ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ! ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ Η ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ…

    Κοινοποίηση:
    th_koinonia1

    Ενώ είναι πλέον επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι ο κορωνοϊός δεν μεταδίδεται μέσω στέρεων και υγρών τροφών, κάποιοι εξακολουθούν να επιμένουν και να βάλλονται κατά της Εκκλησίας, της Ορθοδοξίας και της Θείας Κοινωνίας.   

    Μια δίκη με ευρύτερο πολιτικό, εκκλησιαστικό, κοινωνικό αλλά και θεολογικό ενδιαφέρον θα διεξαχθεί στις 19 Οκτωβρίου στην Κέρκυρα με κατηγορούμενο τον τοπικό Μητροπολίτη Νεκτάριο εναντίον του οποίου έχουν ασκηθεί δύο ποινικές διώξεις. Η πρώτη για την πρόσκληση του στους πιστούς του εκκλησιάσματος του να κοινωνούν  χωρίς φόβο όσο διαρκούσαν τα περιοριστικά μέτρα της  πρώτης καραντίνας κάνοντας χρήση του κωδικού  SMS «για άσκηση σωματικών  δραστηριοτήτων». Το προς διερεύνηση αδίκημα διεπράχθη στις 25 Μαρτίου 2020.

    Η  δεύτερη για συγχρωτισμό εντός του ναού του Αγίου Σπυρίδωνος κατά την διάρκεια της παραδοσιακής λιτανεύσεως του σκηνώματος του. Συγκατηγορούμενός του είναι και ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου της πόλεως κύριος Μεταλληνός.

    Όσον αφορά την πρώτη κατηγορία περί ψευδούς βεβαιώσεως κατά το ήμισυ έχει καταρριφθεί, καθώς ο ίδιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας υπέδειξε μερικές μέρες μετά στους πολίτες να κάνουν χρήση του κωδικού  SMS «σωματική άσκηση, για να επισκέπτονται νομίμως τους ναούς».

    Τα ερωτηματικά και ο κίνδυνος

    Ωστόσο η κατηγορία στο σκέλος που αποδίδει στον Μητροπολίτη Κερκύρας και Διαποντίων Νήσων  την διάπραξη του ποινικού αδικήματος «έκθεση σε κίνδυνο της δημόσιας Τάξης» και διάπραξη του αδικήματος του άρθρου 285 του ποινικού κώδικα «παραβίασης μέτρων περί πρόληψης ασθενειών» παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον καθώς, τόσο η κατηγορούσα αρχή, όσο και ο Μητροπολίτης Κερκύρας Νεκτάριος θα κληθούν να απαντήσουν στο ερώτημα: Τέθηκαν ανθρώπινες  ζωές στην έκθεση  στον κίνδυνο του νέου  κορωνοϊού λόγω της μετάληψης με Θεία Κοινωνία κατόπιν παρότρυνσης της Εκκλησίας;

    Καθίσταται σαφές ότι εδώ δεν θα αξιολογηθεί από το δικαστήριο μόνο η τυχόν αξιόποινη συμπεριφορά του Μητροπολίτου αλλά και ένα μείζον θεολογικό, φιλοσοφικό θέμα και ιατρικό θέμα.

    Αν υπό τις περιστάσεις της πανδημίας και υπό τον  όρο της προστασίας της δημόσιας υγείας η Θεία Κοινωνία αποτελεί ποινικό αδίκημα της έκθεσης σε κίνδυνο. Στην πραγματικότητα τίθενται υπό την κρίση του δικαστηρίου κατ’ ουσίαν και οι αποφάσεις της Ιεραρχίας.

    Η κατηγορία είναι σαφής. Επειδή ο Μητροπολίτης προέτρεψε τους πολίτες να κοινωνήσουν «προέτρεψε αόριστο αριθμό προσώπων να μετέχουν στο μυστήριο της Θείας Κοινωνίας εν μέσω πανδημίας γεγονός που εγκυμονεί σοβαρό κίνδυνο για την εξάπλωση και την μετάδοση του ιού». Τυχόν καταδικαστική απόφαση θα οδηγήσει σε απαγόρευση της μεταλήψεως και στην ποινικοποίηση της θείας κοινωνίας για όσο διάστημα διαρκεί η πανδημία με τις όποιες  νέες αναταράξεις  υπάρξουν στις σχέσεις Εκκλησίας-Πολιτείας (θα θεωρηθεί παρέμβαση στο συνοδικό σύστημα και στο αυτοδιοίκητο της Εκκλησίας).

    Εν προκειμένω πρέπει να συνδεθεί με αποδείξεις ποινικώς η Θεία Κοινωνία με βεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού. Άγνωστο όμως αν το δικαστήριο προχωρήσει σε ποινική αξιολόγηση του ρίσκου εξάπλωσης του ιού  χωρίς να υπάρχει σύνδεση με βεβαιωμένο κρούσμα.

    Υπενθυμίζεται ότι όταν  ασκήθηκε ποινική δίωξη στον Μητροπολίτη Κερκύρας για την Θεία Κοινωνία (και σε ένα ιερέα από το Κουκάκι) ο Νεκτάριος με επιστολή του στην Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως διαμαρτυρήθηκε ότι με την άσκηση της δίωξης εναντίον του «ποινικοποιήθηκε η μετάδοση της θείας κοινωνίας, ποινικοποιήθηκε ο Χριστός, ποινικοποιήθηκε η πεμπτουσία της ζωής της Εκκλησίας, η οποία είναι και συνδεδεμένη συνταγματικά με την ζωή του λαού μας και καλύπτεται ως δικαίωμα θρησκευτικής λατρείας  τόσο από το Σύνταγμα όσο και από τις διεθνείς συμβάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. Αδερφια ,ηρθε η ωρα να ενωθουμε. Ισχυς εν τη ενωση. Ας βαλουμε στην ακρη, τα κομπλεξ, τις ερειδες, και τις μικροτητες. Να σηκοσουμε την πατριδα, τα παιδια μας, τα εγγονια μας. Nα αφησουμε ζυμη, γιατι ειδαλως ζυγωνει σκλσβια κατοχη. Μας αρεσει αυτο???.

    2. Καλώς ή κακώς τη διαφορά στην Ελλάδα την κάνουν πάντα λίγοι πατριώτες.
      Λαθρο Ανάρχο και υπόλοιποι θα έχουν το τέλος που τους αξίζει.
      Να ξέρουν οτι όσα και να περάσουν ή όχι ακόμη, θα τους κυνηγήσουμε μέχρι τις πύλες τις κολάσεως.
      Μετά από κει και μέσα χάρισμά τους στο δημιουργό τους Σατάν……

    3. Τι ποινικό αδίκημα; Τι ακούνε τα αυτάκια μας σε αυτή την χώρα! Πήρε ο παπάς το στόμα του πιστού και με το ζόρι του έβαλε να καταπιεί την Θεία Κοινωνία; Ξεφτιλίζονται συνεχώς οι δικαστικοί, όλος ο κόσμος τους βρίζει και τους σιχαίνεται γιατί δεν είναι καθόλου ανεξάρτητοι ούτε δίκαιοι, πέφτει το χρήμα και ως πιστοί υπάλληλοι της εκάστοτε κυβέρνησης τους κάνουν όλα τα γούστα, μέχρι και τα πιό παράλογα. Δεν είμαστε τόσο ηλίθιοι όσο νομίζουν για να πιστεύουμε στις αερολογίες-παπαρολογίες τους ως δήθεν επιχειρήματα. Ωθούνε τον κόσμο να πάρει τον νόμο στα χέρια του, όλα θα γίνονται κρυφά μέχρι και αυτό.

    4. Όλοι η Ελλάδα κοιμάται. Πολύ καλά σας κάνουν. Να σας κάνουν και χειρότερα

    5. Αισχος αν συμβεί κάτι τέτοιο θα ρίξει φωτια ο Θεός .Και αλλοιμονο ποιους θα πάρει η μπάλα.Ερχετε η Θεία Δίκη.

    6. Γραφω αυτο γιατι αισθανομαι μεγαλη οργη και δεν εχετε αλλο θρεντ για να το γραψω:
      ΟΣΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ σε αποδοση Ιθαγενειας σε ξενους(!!!) ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ -ειδικα οι Αξιωματικοι-ενω βλεπουν το αδιανοητο,βγαλμενο απο την Κόλαση,προδοτικο εγκλημα κατα του Εθνους, σε ειδικο Στρατοδικειο με μελη ακραιους Χρυσαυγιτες κι ΕΚΤΕΛΕΣΗ. Με συνοπτικες διαδικασιες.
      Ετσι κι αλλοιως,το φρικτο εγκλημα τους κατα του Γενους,ειναι αυταποδεικτο.
      ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΤΑΦΑ στην βορα αγριων σκυλων και γυπαετων και ΑΙ ΟΙ ΣΩΡΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
      Ευχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ,να βρεθει μετα τον μεγαλο πολεμο που ερχεται, ενας ΗΓΕΤΗΣ που θα τους τιμωρησει οπως τους πρεπει.

    7. Παλι ο Χριστος ξανασταυρωνεται
      παλι συρεται στον Ποντιο Πιλατο και στον Ηρωδη
      για να τον εμπεξουν και να πεξουν σαδιστικα μαζι του.
      Ορισμενοι του Ιερατειου παρακολουθουν κρυμενοι απο μακρια
      οι πλειστοι του Ιερατειου ,Ανες και Κιαφες
      σπευδουν να αναγκασουν τον Ποντιο Πιλατο να τον ανεβασει στον σταυρο
      και τον οχλο να γωναζει αρων αρων σταυρωσον Αυτον, το Αιμα Αυτου εφ ημασ και επι τα τεκνα ημων.
      Αλλα στη σταυρωση του Χριστου συνεβησαν και πολλα συνταρακτικα γεγονοτα
      ο ηλιος εκρυψε τις ακτινες του και η Σεληνη εκρυβει
      και σκοτος εγενετο επι πασαν την γην και εσεισθησαν τα θεμελια της γης.
      Το ιδιο θα συμβει και τορα ,οχι μονον θα συστει η γη ,αλλα θα πεσει η γη και δεν θα σηκωθει
      και θα σκοτεισθει ο ηλιος απο τις ατομικες βομβες κατα παραχωρησην Θεου
      για τις πολλες μας αμαρτιες ,την απιστια μας και την αμετανοησια μας.
      ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΘΕΙ
      ΩΣ Ο ΜΕΓΑΛΙΤΕΡΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ,
      ΔΙΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ
      ΝΑ ΚΟΛΥΣΟΥΝ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ,
      ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΕΟΣ ΙΣΧΥΡΟΣ ,
      ΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ
      ΚΑΙ ΣΕΙΕΙ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.
      Ω ΤΗΣ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ! ! !
      Θα τολμησουν τα ανθρωπακια με τα παθακια να ξανασταυρωσουν τον Χριστο.
      ΕΙΔΩΜΕΝ

    8. Θα βγούνε οι μασωνούλες με το σοβαρό το ύφος και θα πούνε ότι απαγορευεται η Θεία Κοινωνία γιατί κολλάει ο ιός,κάτι που είναι ψέμα καραμπινάτο και οι περισσότεροι χλιαροί ψευδοχριστιανοί θα το αποδεχτούνε

    9. Παιδιά ακούστε με και προσπαθήστε σας παρακαλώ να καταλάβετε. ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΘΌΛΟΥ ΚΑΚΌ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΚΗΣΙΑ ΝΑ ΒΆΛΛΕΤΑΙ. ΤΟ ΑΝΤΊΘΕΤΟ. ΑΥΤΟΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ. ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΊ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ ΤΟΎΤΟΥ.

    10. Ντρεπομαι ειλικρινως για τους κερκυραιους!τους διεφθειρε ο τουρισμος κ τα πλουτη του!πού ειναι οι κατοικοι των …Κορφών να υπερασπιστουν τον Αγιο τους που τους εσωσε απο Τουρκους και λιμους και λοιμους;;;πού ειναι να παρουν οι ιδιοι στα χερια τον Αγιο να τον λιτανεψουν ,πρακτικη που σεβαστηκαν Ενετοι,Αγγλοι κι αλλοι επικυριαρχοι της νησου των;;;ντρεπομαι για την δημαρχο κ την αντιπεριφερειαρχη!!!Για ολους!!!μονο το παγκαρι του Αγιου θελουν!!!ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ!!!ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ!!!Φοβηθηκαν τους χωροφυλακες κ τους επιορκους εισαγγελεις του συστηματος “ΚΟΎΛΑ”!!!ΚΡΙΜΑ…υπηρχε καποτε μια χωρα που την ελεγαν ΕΛΛΑΔΑ…

    11. Ζητω η Ελλαδα, ζητω η Θρησκεια, ζητω η Νεα Δικτατορια…..

    12. Για να μην γίνεται μπέρδεμα, άλλο το Μυστήριο της Θείας Μεταληψης που μας το παρέδωσε ο Ίδιος ο Ιησούς Χριστός και άλλο ο τρόπος που γίνεται, ο οποίος αποφασίστηκε από τις Ιερές Συνόδους. Πχ στην Αμερική κοινωνουν με πλαστικό κουταλάκι και μάσκα. Το δικαστήριο θα αποφασίσει, για το δεύτερο. ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να αμφισβητήσει ή να αρνηθεί την ουσία του Μυστηρίου.

      1. Προς Μπάμπη οι Ιερές Συνοδοί εκπροσωπούν το σύνολο της Εκκλησίας και οι αποφάσεις τους έχουν ληφθεί εν αγίω πνεύματι συνεπώς δεν υπάρχει καμία διαφορά στο Μυστήριο!

      2. Την αμφισβητεί όποιος δέχεται και θέλει να πάει να μεταλάβει με μάσκα και και πλαστικό κουταλάκι

      3. Η ουσία παλιοβλ@κα είναι ότι ή δέχεσαι τον Θεό και την Θεία χάρη ότι επενεργεί την ώρα του μυστηρίου, οπότε ΔΕΝ υπάρχει θάνανατος και κατ΄ επέκταση μολύνσεις κλπ ή είσαι υλιστής και άθεος, οπότε γιατί να πάς να κοινωνήσεις ? Κανείς δεν σε πιέζει.
        Όσο για τις ιερές συνόδους που τσαμπουνάς, ή δέχεσαι την αποστολική διαδοχή και την επενέργεια του Αγίου Πνεύματος στις Ιερές Συνόδους ή τα απορρίπτεις όλα και μαζί και το “Πιστεύω”, μιάς και αυτό από συνόδους έχει βγεί.
        Διάλεξε και πάρε. Είναι ατομική επιλογή και όχι καταναγκασμός.
        Την δική σου απιστία όμως, μην την κάνεις εμπόδιο στην δική μου πίστη.

    13. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ…..

    14. Η ΝΔ εχει φορέσει τον δημοκρατικό μανδύα και ανθελληνιζει σιγά σιγά την Ελλάδα και την ορθοδοξία.

    15. Μα το έχουμε πεί και είναι πλέον φανερό.
      ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ.
      Και εδώ μπαίνει άλλο ένα αγκάθι αυτό της ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ η οποία σιωπά και όχι μόνο…
      Μάλιστα μετά την ΑΝΑΒΟΛΗ της ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΤΗΣ Ι.ΣΥΝΟΔΟΥ μπορεί ο κάθε νοήμων να καταλάβει πως η Ιεραρχία έχει πλέον υποταχθεί και ευθυγραμιστεί με την ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ και στα αφεντικά της.
      Το κακό το στόμα μου ψυθίρισε πως ΜΟΝΟ 15 από τους 80 ΙΕΡΑΡχΕΣ επέμειναν και πίεσαν ώστε να πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη σύγκλιση της Ι.Σ ….φωνές βοώντες εις ώτα μη ακουέτων….
      Μετά από όλα αυτά ας αναμένουμε ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΔΩΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ και το σημαντικοτερο ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΙΕΡΕΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ…ήδη ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑ ΠΙΕΣΗΣ ΕΚΦΟΒΙΣΝΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗΣ πρόσ τουσ Ιερείς.
      Ζούμε έκτακτες καταστάσεις που ενώ σε εποχές μνημονίων δοκιμάζονταν η οικονομία κι οι αντοχές του ανθρώπου και της οικογενείας τώρα πλέον δοκιμάζεται η ψυχική και νοητική ισορροπία και σωτηρία του κάθε ενός από εμάς.

    16. ΟΣΟ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ…ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΑΧΡΗΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΕΝΩ ΤΟΝ ΠΗΔΑΝΕ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ-[Β]ΡΟΜΑ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-GAY-ΛΕΣΒΙΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΧΝΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟΥ

      1. Οτι να ναι εισαι πραγματικα..Αποφασιζεις εσυ για τους αλλους περι το αν ειναι αχρηστα τα μαγαζακια? Ποιος νομιζεις οτι εισαι? Θα σε δώ οταν ερθει η μεγαλη ώρα …χωρις κανενα ελεος, αφου τελειωνει η περιοδος..

    17. δεν σας αρεσε η επαναστατικη αριστερα και το κινημα και ψηφισατε ΝΔ
      Καλη Ανασταση

    18. Πως μπορει να βγει αποφαση χωρις μαρτυρες κατηγοριας η υπερασπισεως, δηλαδη οσοι κοινωνησαν και αρρωστησαν η οσοι δεν επαθαν τιποτα αφου κοινωνησαν. Η γνωμη μου είναι οτι δεν υπαρχει κανενας μαρτυς κατηγοριας.

    19. Ο ελληνικός λαός έχει λεφτά αισθήματα.

    20. ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΣΤΟ ΧΑΛΑΡΟ ΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ….. Κ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΟΥΣ.

    21. Έχουν λυσσάξει οι Αντίχριστοι…ο Θεός τους ενοχλεί. Είναι εμπόδιο στα άνομα, ανήθικα και βρώμικα σχέδια τους…. Κι ακόμα κάποιοι συνεχίζουν να πιστεύουν ότι ο ιός είναι το πρόβλημα…

    22. αισχος…,,, να πανε να ελεγξουν τα αρραβωνιασματα και τους γαμους των τουρκογυφτων στην θρακη και των απανταχου ρομα…που καθε φορά χωρις μασκες.. ενας πανω στον αλλον 300 ατομα και πανω μεθοκοπουν σε καθε γαμο τρεις μερες συνεχως…, ολα τα ψυχοβγαλτικά τους οι δικαστες απο τον γηγενη ελληνικο πληθυσμο θα τα βγαλουν….., τον χριστιανισμο τον πολεμουν.. με λυσσα .., το ισλαμ… ειναι ελευθερο .. δεν το ακουμπαμε…μην μας πουνε ρατσιστες.., ρεεε ουστ…

    23. «Μακάριοι εστέ, όταν ονειδίσωσιν υμάς και διώξωσιν υμάς και είπωσι πάν πονηρόν ρήμα καθ’ υμών ψευδόμενοι ένεκεν εμού.

      Χαίρετε και αγαλλιάσθε, ότι ο μισθός υμών πολύς εν τοις ουρανοίς· ούτω γαρ έδιωξαν τους προφήτας τους προ υμών».

    24. Μας κατάντησαν κρυφό σχολειό,θα μεταλαμβάνει ο παππάς κρυφά και νύχτα?Αι στο διάβολο όλοι σας. Ατομική ευθύνη του καθενός είναι το αν θα μεταλάβει η όχι.Τι ποινικό αδίκημα δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό με τους προδότες που μας κυβερνούν και μεις που ψηφίζουμε μια την σκύλα και μια την χάριβδη…

    25. Αν τολμησουν και σταματησουν Την Θεια Κοινωνια,επανω τους να πεσει ολη η οργη Του Θεου.θα φανε ολοι τους ομαδικο αφορισμο!!!!!!

      1. Ποιον αφορισμο? Η οργη ειναι καλα φυλαγμενη και θα ειναι εξωφρενικά ανελεητη..και μαλιστα μπροστα σε δισεκατομμύρια Αγγελους..μερικους πληρως φοβερους και τρομερους, χωρις αναστολες. Οι αγγελοι δε που δεν δικαζονται, τρεμουν.. Εχεις ακουσει μαρτυριες φρικαλεοτητας της κολασης και με συνοπτικες διαδικασιες χωρις ανθρωπινα δικαιωματα , αφου εκει μετρανε μονο τα θεικα? Αμετρητοι Αγιοι αλλα και μαρτυρες μιλησαν για αυτα, ακομα και στο youtube εχει συγχρονες μαρτυριες..Τελος χρονου..οποιος προλαβε προλαβε. Απλά οι καραπλανεμενοι θεολογοι των αντιχριστων χρονων εχουν μαστερ στην δαιμονικη αγαπολογια περι Θεου που δηθεν δεν τιμωρει και την αυτοματη ευκολη οσιακη σωτηρια, πλανωντας τον εαυτο τους πρωτα απο ολα μαζι με τα χαιβανια που τους ακουν και τους θεωρουν και μεγαλους θεολογους..Οταν το μαυρο γινεται ασπρο απο αυτους που πρεπει να το υπερασπιζονται, φαντασου τι γινεται με τους πολιτικους κ.τ.λ

    26. Ο Μητσοτάκης προσπαθεί να ξηλώσει τον Ελληνισμό και τον χριστιανισμό της χώρας, τα δυο βασικά συστατικά της εθνότητας των Ελλήνων. Όσο υπάρχει εθνική συνείδηση, δύσκολα εκχωρείται εθνική κυριαρχία. Οι εντολές που εκτελεί είναι διαφορετικές, θέλουν να συρρικνώσουν την Ελλάδα, θέλουν να σκλαβώσουν τους Έλληνες. Η θρησκεία λοιπόν και το εθνικό φρόνημα, είναι οι πυλώνες που θέλει να γκρεμίσει. Θα τον αφήσουμε πατριώτες ?

    Comments are closed.