«ΑΝΤΡΟΧΩΡΙΣΤΡΑ» Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ! ΣΟΦΙΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ – ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ! ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. ΤΙΝΑΞΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥΣ, ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΙΑΖΥΓΙΟ – ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    Κοινοποίηση:
    teaser29-6

    Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

    «ΑΝΤΡΟΧΩΡΙΣΤΡΑ» η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ! Σοφία Ζαχαράκη- Πολιτικό σκάνδαλο με σοβαρές κοινωνικές προεκτάσεις. Αυτή δεν είναι για να φτιάχνει σπίτια αλλά για να διαλύει. Έψαξες πολύ για να την βρεις, κύριε Μητσοτάκη; ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. ΤΙΝΑΞΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥΣ, ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΙΑΖΥΓΙΟ

    1.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Με την μαρια σπυρακη;; Ολα ξεχασμενα;;;; Βγηκε λαδι;;;

    2. Να λέτε.. Δεν λέω… Για όλους και με ονόματα… Να κρίνονται…

    3. Ονομάστε το καλύτερα υπουργείο διάλυσης της οικογένειας, μιας και ο φιλο-λοατκι κούλης σαν νεοταξίτης,αυτό προωθεί

    4. Άλλο τα προσωπικά του καθενός και άλλο τα αισχρά, παρανοικά της παράνοιας, της αμετροέπειας. της ασυδοσίας Τζήμερου. Διότι υποθέτω ότι το σχετικό δημοσίευμα μπήκε μετά απ’ αυτά που έγραψε ο Τζήμερος γι’ αυτήν. Εσείς έχετε βάλει άλλο θέμα, αλλά ίσως έτσι δείχνετε εμμέσως υποστήριξη σε Τζήμερο. Κακώς, αν είναι έτσι. Ή σύμπτωση… Εντάξει… Αν και πολύ ασχοληθήκαμε και μ’ αυτό.
      Ώστε έτσι τα τελευταία προσωπικά της… Εμείς τι να κάνουμε τώρα;

    5. Ρε μην είσαι χαζός αυτή φενοταν από τα μούτρα τη τύπος είναι κλπ όσο για το υπουργείο οικογένειας υδριετε για άλλους λόγους εκτός το ανίκανο προσωπικό στο εργασίας που υπάρχει κλπ όλο μιλάμε για να διώξουμε δημόσιους με την ψηφιακή εποχή και αυτοί φορτώνουν και άλλους έγινε για την δήθεν φτώχεια κλπ να απορροφάει κιντηλια να τρώνε η Αλβανοί κλπ ξύπνα κάνεις Έλληνας όταν δεν είναι φτωχός δεν προκύπτει να πάρει κονδιλια από εκεί γιατί γνωρίζει ότι μελλοντικά θα τα πληρώσει κλπ ξύπνα δηλώνει φτωχός πχ Ελλάδα και Αλβανία είχες τόσα σε τράπεζες η περιουσία κλπ αφαίρεση των πάντων κλπ

    6. ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ:
      ΣΟΦΑΚΙ ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ?
      ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣ Ή ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΛΑΝΕΙΣ ΣΥΧΝΑ?
      τραβα μωρη να κανεις οικογενεια πρωτα και μετα να γινεις υπουργος. εκτος και αν σε εβαλε η Κουλα για να προωθησεις στα σχολεια την ανωμαλια.

      1. Τζημερε εσυ?

    7. Ανθέλληνες, τουρκόφιλοι και λαθρολάγνοι που δεν σέβεστε την ψήφο 241.000 Ελλήνων στους Σπαρτιάτες πηγαίντε Εκλογοδικείο να γίνουμε 3.000.000 στις επόμενες εκλογές. Το Εκλογοδικείο δεν μπορεί να κάνει διανομή βουλευτών, θα διατάξει επανάληψη εκλογών τουρκόφιλοι των μκο! Που ασχολείστε με τους Σπαρτιάτες και όχι με τους 4 Τούρκους βουλευτές που έγραψε η Χουριέτ! Φτου σας ανθέλληνες τουρκόφιλοι!

    8. Αν ειναι η… αγαπη αμαρτια! Αφειστε το…κοριτσι των οικογενειων των μεταναστων, λαθροπιθηκων ησυχο! Αμαρτησε γιατι…αγαπησε…τραπεζιτη!

    9. Είναι λίγο χοντρουλα.
      Τον παίρνει μπρος πίσω.
      Κάθε μήνα είναι και με άλλον.

    10. Και πέσανε να φάνε τον Τζήμερο γιατί απλά είπε αλήθειες.

    11. Αν αναγάγουμε τα αποτελέσματα σε 9.980.234 εγγεγραμμένους τότε σύμφωνα με τον αριθμό ψηφοφόρων που έλαβε κάθε κόμμα, η ΝΔ παίρνει το 21,189% !!!!!!!!!! ο Σύριζα το 9,32%, το πασοκ το 6,19%, το ΚΚΕ το 4,02%, οι Σπαρτιάτες το 2,42%, και φυσικά όλοι οι υπόλοιποι πολύ πιο κάτω !!!!!!!!!!!!!!!!!! για να δείτε πως κυβερνούν!!!!!!! αν μάλιστα βάλουμε και τους λαθραίους, βάλτε και τα….μπόνους!!! τότε πραγματικά είναι μια παρωδία!!!!!!! Θα μου πείτε πάντα υπήρχε η αποχή, όμως αυτοί που απέχουν δεν υποστηρίζουν ζεστά τα διάφορα κόμματα και είναι αδικία για τη χώρα να κυβερνιέται έτσι!!!!!!!!

      1. Οι πραγματικοί ψηφοφόροι είναι σίγουρα αρκετά λιγότεροι, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με ακρίβεια πόσοι είναι! Αν δεν καθαρίσουν τα μητρώα από τους πεθαμένους δεν μπορούμε να μιλάμε για τόσο μεγάλη αποχή. Αλλά όση και να είναι η αποχή ας μην ξεχνάμε ότι ο καθένας απέχει για τους δικούς του λόγους και αυτό δεν μπορεί να αποτελεί επιχείρημα για αμφισβήτηση των αποτελεσμάτων. Αν ήθελαν θα ψήφιζαν αυτοί που απέχουν.

        1. Εντάξει υπάρχουν οι αδιάφοροι, αλλά υπάρχουν και οι απογοητευμένοι και αδικημένοι που θεωρούν καλύτερο το να απέχουν, γιατι θα πουν ότι φταίει το εκφυλισμένο πολιτικό σύστημα για την κατάντια και σίγουρα έχουν δίκιο γιατί τώρα πια όλα είναι μάταια με τέτοιους πολιτικούς που έχουμε, αλλά είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η ΝΔ ξανακυβερνά με 21% και με τις λαμογιές που έκανε και κάνει εις βάρος του λαού, για τον οποίον δυστυχώς δεν υπάρχει σωτηρία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    12. Χειρότερη είδηση είναι η κάτω δεξιά. Αν ο Καιρίδης είναι τσάτσος του Σόρος, καηκαμε. Η Ελλάδα θα υποστεί τέτοια αλλοίωση πληθυσμού, που η κατάσταση δε θα είναι αναστρέψιμη…

    13. Ζαχαράκη μια γεροντοκόρη 46 ετών θα προωθήσει την υγιή οικογένεια!
      Γνωστή η συμπάθεια της στους σεξουαλικώς διεστραμμένους.
      Υπάρχουν οι σχετικές δημοσιευμένες φωτογραφίες.

    14. Έχει νωπή και καθαρή εντολή να τα κάνει Π@@Τ@Ν@ ΌΛΑ και θα τα κάνει.
      Το είχε πει, το ξέραμε και όμως……………

    Comments are closed.