ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΒΟΜΒΑ! «ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ» ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΞΥΛΟΥΡΗ. Ο ΤΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΕΙ Η ΕΛ.ΑΣ ΕΙΧΕ ΠΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ. ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ – ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΘΕΙ ΓΙΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ανωγειαα

    Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του Μανώλη Καλομοίρη ο τόπος του εγκλήματος πριν φτάσει η ΕΛ.ΑΣ είχε πλυθεί από αγνώστους
    Σε μία εκτίμηση που θα συζητηθεί προχώρησε ο Διονύσης Βέρρας, δικηγόρος του Μανώλη Καλομοίρη, μιλώντας στην εκπομπή του Open TV, «Open Ελλάδα». Σύμφωνα με τον κ. Βέρρα «το όπλο που παρέδωσε στην ΕΛ.ΑΣ η οικογένεια Ξυλούρη δεν ήταν κατά την ταπεινή άποψή μου το πραγματικό όπλο. Πρόκειται για “μαγειρεμένη” παράδοση άλλου όπλου. Αυτό θα το δείτε όταν έρθει στο φως η βαλιστική έρευνα. Τι να σου κάνει η προανάκριση όταν δεν βρίσκει το όπλο καθώς το έχουν πάρει από τον τόπο του συμβάντος».

    Ακόμη πρόσθεσε ότι «το όπλο του εντολέα μου θα ταυτοποιηθεί με τους επτά κάλυκες που βρέθηκαν στο οδόστρωμα. Εάν αφήσουμε την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της θα δούμε πόσο ωραία θα απογυμνωθούν όλοι» καθώς θα βρεθούν προ των ευθυνών τους και δουν ποιος πυροβόλησε ποιον».

    Παράλληλα ο κ. Βέρρας αποκάλυψε ότι πριν φτάσει η αστυνομία φτάσει στον τόπο του συμβάντος «κάποιοι πήγαν και έπλυναν το σημείο. Έριξαν νερό. Εγώ διάβασα τη δικογραφία. Κάποιοι άλλοι λένε καραγκιοζιλίκια διότι δεν ξέρουν τη δικογραφία. Η απόκρυψη των στοιχείων προφανώς ευνοεί κάποιον άλλον. Το αποτέλεσμα ήταν να πάει στο σημείο η αστυνομία και να βρει “πειραγμένο” τον τόπο του εγκλήματος. Ο πελάτης μου ομολόγησε και δεν είχε να κρύψει κάτι».

    Από την άλλη πλευρά ο δικηγόρος σημείωσε ότι η υπόθεση που συντάραξε την Κρήτη «έχει δύο σκέλη. Το ένα είναι το κοινωνικό και το άλλο είναι το νομικό. Θα πρέπει να αφήσουμε την αστυνομία και τη δικαιοσύνη να κάνουν τη δουλειά τους».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Από τους τρεις Γενικούς Αρχηγούς του Μακεδονικού Αγώνα μόνο ο ένας δεν ήταν Κρητικός, Ο Παύλος Μελάς, ο γενναίος τούτος άνδρας από την Παλιά Ελλάδα, με το ψευδώνυμο Καπετάν Ζέζας. Ο Γεώργιος Κατεχάκης, με το ψευδώνυμο Καπετάν Ρούβας, ήταν από το Ηράκλειο, κι ο Γεώργιος Τσόντος, με ψευδώνυμο Καπετάν Βάρδας, από τ’ Ασκύφου των Σφακίων.
      Τρεις χιλιάδες, οι μισοί δηλαδή απ’ όσους πήραν μέρος σε τούτο τον υπέρτατο αγώνα, ήταν οι Κρητικοί, από τους οποίους οι επτακόσιοι πότισαν με το τίμιο αίμα τους τη μακεδονική γη κι έμειναν στα σπλάχνα της, για να ριζώσει, ν’ ανθίσει και να καρπίσει το δέντρο της λευτεριάς, όταν η ίδια η Κρήτη δεν είχε βρει ακόμη το δρόμο της απόλυτης ελευθερίας κι μάχονταν ακόμη για ανεξαρτησία κι αυτοδιάθεση. Ένωση ή θάνατος ήταν τότε το σύνθημα στους κρητικούς αγώνες.
      ο Μητροπολίτης Καστοριάς Γερμανός Καραβαγγέλης , γράφει στον πρωθυπουργό Ζαΐμη: «Στείλε μου πενήντα άντρες. Πενήντα όμως Κρητικούς, να ενωθούν με τους αγέρωχους καπεταναίους Στρεμπενιώτη και Κώττα, για ν’ αντιμετωπίσουν τις βουλγαρικές ορδές».
      Τιμή και δόξα στα αδέλφια μας τους Κρήτες. Καποια κουτσαβάκια του σήμερα που κυκλοφορούν μ ένα πιστόλι και δεν δισταζουν να λύνουν τις διαφορές με τα όπλα, προσβάλλουν πρώτα απ’ όλα τους προγόνους τους και αμαυρώνουν τον τόπο τους. Δεν μπορούμε όμως να τσουβαλιάζουμε τους πάντες επειδή υπάρχουν κάποιο ανεγκέφαλοι.

    2. Κρητικός δεν είμαι αλλά η Κρήτη βγάζει και άντρες και παλληκάρια και ελληναραδες. Ο παππούς μου είχε να το λέει ότι στη Θεσσαλονίκη μας το 1912 τιμής ενεκεν πρώτο Ι παρέλασαν οι πιο γενναίοι των πολεμιστών που την απελευθέρωση με τη μάχη των Γιαννιτσών και ηταν το 1ο Συνταγμα Κρητων. Μην ακούω λοιπόν μλκς κατά της Κρήτης από κομπλεξικός ή από πράκτορακια των σιωνιστων, που προσπαθούν να διχάζουν τους Έλληνες με κάθε ευκαιρία ή φονικό.

    3. Γειά σας άντρακλες τού πληκτρολογίου παντελονάτοι μάγκες της αρίας φυλής προσέχτε μη σκίσεται κάνα καλσόν όλοι.
      Αφού όσοι έχουν όπλα είναι κότες,πηγένετε στο μενίδι,ζεφύρι,ασπρόπυργο,Μάνη και όπου αλλού έχουν όπλα να καθαρίσεται παλικαράδες…..το βετέξ μόνο μήν ξεχάσετε.

    4. Εσυ που μιλας και λες για τα Ριχτερ για ρωτα το διαχειριστη που δε μου ανεβαζει το μηνυμα αλλα με ευκολια ανεβαζει το δικο σου το τι ευχηθηκα για σενα

    5. Όλοι οι παραπάνω που στολίστε τον Κρητικό λαό θα σας πω το εξής …..κοιτάτε τις καμπούρες σας και προσπαθείτε να μην γίνεστε μικροπρεπεις και ανόητοι …..

    6. Μπασταρδε που μιλας για τα Ριχτερ . Να παρεις πανω σου αφορητους πονους και να τους εχεις εκατο χρονια. Να μη βγαινει η ψυχη σου. Αρχιδι Αι στο διαολο

    7. Είδαμε πόσο άντρες είστε εκεί στην Κρήτη!!! Αν είχατε τίποτα στα παντελόνια σας θα είχατε ξεπαστρεψει τον Σειραγακη τον προπονητή που κατέστρεψε τόσα παιδιά , αλλά εκεί κοτούλες ,τώρα λοιπόν που βγήκε δώστε του και τα υπόλοιπα κοπελια σας

    8. ΟΤΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΣΤΟ ΛΙΒΥΚΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΗΤΑΝ ΧΑΜΗΛΑ, ΒΡΗΚΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΙ ΑΥΣΤΡΑΛΟΠΙΘΗΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΑΤΕΡΝΤΑΛ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ,
      ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΣΑΝΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΒΑΘΥΝΑΝ ΤΑ ΠΕΛΑΓΗ, ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ, ΑΝΑΠΑΡΑΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΑ ΚΟΠΕΛΙΑ!

    9. Μαγειρεμένο το όπλο γιατί όλοι ξέρουν ότι έχει χρησιμοποιηθεί κι αλλού , όλοι στο κόλπο είναι σε βρωμοδουλειές εκεί χάμω. Η κόντρα άρχισε απο βρισίδια του βοσκού στον λυράρη , γκεσταπίτη και ρουφιάνο τον έλεγε , γιατί άραγε??? Έχει πέσει και κουκούλωμα από παραπάνω για τα ανδραγαθήματα των λεβεντιών του χωριού??? Στέφανε ψάξτο και κάνε ρεπορτάζ , μόνο εσύ μπορείς !!

    10. ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 10 ΡΙΧΤΕΡ ΣΕΙΣΜΟΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΟΝΗΣΟ Η ΚΡΗΤΗ. ΑΦΑΝΙΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΗ.

    11. μιλαω γενικα.αν θελουν να λεγονται αντρες να πιαστουν στα χερια κ να σακατευτουν στις μπουνιες.οχι μου παιρνουν απο ενα πιστολι (γιατι φοβαται ο γιαννης το θεριο κ το θεριο το γιαννη) κ το παιζουν καουμποιδες.τι φταινε αυτες οι μαννες?τα μικρα που μενουν ορφανα κ τρεμουν για τη βεντετα?αι στο διαολο.στους λαθρο κ τους ρομα που εχουν ρημαξει το νησι δε βγαζουν κουμπουρια! οι ηλιθιοι!

    12. απο την αρχή σας το είπα, οι γιδοβοσκοί στην Κρητη ειναι άτιμη φάρα , Ψεύτες ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ μονο οταν ειναι πολλοί μαζι κάνουν τους άντρες και στα ανυπερασπιστα ζώα

    13. Ποσο καφροι ειναι οι Κρητικοι? Για ενα παρκινγκ 2 φυγανε.Για 53 παιδια που χαλασε ενα σιχαμα δεν βρεθηκε ενας να τον φαει.Αυτα κανει το μπασταρδεμα

    14. Πρέπει να προσέχεις με τους Κρητικούς ΜΗΝ ΦΑΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΙΣΩΠΛΑΤΗ…Τραβάνε πιστόλι όταν είσαι ανύποπτος!

    15. Αγριάνθρωποι είναι και μάλλον ποτέ δεν θα γίνουν κανονικοί άνθρωποι.

    Comments are closed.