ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: ΠΑΝΩ ΑΠΟ 545.000 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΚΑΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΟΛΑ ΣΕ ΚΟΜΒΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ – ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ! Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ… ΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ

    Κοινοποίηση:
    ΡΕΚΟΡ

    Πάνω από 545.000 στρέμματα και συγκεκριμένα 545.560, έχουν καεί τις τελευταίες 10 μέρες στη χώρα, από τις φωτιές που ταλανίζουν την Επικράτεια από τις 19 Ιουλίου, σύμφωνα με τα στοιχεία του Κοπέρνικου.

    Η μεγαλύτερη καταστροφή παρατηρείται στη Ρόδο με 202.850 στρέμματα καμένα, τη Δυτική Αττική με 116.620 στρέμματα καμένα, την Ανατολική Αττική με 39.310 στρέμματα καμένα, την Κέρκυρα όπου κάηκαν 26.850 στρέμματα, την Εύβοια που κάηκαν 22.860 στρέμματα και την Αχαΐα που κάηκαν 19.760 στρέμματα.

    Ρόδος

    Σημειώνεται ότι το Copernicus απαρτίζεται από 3 σκέλη: ένα σκέλος υπηρεσιών που εξασφαλίζει πληροφορίες στους τομείς της παρακολούθησης της ατμόσφαιρας, της παρακολούθησης του θαλάσσιου περιβάλλοντος, της παρακολούθησης της γης, της κλιματικής αλλαγής, της διαχείρισης έκτακτης ανάγκης και της ασφάλειας, ένα διαστημικό σκέλος που εξασφαλίζει βιώσιμη διαστημική επισκόπηση για τους παραπάνω τομείς υπηρεσιών και ένα επιτόπιο σκέλος που εξασφαλίζει συντονισμένη πρόσβαση σε παρατηρήσεις μέσω εναέριων, θαλάσσιων και επίγειων εγκαταστάσεων για τους παραπάνω τομείς υπηρεσιών —τα επιτόπια δεδομένα είναι απαραίτητα για τη διασφάλιση της παράδοσης ποιοτικών δεδομένων και πληροφοριών.

    Δυτική Αττική

    Το Ευρωπαϊκό Σύστημα Πληροφοριών Δασικών Πυρκαγιών (EFFIS) υποστηρίζει τις υπηρεσίες που είναι αρμόδιες για την προστασία των δασών από πυρκαγιές στην ΕΕ και τις γειτονικές χώρες και παρέχει στις υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενημερωμένες και αξιόπιστες πληροφορίες για τις πυρκαγιές σε άγρια εδάφη στην Ευρώπη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Μέσα σε όλα περιμένω να πάει και η βενζίνη 3 ευρώ ραγιάδες.
      Ψόφος σε όλα τα υπόζωα που κατοικούν σε αυτό τον τόπο.

    2. Τους ψήφισε το 41% με 47% αποχή.
      Όσοι ευθύνη έχουν τα κομματόσκυλα της Νουδούλας που τους ψήφισαν για το ρουσφέτι άλλη τόση ευθύνη έχουν και όσοι έκατσαν στον καναπέ και στις εκλογές δεν πήγαν να ψηφίσουν και όταν δεν ψηφίζεις εσύ ψηφίζουν άλλοι για σένα.
      Τα κομματόσκυλα του Μητσοτάκη έχουν κάθε λόγο να ψηφίζουν ΝΔ αφού είναι το κόμμα των κοτζαμπάσηδων και του ρουσφετιού.
      Κατά τα άλλα οι ψηφοφόροι της ΝΔ παριστάνουν και τους πατριώτες ενώ στην πραγματικότητα μόνο η πάρτη τους τους ενδιαφέρει και το προσωπικό τους συμφέρον.
      Σας έφταιγε ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας πάει και ο ΣΥΡΙΖΑ πάει και ο Αλέξης Τσίπρας να δω τώρα ποιος θα σας φταίει.
      Δημιούργησε η εγχώρια διαπλοκή δεξιά κόμματα μαριονέτες για να σας αρπάζουν την ψήφο και εσείς τη φάγατε την πεπονόφλουδα επειδή είστε πολύ έξυπνοι.
      Είχατε μια ευκαιρία στις εκλογές να στηρίξετε το ΣΥΡΙΖΑ και να πάρει στο κυνήγι το Μητσοτάκη για τις υποκλοπές για τα φαγοπότια τη σπατάλη δημοσίου χρήματος και τα σκάνδαλα και εσείς ψηφίσατε πάλι είτε ΝΔ είτε μικρά δεξιά κόμματα μαριονέτες του συστήματος είτε δεν ψηφίσατε τίποτα τώρα ο Μητσοτάκης και η συμμορία του θα τα καλύψουν όλα τα σκάνδαλα και θα φάνε αλλά τόσα και στο τέλος της νέας τετραετίας θα σας ξαναπούνε πως ξαναχρεωκόπησε η Ελλάδα.
      Ίχνος πατριωτισμού και πολιτικής σκέψης δεν έχετε μέσα σας όπου θέλει σας πάει η εγχώρια διαπλοκή και χαμπάρι δεν παίρνετε.

    3. Η κλιματική αλλαγή φταίει η κυβέρνηση δεν φταίει καθόλου άντε με το κάθε ζώο που μπαίνει και βρίζει την κυβέρνηση.
      Σε όσους δεν αρέσει τον πούλο να πάτε στη Βενεζουέλα.

    4. Προς όλους εδω μεσα… Τι 40+% ρε? γιατι ξεπλένετε το ξεπλένη????
      20% και κατι ψηλά πηρε το ταγάρι ρεεεεεεεεε!
      απο 9800000 πηρε 2100000.

      Παει το δουλεμα γαζί και μερικοί το σπρωχνετε κιόλας να εδραιωθεί…
      Φωναξτε το ολοι και μην αναμασατε τις μαλακιες του κουλη και της παρέας του..

      ΥΓ. καθε ενας που ψηφιζει αυτη την αθλια “Δημοκρατιά” παραχωρει τα πολιτικα του δικαιώματα για 4 χρονια στο καθε μαλακα, ο οποιός αποφασίζει σαν μονΆρχης κανοντας ότι θελει!
      Οπότε όσοι πηγατε και ψηφισατε δεν εχετε δικαιωμα να μιλάτε..

      Αν αυτη ειναι η Δημοκρατία που φαντάζεστε καλή σας τυχη!!!!

    5. Ας καεί το 40,3 τακατό που το ψήφισε το γαμημενο νοθευμένο μουλόσπερμα το μητσοσκατάκι…. Κατάρα σας όρθια δίποδα…..

      1. Και 47% αποχή.
        Και αυτοί έχουν ευθύνη.
        Ο νεοέλληνας κατάντησε μπουνταλάς που η εγχώρια διαπλοκή τον πάει όπου θέλει.
        Μαύρες μέρες περιμένουν την Ελλάδα και τους Έλληνες.
        Ήδη ο Μητσοτάκης δηλώνει για αναγκαίους συμβιβασμούς με την Τουρκία.
        Οι νεοέλληνες αυτοκτόνησαν.

    6. Οπως ηταν ο πρωτος στην Ευρωπη, που διεταξε το lockdown με τα αηδιαστικα SMS και τα θλιβερα σημειωματα, για να βγαινουν οι Ελληνες εξω σπο το σπιτι,
      Ετσι ειναι και ο πρωτος που την “κλιματικη αλλαγη” την ονομασε “κλιματικη κριση”.
      Παντα πρωτος, με οτι προτασσουν τα αφεντικα του οι Democrats της Αμερικης, και για να βγαλουν και λιγα φραγκα, τα φιλαρακια του οι Γερμανοι με τις ανεμογεννητριες.
      Παντα ετσι, με τις Πρωτιες του ο Κουλης.
      Να τον χαιρεστε οσοι τον ψηφισατε και ελπιζω να σας ψησει το ψαρι στα χειλη.

    7. Mε τον επόμενο “στημενο” καυσωνα, ας ετοιμαζεται η …ΚΡΗΤΗ!!! Ηρθε και η σειρα της……! Μας το εχουν ηδη πει, αλλα ποιος δινει σημασια και ακουει στο τί λένε και πώς τα λένε?

    8. Καλα 50αρια συμπατριωτες! Το παραμυθακι της κλιματικης αλλαγης βλεπετε μπας κι απεξαρτητοποιηθουμε ενεργειακα απο τον Πουτσιν! Γκεσταπιτισσα Κουλαρα μ θυσιαζουμε την υποθηκευμενη Πατριδα για την ΕΕ?! Ε εσυ κατα Σουνιο μερια καταθλιπτικο γιαλαντζι “αριστερο” λαμογιο σοβαρεψου και κοψε τα μακροβουτια!

    9. ΩΡΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΘΑ ΠΕΙ Η ΚΟΥΛΑ Η ΠΟΥΣΤΡ@ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ !!!!

    10. Η διαφορά της κλιματικής αλλαγής με τον κοροιδοιό είναι ότι στον κοροιδοιό στην αρχή τους πίστεψαν. Τώρα κανένας δεν πιστεύει τα παραμύθια για κλιματική αλλαγή όταν μπαίνουν φωτιές σε πολλά σημεία ταυτόχρονα, βρίσκονται παντού εμπρηστικοί μηχανισμοί,τα καναντέρ είναι 50 ετών και επίτηδες δεν αγοράζουν καινούργια, εγκαταλείπουν αποθήκες με πυρομαχικά και πυραύλους να καούν και μπαίνουν παντού ανεμογεννήτριες των κολλητών ολιγαρχών του ανθελληνικού τόξου και των τουρκόφιλων καναλαρχών! Πολύ πετυχημένο το “λιάζονταν τα πυρομαχικά” σαν τους λαθρομετανάστες της Τασίας που τώρα τους δίνει επιδόματα ο Κούλης και ο Βορίδης, που παλιά ήταν στην Επέν!

    11. Ωραίο χώρο ανοιξαν για κέντρα φιλοξενίας… “προσφυγων”.

    12. “Βελτιωμένη η εικόνα από τις φωτιές”
      Το άκουσα το πρωί στις ειδήσεις και τώρα μπορώ να πω ότι είμαστε ήσυχοι.
      Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού θέλει να πει μάλλον όλα καλά. Τέλος ένα πράγμα.
      Κλιματική κρίση απο τού χρόνου πρώτα ο Θεός να μαστε καλά.

    13. Το νησί θα καλύψει μεγάλο μέρος των ενεργειακών του αναγκών με ανεμογεννήτριες, μην ξεχνάτε πως κάποιες χώρες παράγουν εξοπλισμό για παραγωγή ηλεκτρισμού από ήπιες μορφές ενέργειας. Η παγκόσμια βιομηχανία αλλάζει για να μην χαθεί, εμείς όμως καλούμαστε να πληρώσουμε το κόστος αυτής της αλλαγής. Καταστρέφουμε τα δάση, βάζουμε ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά, ενώ κλείνουμε τα λιγνιτικά εργοστάσια που ήδη έχουμε πληρώσει. Όσο για τους πολιτικούς μας, αντιπρόσωποι είναι των παγκόσμιων συμφερόντων και όχι δικοί μας ηγέτες.

    14. Προσπαθωντας να δημιουργησουν την ψευδαισθηση της υπαρξης κλιματικης αλλαγης οταν ολοι γνωριζουν οτι η φυση ειναι ενα αυτονομο υπερισυρο συστημα που την οποιδηποτε σνθρωπινη παρεμβαση απλα την εκμηδενιζει .Αλλωστε καθ γ τρυπα του οζοντος εδω και πολλες δεκαετιες επαψε να υφισταται χωρις την σστεια ανθρωπινη παρεμβαση περι αεριων απο την απαγορευση χρησης προωθητικων αεριων και λοιπες κουφαμαρες….εοναι δε κουφο να υποστηριζεται πως η κλιματικη αλλαγη θα σταματησει με την χρηση ανεμογεννηυριων και φωτοβολταικων οταν αυτα εχουν συγκεκριμενη ημετομηνια ληξης τους και δεν εχουν καβενα τροπο για την ανακυκλωση τους ..τουτεστιν δημιουργούν επιβαρυντικά απορρίμματα για το υπέδαφος οι ιδιοι οι δηθεν ανησηχουντεςγ τρελό επιστήμονες για την υποβάθμιση του κλίματος του πλανήτη….αρες μαρες παλαβομαρες …
      ..

    15. ερχονται οι ανεμογεννητριες

    Comments are closed.