ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ – ΝΕΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ – ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ – ΝΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ: “Ο ΠΑΤΕΡ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΕΓΚΥΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΤΡΩΣΗ”

    Κοινοποίηση:
    ΚΙΒΩΤΟΣ

    Δύο πρώην φιλοξενούμενοι της δομής είναι πλέον στη διάθεση της δικαιοσύνης και οι καταγγελίες τους αναμένεται να οδηγήσουν σε ραγδαίες εξελίξεις για τουλάχιστον τέσσερα πρόσωπα, τα οποία κατονομάζουν για παράνομες συμπεριφορές. Οι δύο εισαγγελείς ανηλίκων που διερευνούν τις καταγγελίες εξετάζουν από σήμερα νέους μάρτυρες.

    Αρχίζουν με πρώην εργαζόμενους στην Κιβωτό του Κόσμου και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν στη διάθεσή τους, τα στοιχεία τουλάχιστον πέντε νέων προσώπων, μεταξύ αυτών και ενός νεαρού που σήμερα ζει στο εξωτερικό, όμως φέρεται να έχει δηλώσει ότι θα εμφανιστεί ενώπιόν τους και θα καταγγείλει ενόρκως όσα ισχυρίζεται ότι έζησε στη δομή που φιλοξενήθηκε.

    Στη διάθεση των Αρχών βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες επτά μαρτυρίες. Τρία παιδιά και τέσσερις εργαζόμενοι για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, για ψυχολογική και σωματική βία, για καταναγκαστική εργασία και αποκλεισμό από το σχολείο.

    Οι καταγγελίες του, που πλέον έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αναλυτών της Ασφάλειας για να πέσει φως στην υπόθεση, δεν περιορίζονται μόνο στον πατέρα Αντώνιο,αλλά περιλαμβάνουν τρία ακόμη άτομα που τους αποκαλεί «υπηρέτες» του, για τους οποίους λέει ότι υπάρχουν μαρτυρίες ότι ξυλοκοπούσαν άγρια και βασάνιζαν τέσσερα ακόμη παιδιά.

    Την ώρα που σήμερα αναμένονται να ξεκινήσουν οι καταθέσεις για την υπόθεση αυτή, ένας 20χρονος μίλησε στο MEGA και κατήγγειλε, μεταξύ άλλων, ότι ο πατέρας Αντώνιος είχε ζητήσει από τρόφιμη που ήταν έγκυος να προχωρήσει σε άμβλωση.

    Όπως είπε χαρακτηριστικά για την κοπέλα, η οποία βρέθηκε σε συνθήκες σκληρής απομόνωσης για 4 με 5 μήνες «ήταν σε δωμάτιο και της απαγόρευσαν να έχει επικοινωνία με κανένα άτομο. Μόλις κατάλαβαν ότι ήταν φουσκωμένη η κοιλιά της την πήγαν στο νοσοκομείο να δουν τι έχει και ήταν έγκυος και μετά ο πάτερ Αντώνιος είπε να της κάνουν έκτρωση».

    Ο 20χρονος σήμερα Κωνσταντίνος ήταν τρόφιμος σε δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» από την ηλικία των 11 ετών, αρχικά στον Κολωνό και μετά στην Χίο.

    «Έχω δει να χτυπάνε παιδιά, έχω δει δύο – τρεις παιδαγωγούς. Δεν ήταν παιδαγωγοί, ήξεραν τον πατέρα Αντώνιο από μικρά παιδιά και μετά τους πρότεινε να δουλέψουν ως παιδαγωγοί. Ήταν φίλοι του, είχαν γνωριστεί από παλιά που παίζανε μπάσκετ» είπε αρχικά ο 20χρονος.

    Σύμφωνα με τον ίδιο «με πήγαν με το ζόρι, όχι με τη θέλησή μου. Μας κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο για μία εβδομάδα, μετά μας δίνανε νερό και ψωμί. Όταν ήμουν στη Χίο και είχα τελειώσει την Β’ Λυκείου μου είπαν “δεν θα την τελειώσεις και θα κάνεις δουλειές στο ΕΠΟΣ. Δεν είσαι καλός μαθητής, τι το θες το σχολείο; Έλα να δουλέψεις πάνω σαν εργαζόμενος”».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Ενοχλησε το συστημα γιατι δεν ειθελε παιδια λαθρ@ναστων στις δομες και ο αλλος λογος ηταν να βαλουν δικους τους ανθρωπους για να τρωνε με χρυσα κουταλια

    2. Όταν προσκυνήσεις τα σκατά γυρίζουν και σε κουκουλώνουν, έλεγε ο πατέρας μου. Άπλωσες τα πόδια σου έξω από το πάπλωμα και σού τα ‘κοψαν. Αν δεν είσαι δειλός βγάλτους στον τάκο. Θα τα φορτώσουν όλα σε σένα και αυτοί θα το παίζουν υπεράνω υποψίας.

    3. Έχει δίκιο ο east. Αυτοί που τον τέλειωσαν είναι αυτοί που τον έφτιαξαν. Έτσι είναι ο Σατανάς, δανείζει, δεν χαρίζει. Κάπου τούς μπήκε στο μάτι, σήκωσε κεφάλι, αγνόησε οδηγίες τους, και τον αποκεφάλισαν.

    4. Ο east λέει αλήθειες για το τέλος της υπόθεσης ως προς το μεγάλο άνοιγμα της “βεντάλιας”,του κάθε ιδρύματος ή ΜΚΟ ή όπως αλλιώς λέγεται, όταν κάποιος ξεκινώντας μία τέτοια υπηρεσία και έχει όντως καλές κι αγαθές σκέψεις στο κεφάλι του. Επιφυλάσσομαι όμως να πω, για το αν αυτά που του καταμαρτυρούν οι διάφοροι, ως προς το άτομό του και τις δικές του ενέργειες, ισχύουν. Έχω την εντύπωση ότι του στήσανε σκευωρία με κάτι καταθέσεις που δώσανε οι κατήγοροι του. Μην ξεχνάτε το γνωστό ρητό : (κανείς δεν είναι πιο αχάριστος, από αυτόν που ευεργετήθηκε)

    5. Δεν τρώμε όλοι μας το κουτόχορτο που θέλουν να μας ταίζουν. Χωρίς την υποστήριξη κάποιων που κινούν νήματα και καταστάσεις δεν μπορείς να ιδρύσεις και να διευθύνεις μια λαοπρόβλητη ΜΚΟ όπως αυτή του λεγάμενου. Κάποιους υπηρέτησε και υπηρετεί, σε κάποιους εντάχθηκε και αυτοί των προώθησαν κατ’ επιλογή και του ανέθεσαν αυτά τα καθήκοντα.
      Πάτερ, αυτούς που προσκύνησες, είναι αυτοί οι ίδιοι που σε καρατόμησαν. Το είχε πει ο Στέφανος σε κάποια τηλεοπτική του εκπομπή παλαιότερα.
      Είναι συγκεκριμένα τα ποσά και τα αγαθά που μπορείς να διαχειριστείς και να φας, όπως και οι δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις. Αν παρεκκλίνεις σε καθαρίζουν σαν αυγό με συνοπτικές διαδικασίες, όπως έκαναν και με τον Άκη. Προφανώς δεν ακολούθησες το πρωτόκολλό τους πάτερ και έκανες πολύ περισσότερα από αυτά που σου επέτρεπαν. Τα πάθη πληρώνονται, ειδικά όταν το αποφασίσουν αυτοί που υπηρετείς και έγινες μαριονέτα στα χέρια τους. Ήσουν τόσο ματαιόδοξος και εγωιστής που δεν κατάλαβες πού έπρεπε να σταματήσεις? Γι’αυτό σου πήραν το κεφάλι.

    6. Που βρέθηκε δικαιοσύνη στην Ελλάδα, είναι όλλοι πουλημένα γουρούνια στον διαβολο.ε Όσο για τους πολιτικούς, χεσε τον έναν και κατούρα τον άλλον. Το περίεργο είναι ότι υπάρχουν ακόμα αρκετοί μαλακες που τους υποστηρίζουν. Είναι να απορεί κανείς τι γίνεται σε αυτή τι ρημάδα τι χώρα.

    Comments are closed.