ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ! ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 1950 Ο ΠΛHΘYΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ – ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ

    Κοινοποίηση:
    ΒΒΒΒΒ

    Έκθεση του ΟΗΕ σημειώνει ότι το παγκόσμιο προσδόκιμο ζωής κατά τη γέννηση μειώθηκε στα 71 έτη από τα 72,8 έτη το 2019, κυρίως λόγω της πανδημίας και το 2020, πρώτο έτος της πανδημίας για πρώτη φορά μετά το 1950 έχουμε μείωση του ποσοστού αύξησης του παγκόσμιου πληθυσμού!

    Συγκεκριμένα παγκόσμιος πληθυσμός αυξάνεται με τον βραδύτερο ρυθμό από το 1950, έχοντας μειωθεί κάτω από το 1% το 2020, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Ηνωμένων Εθνών.

    Το 2021, η μέση γεννητικότητα του παγκόσμιου πληθυσμού ήταν 2,3 γέννες ανά γυναίκα στη διάρκεια ζωής τους, έχοντας μειωθεί από περίπου 5 γέννες το 1950.

    Η παγκόσμια γεννητικότητα προβλέπεται να μειωθεί περαιτέρω στις 2,1 γέννες ανά γυναίκα έως το 2050.

    Από εφέτος, αναμένεται ελαφρά μείωση σε πραγματικούς αριθμούς του παγκόσμιου πληθυσμού, με την Ε.Ε. να χάνει γηγενείς πολίτες σε ποσοστό 3%!

    Όχι όμως λόγω των θανάτων από Covid-19, αλλά λόγω των όσων προκάλεσαν τα lockdown και των παρενεργειών των εμβολίων.
    Παγκοσμίως πέθαναν 6,38 εκατ. με κορωνοϊό (και όχι «από») ενώ οι νεκροί από τα lockdown και τις παρενέργειες των εμβολίων υπολογίζονται σε δεκαπλάσιοι!

    Τα Ηνωμένα Έθνη ανέφεραν ότι πάνω από το ήμισυ της προβλεπόμενης αύξησης στον παγκόσμιο πληθυσμό έως το 2050 θα αφορά οκτώ χώρες: Κονγκό, Αίγυπτο, Αιθιοπία, Ινδία, Νιγηρία, Πακιστάν, Φιλιππίνες και Ηνωμένη Δημοκρατία της Τανζανίας.

    Οι χώρες της υποσαχάριας Αφρικής αναμένεται να συνεισφέρουν πάνω από το ήμισυ της αναμενόμενης αύξησης έως το 2050. Ωστόσο, ο πληθυσμός 61 χωρών προβλέπεται να μειωθεί κατά 1% ή και περισσότερο από το 2022 έως το 2050, λόγω της μείωσης στη γεννητικότητα.
    Η Ινδία αναμένεται να ξεπεράσει την Κίνα ως η πολυπληθέστερη χώρα του κόσμου το 2023, με κάθε μια εξ αυτών να αριθμεί πάνω από 1,4 δισεκ. κατοίκους φέτος, σύμφωνα με έκθεση των Ηνωμένων Εθνών που δόθηκε στη δημοσιότητα, προειδοποιώντας ότι η υψηλή γεννητικότητα μπορεί να αποτελέσει πρόκληση για την οικονομική ανάπτυξη.

    Ο παγκόσμιος πληθυσμός, που εκτιμάται ότι θα φθάσει τα 8 δισεκ. έως τις 15 Νοεμβρίου φέτος, μπορεί να αυξηθεί στα 8,5 δισεκ. το 2030 και στα 10,4 δισεκ. το 2100, καθώς ο ρυθμός θνησιμότητας επιβραδύνεται, σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πληθυσμού.

    Ο πληθυσμός της Ινδίας ήταν 1,21 δισεκ. το 2011, σύμφωνα με την εγχώρια απογραφή, που γίνεται μία φορά ανά δεκαετία. Η κυβέρνηση καθυστέρησε την απογραφή του 2021 λόγω της πανδημίας της COVID-19.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Διαβάστε καμία σοβαρή μελέτη και αφήστε τις αρλούμπες. Ο πληθυσμός αυτή τη στιγμή ξεπερνά τα 7,8 δισεκατομμύρια. Τα τελευταία χρόνια το προσδόκιμο ζωής έχει ανέβει όπως και η ποιότητα ακόμα και σε τριτοκοσμικές χώρες. Τι θέλετε δηλαδή, να ζήσετε 150 χρόνια? Δε φτάνουν τα 83 που μολέψατε τον πλανήτη βρε ανύπαρκτα βλαχάδια?

    2. Στην Αφρική κάθε γυναίκα κάνει 6-7 παιδιά άλλα μόνο τα μισά επιβιώνουν άρα 3 ζωντανά παιδιά ανά γυναίκα. Στην Ελλάδα οι μισές γυναίκες κάνουν 2 παιδιά και οι άλλες μισές μια γάτα και ένα σκύλο και μια μικρή μειοψηφία είναι πολύτεκνοι, σύνολο 1,2 παιδιά ανά γυναίκα. Ακόμα και οι ρομά κάνουν μόνο όσα παιδιά χρειάζονται για το επίδομα(3 ή 4).
      Αν δεν γίνει θαύμα, θα καταρρεύσει το συνταξιοδοτικό σύστημα και η υγεία, οπότε οι ηλικιωμένοι χωρίς παιδιά θα ζήσουν τα ελληνικά νοσοκομεία 2019-2022 για τα επόμενα 30-40 χρόνια.

    Comments are closed.