“ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΡΑΜΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ “ΦΙΛΕΤΑ” ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ” – ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΜΕ “ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥΣ”

Κοινοποίηση:
6218156

Τι συμβαίνει με την παράκτια θαλάσσια ζώνη από Πάργα ως το ακρωτήριο Άγιος Θωμάς, στην Πρέβεζα; Αν πριν λίγα χρόνια ακούγαμε «Αλβανός
επενδυτής», θα λέγαμε πως πρόκειται για σύντομο ανέκδοτο. Τώρα όμως γιατί πρόκειται; Για επιχειρηματικούς λόγους ή επεκτατικούς, γίνονται οι μπίζνες;

Ένα περίεργο, αλλά άκρως δικαιολογημένο άγχος, έχει καταβάλει τους κατοίκους σε πολλές περιοχές στην Πρέβεζα, που ακούν φήμες, αλλά και  ιστορίες για αγοραπωλησίες που γίνονται με «μπροστάρηδες» επιχειρηματίες από τη Β. Ήπειρο και όχι μόνο. Είναι κοινό μυστικό πως οι βλέψεις του Έντι Ράμα για τη Μεγάλη Αλβανία, κρύβουν πίσω τους τεράστιες δόσεις αλήθειας. Αυτής που δεν τολμάνε να καταγγείλουν οι ντόπιοι, που κάθε μέρα μαθαίνουν και για άλλο κομμάτι γης που πουλήθηκε σε ανθρώπους του Αλβανού πρωθυπουργού. Η αλήθεια είναι πως η περιοχή εκεί είναι πανέμορφη και σχετικά «παρθένα» από ξενοδοχειακές μονάδες και ίσως μυρίστηκαν την τουριστική άνοδο που θα έχει τα επόμενα χρόνια και θέλουν να επενδύσουν. Είναι όμως έτσι;

Μονολίθι Πρέβεζας 25 χιλιόμετρα παραλία. Η μεγαλύτερη με άμμο στην Ευρώπη

Το Μονολίθι είναι μία εξωτική παραλία στα δυτικά του Νομού Πρέβεζας με μήκος περίπου 25 km. Θεωρείται η μεγαλύτερη παραλία αμμουδιάς στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Εκεί λοιπόν, πολλά ακούγονται για ανθρώπους του Ράμα, συγκεκριμένα πως ο αδελφός του, μαζί με «φίλους», αγοράζουν κομμάτια γης, τα ονομαζόμενα, «φιλέτα» για «επενδυτικούς λόγους».

Ο αδελφός του Βαντζέλ Τάβο, επενδυτής;

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αδελφός του εκλεκτού του Έντι Ράμα, Βαγγέλη Τάβο, βρίσκεται μαζί με κουστωδία και διαπραγματεύεται και ίσως να έχει περάσει και στην ιδιοκτησία τους, πολύ γνωστό τουριστικό θέρετρο, στη παραλία του Μονολιθίου στην Πρέβεζα.

Έχουν διεισδύσει στην αγοραστική πίτα και διεκδικούν να πάρουν τη μερίδα του λέοντος από τους κατοίκους. Ό,τι ακριβώς έκαναν δηλαδή και στους Έλληνες της Χιμάρας, εξαναγκάζοντάς τους, να πουλήσουν επιχειρήσεις, σπίτια, οικόπεδα και ό,τι άλλο περιουσιακό στοιχείο μπορεί να τους δένει με τον τόπο τους.

Ξενοδοχεία αλλάζουν χέρια με «μπροστινούς»

Άλλο ένα «περίεργο» που επισημαίνουν οι πηγές μας, είναι πως ενώ πίσω από τις αγορές αυτές, φαίνονται να υπάρχουν Έλληνες επιχειρηματίες, αυτό που ακούγεται είναι πως λειτουργούν ως «μπροστάρηδες – μπροστινοί – αχυράνθρωποι» σε μια «αλβανική συμφωνία» επέκτασης και κυριαρχίας επί ελληνικού εδάφους. Όπως κι αν έχει το θέμα , ένα είναι σίγουρο. Χρειάζεται έρευνα και να ανοίξουν επιτέλους τα στόματα που φοβούνται και μένουν ερμητικά κλειστά για βγει η αλήθεια στο φως. Δεν είναι σενάρια φαντασίας, είναι ενδείξεις και μάλιστα σοβαρές.
Εξάλλου, όπως λέει κι λαός μας, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.

Πηγή: Εφημερίδα Μακελειό

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Το σβήσιμο της Ελλάδας υλοποιείται σταθερά και μεθοδικά. Τα λέμε πάλι σε 30 χρόνια. ‘Οσοι μένετε Αττική, γραφτείτε φροντιστήριο για εβραϊκά και τούρκικα. ‘Οσοι μένετε Μακεδονία, να μάθετε αλβανικά και κάποιου είδους σλάβικη γλώσσα. Να επιβιώσουμε κάπως ρε παιδιά.

  2. πέφτουν από μέσα. Εδώ στη Χαλκιδική, ρώσοι, σκοπιανοί, βούλγαροι, σέρβοι αγοράζουν ακίνητα σαν να μην υπάρχει αύριο. Παντού κυριλλικα γράμματα και ορκ λαρυγγισμοί. Το μαύρο χρήμα ξεπλένεται νόμιμα, ενώ η ααδε κοιμάται αγκαλίτσα με την ΕΥΠ. Ποιοι είναι όλοι αυτοί οι άσβερκοι, κανένας δεν ξέρει. Τι όπλα, τι χασίσια διακινούν, είναι άγνωστο. Οι δε ντόπιοι, προσκυνάνε το χρήμα, που δεν ελέγχεται. Κατά τα άλλα, το φπα και οι τιμές στα τρόφιμα, πάνε στο Θεό.

  3. Μια χαρά άλλοι στην Πρέβεζα η άλλοι στην Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη η άλλη Έβρο ,κυπρος ,νύσια Αιγαίου μια χαρά

    1. Να μην ξεχνιόμαστε ήμαστε και εμείς εδώ ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ . ΤΟΎΡΚΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙ Κ Λ. ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΒΕΡΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑ Ο ΠΑΤΡΙΟΤΗΣ ΚΑΒΑΛΙΟΤΗΣ

  4. Έτσι έκαναν κι οι Εβραίοι στη Γάζα πριν δεκαετίες και τώρα διαμαρτύρονται οι Παλαιστίνιοι (με την πουλημένη ηγεσία). Ο πρεζέμπορας τηγανοκέφαλος, γλυφτρόνι του Σόρος, έχει πάρει τις εντολές του και τις εκτελεί κατά γράμμα.

  5. ο γνωστος κοκκακιας γενιτσαρος παραχαρακτης αρχαιοκαπηλος Ραμα και τα σχεδια του μαζι με τον Σουλταν Ερντογαν

Leave a Response