ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ! ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΟΚ ΑΠΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΝΕΥΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ “ΣΩΤΗΡΙΑ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ – “ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 6 ΣΤΟΥΣ 10 ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΘ ΝΑ…” – ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣ ΤΕΤΟΙΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Giatros-sotiria

    Ο καθηγητής πνευμονολογίας Τζουβελέκης μίλησε στον Alpha και μετέφερε εκτιμήσεις και στοιχεία σοκ για τον κορωνοϊό.

    “Το θετικό θα είναι οι 6 στους 10 στις ΜΕΘ να καταλήγουν… κανείς από τους διασωληνωμένους δεν έχει ανακάμψει μέχρι στιγμής, είπε μεταξύ άλλων ο πνευμονολόγος.

    Δείτε το βίντεο:

    Γιατρός στο "Σωτηρία" – "20 Διασωληνωμένοι – κανένα εξιτήριο" from Makeleio WebTV on Vimeo.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Τα ποσοστά θνησιμότητας αν δεν έχεις χρονιές παθήσεις ειναι μικρά. Αν εσύ μια ζωη καπνίζεις ή είσαι σε χώρους τέτοιους, τρως σκατα με αποτέλεσμα να εισαι διαβητικός κ με 2οντα καρδιολογικα, προφανώς κ το απλό κρυολόγημα βραχνάς θα ειναι. Με αυτά προφανώς δε εξωμοιωνω τον κορονοιο με το κρυολόγημα, ούτε λέω ξερά καλά να παθουν. Προσέχεις για να έχεις, κοινή λογική ειναι

      Κι αν είσαι ετοιμοθάνατο ετσι κι αλλιώς, κ κορονοιος να μην είναι, θα είναι 1002 αλλά, δυστυχώς μεν, αλλά έτσι είναι δε

    2. Ελατε Καρναβαλια σας πηραμε χαμπαρι .Βγαλτε τις μασκες και αφηστε τον κοσμο στην ησυχια του. Στον ταφο σας θα τα παρετε?

    3. Ρε παιδιά γιατροί δεν είμαστε. Αλλά αν κάποιος είναι σε επικίνδυνη ομάδα και του δίνουν χλωροκίνη μόλις μαζεύει υπογραφές (μπαίνει στη ΜΕΘ) τι να κάνει το φάρμακο; Έχουν δοκιμάσει πιο νωρίς;

    4. Ακριβως αυτο κανουν. Αυτες τις εντολες εχουν να κανουν διασπορα φοβου τρομου και θανατου. Για ποιον λογο ακομα δεν ξερουμε… Απο το πρωι εως το βραδυ δεν ακους τιποτα αλλο απο τους γιατρους τους καθηγητες τους πολιτικους τους δημοσιογραφους παρα μονο φοβο τρομο και θανατο… Να το ξερετε η μακροχρονιες αυτοκτονιες που θα συμβουν θα ειναι αποτελεσμα αυτης της τρομολαγνικης φοβικης θανατικης περιοδου και υπευθυνοι θα ειναι οοοοοοολοι αυτοι τρομοκρατες ανθρωπινων ψυχων. Θα δωσω μονο ενα στοιχειο απο τον Παγκοσμιο Οργανισμο Υγειας….περσι ολη τη χρονια στην Ιταλια οι νεκροι απο την γριπη εφτασαν τους 25.000 και πιστευω καταλαβαινετε και τι θελω να πω και τι προσπαθουνε να καταφερουνε οοοοοολοι αυτοι που προειπα. Ευχομαι καλη ψυχικη υγεια σε ολους συνελληνες, ξυπναμε και αντεχουμε.

      1. Είσαι σοβαρός σκέφτεσαι τι λές ή ότι σου κατέβει στο κεφάλι?
        Έχετε καταλάβει ότι οι ανθρωποι πεθαίνουν σαν τα κουνούπιο στην Ιταλία ενώ είναι σε καραντίνα? Έχετε καταλάβει ότι εάν δεν υπήρχαν μέτρα καραντίνας θα νοσούσαμε όλοι και θα πέθαιναν εκατομμύρια άνθρωποι?
        1) Η γρίπη δεν έχει τον ίδιο χρόνο επώασης.
        2) Η γρίπη δεν προκαλεί πνευμονία σε τόσο μεγάλο ποσοστό
        3) Λόγω της μεταδοτηκότητας του covid19 + του μεγάλου χρόνου επώασης + των ασυμπτωματικών θα νοσούσαμε όλοι μαζί χωρίς καραντίνα
        4) Για να την βγάλει καθαρή κάποιος που νοσεί (ένα μεγάλο ποσοστό τουλάχιστον) ΘΕΛΕΙ ΝΟΣΗΛΙΑ + ΟΞΥΓΟΝΟ + ΘΕΡΑΠΕΙΑ πως θα μας περιθαλψουν όλους ????????

        Μ αυτά που διαβάζω στα σχόλια ειλικρινά είμαστε για κλωτσιές, ντροπή !!!!!!!!!!!

      2. Βγάλε τη μάσκα από τα μάτια κ τα αυτιά, κοίτα κ άκου τι γίνεται στον κόσμο, χάρισε στον εαυτό σου την πνευματική δύναμη που πηγάζει από την πληροφορία ότι δεν είσαι τελικά όσο έξυπνος νομίζεις.

    5. Και αν μπεις εσύ στη ΜΕΘ ή κάποιος δικός σου τι θα πεις τότε ρε ξεφτίλα?

    6. ΔΩΣΕ ΔΩΣΕ ΠΑΝΙΚΟ. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ, Π Ο Σ Ο Ι ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ; ΠΟΣΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΕΡΙΟΔΟ; ΡΕ ΟΥΣΤ…

      1. σουτ! Μου γράφεις κ στα κεφαλαία.. Σιωπή!! Κάτσε στο ξενοδοχείο κ σώπαε. Δόξα το Θεό να λες που δεν ανοίξαμε την σπιναλόγκα μετά από τόσα χρόνια. Δεν θα χάσω εγώ τους υπερήλικες γονείς μου για σένα. Μετά από 15 μέρες θα βγεις.

        1. Αμα ειναι υπερηλικες ετσι και αλλιως θα τους χασεις. Οποτε βγαλε τον ΣΚΑΣΜΟ.

          1. ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΧΑΣΟΥΜΕ. ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΟΥΜΕ.

            1. ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΟΜΩΣ. ΟΥΣΤ ΡΕ ΑΠΟ ΤΟ PAYROLL ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ.

      2. 240 πέθαναν απο τον Οκτώβρη εως σήμερα απο τη γρίπη στην Ιταλία σε 2.000.000 κρούσματα. Που ζεις ρε;

    Comments are closed.