια θα μας το πη καποιος?Αλλα μαλλον θα εχουν κι αλλους αλλοδαπους στη δουλεψη τους και πολλοι αλλοι

    2. Κριμα τους ανθρωπους. Αλλά αυτά έχει ο πολύ πολιτισμός. Διαφορετικοί άνθρωποι, με διαφορετικές κουλτούρες, νοοτροπίες, ήθη και αξίες. Ήταν θέμα χρόνου να συμβει και στην Ελλάδα αυτό που συμβαινει σε άλλες χώρες. Θέμα χρόνου. Αλίμονο μας. Ο Θεός να βάλει το χέρι του, γιατί με αυτούς που μπλέξαμε θα δούμε και θα περάσουμε πολλά δεινά. Ας βαλουμε τουλάχιστον μυαλό και ας μάθουμε από τα λάθη μας. Γιατί, κακά τα ψέματα, κάναμε και εμείς αρκετά σαν λαός και πρέπει επιτέλους να το καταλάβουμε.

    3. Τον τρελάνατε τον κόσμο. Σε λίγο δεν θα σας προστατεύουν ούτε οι περιφράξεις ούτε οι φρουροί.

    4. Αυτά που γίνονται τα βλέπαμε πριν 30 χρόνια σε ταινίες και σήμερα είναι καθημερινό φαινόμενο στην πατρίδα μας. Ντροπή, που φυσικά δεν έχουν, σ’αυτούς που μας έφεραν σε τέτοιο σημείο. Ντροπή και σε όλους όσους πάνω απ’την κάλπη ξεχνούν τα πάντα χρόνια τώρα. Πολύ δημοκρατία, πολύ βολεμα, πολύ μαύρο χρήμα, πολύ ατιμωρησία και φτάσαμε στον πάτο.

    5. ΜΠΟΛΙΑΣΜΑ…..
      ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΕΚΑΜ.. ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΠΙΣΤΑΤΗ ΑΙΓΥΠΤΙΟ !!!
      χαχαχαχα ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ.

    6. Ποιόν σκότωσε ; Τόν Διευθυντη Προσωπικού πού τον απέλυσε ; Ας πρόσεχαν .

    7. Μιχαληηηη..γιατί ρε Μιχάλη ..θα παραιτηθείς ????? Ευτυχώς που ανέλαβε εσύ και είναι όλα έξω ζάχαρη.

    Comments are closed.