[ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ] ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΑΜΒΟΥΡΓΟΥ – ΕΝΟΠΛΟΣ ΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΜΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΜΗΡΟΥΣ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    ΣΔΩΣΔΩΣ

    Ώρα 01:35

    Συναγερμός έχει σημάνει στις γερμανικές αρχές μετά από επίθεση ενόπλου στο αεροδρόμιο του Αμβούργου, το βράδυ του Σαββάτου, γύρω στις 20:00 (21:00 στην Ελλάδα), ο οποίος έσπασε την πύλη με το όχημά του.

    Ο άνδρας πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα και πέταξε μολότοφ, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής αστυνομίας. Η εναέρια κυκλοφορία στο αεροδρόμιο του Αμβούργου διακόπηκε αμέσως, ανέφερε η αστυνομία, ενώ έκλεισαν και οι τερματικοί σταθμοί.

    Επίσης υπάρχουν αναφορές ότι έχει ένα παιδί ως ομήρο μέσα στο όχημα, το οποίο φέρεται να είναι το 4χρονο παιδί του. Η μητέρα είχε τηλεφωνήσει νωρίτερα στην αστυνομία, καταγγέλλοντας πιθανή απαγωγή του παιδιού.

     

    Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο πραγματοποιώτας έρευνες για τον εντοπισμό του ενόπλου, ενώ ελικόπτερα της αστυνομίας βρίσκονται στον αέρα. Στο σημείο έσπευσε μονάδα της αντιτρομοκρατικής, αλλά και διαπραγματευτές.

    Με νεότερη ανακοίνωση το αεροδρόμιο ανέφερε ότι αναβάλλονται όλες οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο για τις 4 Νοεμβρίου (δηλαδή ως τις 01:00 της Κυριακής στην Ελλάδα).

    Η αστυνομία αναφέρει ότι δεν υπάρχουν τραυματίες.

    ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ:

    Συναγερμός έχει σημάνει στη Γερμανία και στο αεροδρόμιο του Αμβούργου καθώς ένας άνδρας έσπασε με το όχημά του την πύλη του αεροδρομίου και εισήλθε σε αυτό.

    Ο ένοπλος άνδρας διέρρηξε μια πύλη με το όχημά του και πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα, δήλωσε εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής αστυνομίας του Αμβούργου το βράδυ του Σαββάτου.

    Η εναέρια κυκλοφορία στο αεροδρόμιο του Αμβούργου διακόπηκε αμέσως, έκλεισαν οι τερματικοί σταθμοί και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο και πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό του ενόπλου, ενώ ελικόπτερα της αστυνομίας βρίσκονται στον αέρα.

    Σύμφωνα με την BILD, ο άνδρας κρατάει δύο παιδιά αιχμάλωτα στο αυτοκίνητό του, ενώ λίγο πριν γίνει αντιληπτός από την ασφάλεια του αεροδρομίου, η γυναίκα του είχε τηλεφωνήσει στην Αστυνομία και είχε καταγγείλει πως ο σύζυγός της είχε πάρει τα παιδιά και κατευθυνόταν προς το αεροδρόμιο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    1 Comment

    1. Γερμανία!!
      Οι αρχικομπλεξικοι της Ευρώπης.
      Τους έρχετε και σε αυτους το αυγό στον κωλο.

    Comments are closed.