ΑΝΑΣΤΑΤΩΜΕΝΗ Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΣΟΥΜΑΝΗ – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΜΠΟΥΡΜΠΟ: «ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΟΣΟΙ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ»

    Κοινοποίηση:
    Νίκος Τσουμάνης

    Ο Νίκος Τσουμάνης βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητο του το πρωί της Τρίτης (5/10), σοκάροντας τους πάντες. Το ελληνικό ποδόσφαιρο βυθίστηκε στο πένθος, με τους φίλους και συμπαίκτες του άτυχου ποδοσφαιριστή να αδυνατούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί.

    Ο Χρήστος Μπούρμπος, μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, εμφανίστηκε σοκαρισμένος κι εξαγριωμένος, τονίζοντας ότι ο θάνατος του Νίκου Τσουμάνη ήταν άδικος κι ότι ηθικοί αυτουργοί είναι όσοι επέτρεπαν οι ποδοσφαιριστές να χάνουν τα χρήματά τους.

    Ο Χρήστος Μπούρμπος δήλωσε ακόμα ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση, καλώντας του υπεύθυνους να πάρουν μέτρα.

    «Ο Νίκος είχε κάποια οικονομικά προβλήματα, εγώ μιλούσα μαζί του, προφανώς θα ένιωθε με εμένα κάποια οικειότητα. Έπαιζε σε ομάδες που του όφειλαν χρήματα, αφού είχαν δηλώσει πτώχευση στο παρελθόν, αυτό το «έκτρωμα» που ακόμα δεν μπορώ να δεχτώ ότι κάποιοι επέτρεπαν να συμβεί και να μένουν απλήρωτοι οι ποδοσφαιριστές.
    Είμαι σοκαρισμένος, δεν μπορώ να το πιστέψω. Ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Είμαι εξαγριωμένος, είναι αποτελέσματα όλων αυτών των καταστάσεων που περνάει ο ποδοσφαιριστής, που φτάνει σε ένα σημείο 30 χρονών που να μην μπορεί να επιβιώσει. Επανειλημμένα έχουμε θίξει το θέμα, γνωρίζουν οι υπεύθυνοι και αυτοί είναι οι πρώτοι υπεύθυνοι για αυτό που έγινε με τον Νίκο, όλοι αυτοί που έδωσαν δικαιώματα να χάνονται τα χρήματα είναι ηθικοί αυτουργοί.

    Είναι πολλά παιδιά έτσι και θα προσπαθώ να τους βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις. Προσπαθώ να μην νιώθω άσχημα για τον Νίκο, γιατί δεν τα κατάφερα. Δεν πρέπει να βρεθεί άλλος στη θέση του, δυστυχώς το παλικάρι δεν άντεξε, έφυγε άδικα. Πρέπει όλα τα παιδιά να ζητούν βοήθεια, να μην τα κρατάνε μέσα τους», τόνισε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Μπούρμπος.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Χαλαρώστε! Το ποδόσφαιρο είναι άλλη μία μπιγκ μπίζνα αθλητικού ενδιαφέροντος, οι ομάδες είναι οι εταιρίες οι μπαλαδόροι το προϊόν και οι οπαδοί οι πελάτες, έχετε φάει χοντρή πλύση εγκεφάλου, ούτε θρησκείες είναι ούτε ιδέες

    2. Ο ποδοσφαιριστής είναι υπάλληλος Ανώνυμης Εταιρείας, άρα είναι επάγγελμα. Εκτός από όσους αγωνίζονται στην πρώτη κατηγορία, που όσον αφορά τους έλληνες, δεν ξεπερνούν τους 180, οι υπόλοιποι αμείβονται με ένα μέτριο μισθό, όταν τον λαμβάνουν κιόλας, καθές πολλές φορές οι εργοδοτες τους, πρόεδροι των ΠΑΕ είναι από αναξιόπιστοι έως απατεώνες.

    3. Καλα ρε είστε σοβαροί;;; Το οτι παίρνουν ενα τσουβαλι χρηματα για να κανουν απλα το χομπι τους και την παιδικη τους τρελα γιατι δεν το σχολιασε ποτε κανεις;;; ειμαι πολυ περίεργος να δω τι θα συνέβαινε εαν ο Κριστιάνο Ρονάλντο έπαιρνε το χρονο 100.000€ σαν παγκοσμίου φημης ποδοσφαιριστής και ολοι οι υπόλοιποι ποσο μαλλον στο ελληνικό πρωτάθλημα 5αροδεκαρες. Τοτε τα παιδια μας θα τους ειχαν σαν πρότυπο για να γινουν και αυτοι ποδοσφαιριστες;;;

    4. Γιατί δεν πήγαινε να δουλέψει κάπου ταπεινά και τίμια, πχ σε ένα εργοστάσιο; Ντροπή ειναι;

    5. Για να καταλάβω, ο ποδοσφαιριστής είναι επάγγελμα::::: Και τι ακριβώς κάνουν οι συγκεκριμένοι αυτοί επιστήμονες::: Φαντάζομαι θα βλέπετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη όταν θα αναφαίρεστε σε αυτά τα εκτρώματα της χρεοκοπημένης κοινωνίας, που προμοτάρει ”αθλητές” και ”ποδοσφαιριστές” ως ινδάλματα:: Πολλά περαστικά σας λοιπόν και ξανά προς την δόξα τραβά………

    Comments are closed.