ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ – ΕΚΚΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙΚΙΣΜΟΙ – ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ – ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΣΠΙΤΙΑ – ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ

Κοινοποίηση:
Πυρκαγιά στον Βαρνάβα Αττικής, Κυριακή 11 Αυγούστου 2024 (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)

Ενισχύθηκαν τόσο οι επίγειες όσο και οι εναέριες δυνάμεις και πλέον επιχειρούν 165 πυροσβέστες με 9 πεζοπόρα τμήματα, 30 οχήματα, 7 αεροσκάφη και 5 ελικόπτερα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια.

Πρόκειται για μεγάλη πυρκαγιά που μαίνεται ανάμεσα στο Καπανδρίτι και τον Βαρνάβα. Πρόσθεσε ότι είναι εντελώς ανεξέλεγκτο το μέτωπο και οι φλόγες φτάνουν τα 50 μέτρα σε κάποια σημεία κατατρώγοντας το παρθένο δάσος ενώ έχουν νοητή κατευθυνση προς το Γραμματικό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αρχές προχώρησαν σε απεγκλωβισμό δέκα ατόμων, τα οποία είναι καλά στην υγεία τους.

Πυρκαγιά στον Βαρνάβα Αττικής, Κυριακή 11 Αυγούστου 2024 (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
Πυρκαγιά στον Βαρνάβα Αττικής, Κυριακή 11 Αυγούστου 2024 (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
Πυρκαγιά στον Βαρνάβα Αττικής, Κυριακή 11 Αυγούστου 2024 (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
Πυρκαγιά στον Βαρνάβα Αττικής, Κυριακή 11 Αυγούστου 2024 (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)

Διαβάστε επίσης:

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ – ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ – ΗΧΗΣΕ ΤΟ 112 ΓΙΑ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΟΙΚΙΣΜΩΝ – ΜΕΤΩΠΑ ΚΑΙ ΣΕ ΦΙΛΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΓΚΑΔΑ (BINTEO)

Φωτιά στην Ερέτρια Ευβοίας: Καίει κοντά σε σπίτια

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Μέγαρα και Βαρνάβα λόγω των πυρκαγιών

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Μηπως ειναι Τουρκοι που βαζουν τις φωτιες και αφου μας χτυπανε με τον τροπο αυτο για να μας αποδυναμωσουν και στην συνεχεια μας χτυπησουν ;;; Δεν εχει ξαναγινει ποτε αυτο το καταραμενο.Ψοφο να εχετε οσοι υπογραψατε να ερθουν ολα τα σ@ατα μεσα στην ελλαδα ! Εσεις φταιτε για την ολη καταστροφη.Προδοτες και κλεφτες των ελληνων ψοφος να σας βρει καθαρματα!

  2. Όσο υπάρχει κούλης ή ironman, η μωυσής ή souperman, η Ελλάδα θα δεινοπαθεί. Είμαστε τυχεροί που ζούμε ακόμη. Και για τον βλάκα τον Νίκο, ναι το 41% ευθύνεται μαζί με σένα φυσικά.

  3. δεν τους λυπάμαι 41% εκεί τα φιλαράκια του φραγκατοι όλοι θα τους χαλάσανε και οι διακοπές μια χαρά 😅

  4. Φίλε μου Νίκο η λογική λέει ότι οι φωτιές σε τόσο δύσβαατα σημεία και σε τόσα πολλά μέτωπα μπαίνουν μόνο από αέρος. Όσο για το 41% όλοι οι έλληνες έχουν ευθύνες που τόσα χρόνια βάζουν ανίκανους στην κυβέρνηση άλλα και γιατί μόλις μπεί ο Σεπτέμβριος θα ψάξουν να κονομήσου καμια δουλίτσα με κανένα ψευτοέργο του δήμου να κοροιδέψουν αντί να καθαρίσουν το δάσος με αντιπυρικές ζώνες.Οι δημοσιογράφοι δείχνανε πλάνα στο Βαρνάβα με το σκουπιδαριό τόνους στα ρέματα, αλλά κατα τα άλλα ευρωπαίοι. Η πυροσβεστική έχει οχήματα για εκτός δρόμου ώστε να μπαίνουν σε δασική έκταση, έχουν κανόνια νερού, ειδικά οχήματα που τα πληρώσαμε χρυσάφι, αλλά μόνο σε άσφαλτο και χωματόδρομους πάνε με μάνικες γιατι είναι εξίσου ανίκανοι, διορισμένοι από ανίκανους.Οτι συμβαίνει το αξίζουν όλοι απόλυτα, να σταματήσετε να μας τρώτε το χρόνο γιατι κάνουμε διακοπές όσου δουλεύουμε πραγματικά και να υποστείτε αυτό το οποίο καλλιεργήσατε.

  5. Ωρε 28% με ταση προς το 8% αλλα θαναι αργα για δακρυα Στελλα, 2.0 δανεικα μεροκαματα της αρπακωλας! Η τροικα εγινε “θεσμοι” και τα μνημονια γινανε 2.0 χρυσοψαρα!

  6. Μην ανησυχείτε, φροντίζουμε για το καλό σας

  7. παραιτησου αφορισμενο κατακαθι ολα καταρρεουν

  8. Όλα τα σπίτια χτισμένα (νόμιμα; όχι) μέσ’ τα πεύκα. Έ…

  9. μην ξεχάσετε να τους ξαναψηφίσετε.

  10. ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΖΩΕΣ ΣΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΥΘΥΝΩΝ, ΚΡΕΤΙΝΩΝ, ΣΑΛΕΜΕΝΩΝ ΚΑΙ Ο, ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ Γ@ΜΗΜ@ΝΑ ΚΩΛ@ΧΕΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ…
    ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΑΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟ@ΣΤΑΡΙΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΠΟΥ ”ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ”.

  11. Οι γριούλες καίνε χόρτα….!!!!! Ανεμογενητριες παντού….!!!!

  12. Παντού ο χουντοκούλης και η παρέα του να βάζουν φωτιές σε όλη την Ελλάδα να γεμίσει με καρκινογόνες ανεμογεννήτριες που θα καταλήξουν σε παλιοσίδερα!!!!!

  13. Εχουνε παραγγελια και τους ανεμους εδεσε το γλυκο! Οπου πρασινο και βροχη καπου καπου αλλα μας εφαγε η….πρασινη αναπτυξη!
    Κριμα για την ταλαιπωρια των πυροσβεστων μπροστα σ ενα οργανωμενο εγκλημα!

  14. Οποιος γράψει 41 τα εκατό είναι βλάκας και οπισθοδρομικός. Ειδοποίησαν σαν να λένε που να βάλετε φωτιά. Για να βάζουν οι ίδιοι δεν θα τους έβλεπε κάποιος κάτοικος ;
    Τόσοι είμαστε στο λεκανοπέδιο

    1. Φίλε μου Νίκο η λογική λέει ότι οι φωτιές σε τόσο δύσβαατα σημεία και σε τόσα πολλά μέτωπα μπαίνουν μόνο από αέρος. Όσο για το 41% όλοι οι έλληνες έχουν ευθύνες που τόσα χρόνια βάζουν ανίκανους στην κυβέρνηση άλλα και γιατί μόλις μπεί ο Σεπτέμβριος θα ψάξουν να κονομήσου καμια δουλίτσα με κανένα ψευτοέργο του δήμου να κοροιδέψουν. Η πυροσβεστική έχει οχήματα για εκτός δρόμου ώστε να μπαίνουν σε δασική έκταση, αλλά μόνο σε άσφαλτο και χωματόδρομους πάνε γιατι είναι εξίσου ανίκανοι, διορισμένοι από ανίκανους.Οτι συμβαίνει το αξίζουν όλοι απόλυτα.

Comments are closed.