ΑΝΗΣΥΧΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΦΡΥΩΜΕΝΟΣ! ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΤΟ 2007 ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ… ΛΥΣΕΙΣ – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΡΕΤΑΛΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ

Κοινοποίηση:
ηξγξηγξ

Χαλαρός και… χαμογελαστός εμφανίστηκε στην Πεντέλη 11 ημέρες μετά την καταστροφική φωτιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης προκαλώντας την οργή των πολιτών οι οποίοι τον υποδέχθηκαν με γιουχαΐσματα.

Ο ίδιος μάλιστα, δεν είχε τίποτα χειροπιαστό να παρουσιάσει πέρα από χιλιοειπωμένες εξαγγελίες.

Σε ένα βίντεο από το παρελθόν, τότε που δεν ήταν ακόμη πρωθυπουργός, εμφανίζεται με φόντο τα καμένα, εμφανώς συντετριμμένος από την καταστροφική φωτιά στην Πεντέλη το 2007. Τότε που έλεγε ότι επισκέφτηκε τις καμένες εκτάσεις παρέα με τον -τότε- δήμαρχο Μελισσίων, Μανώλη Γραφάκο…

Καμία σχέση δηλαδή με τον αλαζονικό Κυριάκο Μητσοτάκη του 2024, που θεωρεί ότι τα έχει όλα καλώς καμωμένα αλλά επιλέγει να βρίσκεται αποκλειστικά σε προστατευμένο περιβάλλον αποφεύγοντας τους πολίτες… Ο τύπος είναι κυριολεκτικά του τρελού αφού… απαιτεί να βρεθούν λύσεις…

Θαυμάστε τον:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Το σιχαμα αρχαιοκαπηλος της κρητης

  2. Οποίον και να συναντήσω τον βρίζει για τα δεινά που περνάει,και λέει ότι δεν τον ψήφισε,,τελικά πού το βρήκε το 41% ; Αρχίζω να πιστεύω ότι έχει παίξει νοθεία.

    1. Πολλοί από αυτούς που λένε ότι δεν τον ψήφισαν, λένε ψέματα για ευνόητους λόγους. Παράλληλα, κατά 99% έχει συμβεί και νοθεία, και θα συνεχίσει να συμβαίνει όσο εξυπηρετεί την κλίκα εκείνων που ελέγχουν την Ελλάδα, Ελλήνων και μη. Εδώ αρκετοί έλεγαν ψέματα ότι θα ψηφίσουν Σπαρτιάτες για να μην καρφωθούν ότι θα ψήφιζαν ΝΔ, Πασόκ ή Σύριζα αλλά και το αντίστροφο. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, οι ψηφοφόροι του Κασιδιάρη ήταν πολλαπλάσιοι του ποσοστού που φάνηκε στις εκλογές. Μέχρι και τα ποσοστά του ΚΚΕ άλλαξαν λίγο που είναι διαχρονικά σχετικά σταθερά.

    2. 22% τον ψήφισε με τους μισούς να είναι αλλοδαποί.
      Κρήτη, Καρδίτσα θα βρεις πολλούς, αλλά από εκεί και μετά ια χρειαστείς να ψάξεις πολύ για Έλληνες που τον ψήφισαν.

  3. Η χώρα χρειάζεται Πινοσέτ για 30 χρόνια το ελάχιστο, ίσως μετά κάτι αλλάξει.

  4. Υπάρχει και χειρότερο σενάριο από αυτό που δείχνει το βίντεο. Να προωθηθεί ο γιός του ( αυτό το παιδαρέλι με τα γυαλάκια) στην θέση του γκαντέμη και να συνεχισθεί η οικογενειοκρατία σε βάρος της Ελλάδος μας. Αν δεν το έχετε οσμησθεί ακόμη λυπάμαι ειλικρινά. Περιμένετε και θα δείτε……….

  5. Άρα από τότε είχαν σκοπό το ιδιοκτησιακό καθεστώς των ορεινών όγκων, να περάσει στα χέρια τους.
    Η τακτική που εφαρμόζεται γνωστή. Απαξιώνεις με τη μέθοδο της καταστροφής και ξεπουλάς… στους δικούς σου

  6. Παπαριες απο ενα ψευτη και αλητη πολιτικο που καταγεται απο την χειροτερη πολιτικη οικογενεια της ελλαδας ,που τοσα χρονια ολοι τους τρωνε απο την πατριδα μας και ποτε μα ποτε δεν εχουν δουλεψει.
    Μονο ενας πολιτικος – στρατιωτικος σαν τον Παπαδοπουλο ακαιραιος θα σωσει παλι την πατριδα μας.

  7. Τότε είχε 2 σπίτια και 1 αυτοκίνητο.
    Σήμερα έχει σχεδόν 50 σπίτια, ένα εκ δάνειο στη τράπεζα, και πολλά εκατομμύρια καταθέσεις. Αυτά που φαίνονται….

  8. Τη δουλειά του γι’ αυτόν και τη φαμίλια του την έκανε στη πρώτη θητεία. Τώρα παίζει για το μπόνους…

  9. Κανένας δεν το ψιφησε το μουνοπ@νο, μπουγάδα με τα κομπιούτερ κάνει.. όπως έκανε και στις εσωκομματικές, ήταν τρίτο τέταρτος και έριξε το σύστημα και μετά από ένα μήνα που ξανά έγιναν είχε στρώσει το χαλί με τα pc και το μουστάκια στην ευρωβουλή για να το βουλώσει και να ξεγράψει την αρχηγία. Η μεγαλύτερη λέρα της μεταπολίτευσης και ένας ανήθικος βλ@κ@ς με περικεφαλαία ο οποίος χρήζει άμεσης ψυχιατρικής βοήθειας. Αν δεν φύγει το συντομότερο η χώρα είναι αγκαλιά με τα βράχια. Τετέλεσται…

  10. Και σήμερα να γίνουν εκλογές πάλι αυτόν θα βγάλουν οι νεογέλληνες. Ούτε εξεγέρσεις όπως γράφετε στο πρωτοσέλιδο ούτε τίποτα. Μιλάμε για τον πιο καθυστερημένο λαό της υφηλίου. Τον έχουν πείσει τα τσοντοκάναλα πως δεν υπάρχει άλλη λύση παρά μόνο ο γουρλομάτης. Καλές πληρωμές λοιπόν κυρίζια ψηφοφόροι και καλό τάισμα στη μεγαλύτερη μαφία όλων των εποχών.

  11. 13% πήρε με αναγωγή στους εγγεγραμμένους.
    Σιγά σιγά φτάνει το ποσοστό του συγχωριανού του Κασσελάκη.

Comments are closed.