ΑΝ ΔΕΝ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ, ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ — ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ 2023. ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ – ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ – ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΓΗ

    Κοινοποίηση:
    im_teaser_30-12-2023

    Διαβάστε στο Μακελειό του Σαββατοκύριακου: Την ώρα που Υπουργοί, βουλευτές, βλαχοδήμαρχοι, κονομάνε από 4-8.500 ευρώ και Οι δικαστές των μνημονίων απαιτούν αύξηση επιδομάτων 55%, ήρωες πεθαίνουν στον αέρα και πολίτες αυτοκτονούν για να μην τους πάρουν τα σπίτια οι τράπεζες!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    40 Σχόλια

    1. Αυτοί σας αξίζουν ρε ραγιάδες να σας κυβερνούνε,οι αφορισμένοι παιδεραστές,πιείτε την φραπεδιά σας και ξαναψηφίστε τους να σας σώσουν

    2. Σασ τον ακουμπάει καθημερινά ο κουλης; ας προσέχετε.

    3. ΣΥΨΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗ ,ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ,Ο ΚΩΣΚΟΤΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.

    4. Ποιοι να εξεγερθούν ρε παιδιά, οι τσιφτετέλληνες που οι πέντε στους δέκα κλέβουν αβέρτα το κράτος και τέσσερις στους δέκα είναι αραχτοί κοπρίτες στο δημόσιο;
      Η Ελλάδα έχει τελειώσει εδώ και δεκαετίες που την έκανε ο σκατόγερος Ευρωπέα, μη χάσουμε.

      1. Ναι για αυτό λυσσαξαν να ρίξουν τον Παπαδοπουλο το 1973.

    5. Ποιος θα εξεγερθει ρε Μακελειο,ο ηλιθιος ο νεοελληνας,που τον κλεβουν τον γαμανε και και τον δουλεβουν απο παντου κι αυτος τους κοιταει ; Ειναι τοσο ηλιθιος που δεν ειναι ικανος ουτε καν να συνειδητοποιησει την κατασταση και θα εξεγερθει κιολας ; Δεν υπαρχει πιο ηλιθιος λαος στον κοσμο απο τον νεοελληνα,τον κατακλεβουν απο παντου,κι αυτος τους ψηφιζει αντι να τους παρει με τις πετρες.
      Οτι γουσταρουνε θα κανουνε,θα φανε οσα περισσοτερα μπορουν,και ο μαλακας ο νεοελληνας θα πληρωσει το λογαριασμο,οπως παντα.Το ελλαδισταν εχει τελειωσει οριστικα,παρτε το χαμπαρι…

    6. Αντί να πάτε να τον φτύσετε το μπάσταρδο και τους άλλους που είχαν το θράσος να παραστούν στην κηδεία κάθεστε και κλαίτε ηλίθιες.

      1. αυτα που λετε μονιμως εσεις οι τρελοχουντικοι δεν εχουν καμια αξια

    7. Θα είμαστε σε θέση ισχύος για πολλα χρονια ακόμα εμεις οι γαλάζιοι, εμεις ειμαστε το κουμάντο στην Ελλάδα, ναι θα κυβερνησουμε και με μειοψηφία ακομα και οποιος αντισταθεί θα τον φανε οι γλάροι στην γυαρο . Δηλωστε υποταγή και προσκυνηστε τον Κυριάκο Μητσοτακη ολοι τωρα ραγιάδες, τετοιοι που εισαστε τέτοιον θελετε.

      1. Π@¥Τ€Σ ΜΠΛΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΚΕΡΑΤΑ 😡

    8. Το ότι στα σχόλια διαβάζω ακόμα για “κομμουνιστές”,”δεξιούς” & “φασίστες” πραγματικά με ξεπερνάει…
      Έλληνες συνεχίστε να είστε μεταξύ σας εχθροί και διαιρεμένοι.Αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ θέλουν αυτοί που ψηφίσατε.
      Όταν καταλάβετε (ποτέ δηλαδή) πως ο εχθρός είναι ένας, κοινός και αδιαίρετος,δεν έχει κόμματα ,ούτε παρατάξεις και μόνος του σκοπός είναι η εξαθλίωση όλων μας,τότε θα έχει γίνει ένα μεγάλο βήμα.

    9. Η Ελλαδα δυστυχως τελειωσε…Οποιος μπορει να φυγει εξω και να ριξει μαυρη πετρα πισω του θα ηταν το καλυτερο,γιατι η μονη αλλαγη που μπορει να γινει ειναι προς το χειροτερο!!

    10. ΖΗΤΩ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ 19ΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ, ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΖΗΤΩ ΑΙ ΕΝΟΠΛΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΖΗΤΩ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΞΑΝΆ ΚΑΙ ΞΑΝΑ.

      1. ΖΗΤΩ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΜΙΟΜΑΣΤΕ ΜΑΚΑΚΑ ΝΑΠΟΛΕΩΝ ,ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΡΕ ΤΡΟΛ ΤΗΣ ΝΔ; ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΟ ΤΟΥ ΚΨΛΟΥ;

    11. Ναι,πριν ηταν ολα τελεια. Ουτε ρουσφετια,ουτε κλεψιες,ουτε διορισμοι ημετερων,ουτε τιποτε. Τα “βραχωδη” του ” Εθναρχη” ,τα ακουσες? Την συμβαση της Πεσινε την ακουσες ποτε? Και δεκαδες αλλα …

    12. Σαν πολυ δεν βιαζεστε για εξεγερση; Καντε λιγο υπομονη, οι προγονοι μας περιμεναν 400 χρονια και με σκληροτερες συνθηκες… οποτε εχετε καιρο…

    13. Η κυβερνηση τσιπρα ήταν παιδική χαρά μπροστά τους.

    14. Δεν μπορούν να οργανώσουν ένα boycott, & θέλετε να εξεγερθούν? LOL!!!
      Η Ελλάδα τελείωσε. Από αύριο κιόλας λέμε γειά χαρά.
      Καλή Χρονιά σε όλο το team ΜΑΚΕΛΕΙΟ.
      Υγεία & Ευχές σε όλους. Θα τα λέμε και του χρόνου.

    15. Κοίτα να δεις ρε , δεν θα ησυχάσουμε ποτε απ τους δράκουλες Μητσοτακεσκου…🦇🍫

    16. Δεν παίρνουν χαμπάρι τα ζωάδια. Εχουν γίνει ζόμπι από την πλύση εγκεφάλου. Ότι πουν τα νταβατζοκάναλα. Τα ζωάδια δεν έχουν γνώμη απλά ακολουθούν τον τσοπάνη.αρκεί που τους δίνει επιδοματάκια και όλα καλά.

    17. Ποιοι θα ξεσηκωθουν οι ραγιαδες; εδώ οι άλλοι μας ειχανε 400 χρονια κατω,400 χρονια κοιμόμασταν βρε.

    18. Πληρωνετε ρε χαιβανια τωρα 80% πανω το ρευμα και μουγκα !!!! Οι επαναστασεις θελουν και ατομα με κακκαλα και οχι φλωρους με φρεντο και καπουτσινο !!!!!!

    19. Ναι όπως εξεγερθήκαμε με τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ. Ρε ουστ…

    20. Ο/Η Δημοκρατία είναι μέθοδος καταστολής της λαϊκής συνείδησης λέει:

      Εδώ και 14 χρόνια έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου στο 2024.
      Έλληνες, συνέλληνες, εξοπλιστείτε γιατί εκτός από την κουμουνονεοταξι-δειμοκρατική εξουσία θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τους πάκι κ.τ.λ. λάθρο.
      Εύχομαι οι κομισάριοι της εξουσίας, οι αστρονομικοί να καταλάβουν ότι είναι εκεί για να εξυπηρετούν τον Ελληνικό λαό κι όχι να ξεχέζουν αλληλοπηδούμενα μουσλίμια. Αλλά επειδή το I.Q. τους δε φτάνει, δεν ξέρω…..

      1. Ασε τους κομμουνιστες και αυτοι θέλουν να γίνει επανάσταση και μακάρι να πάρουν την κατάσταση στ; χέρια τους, η γυαρος και η μακρονησος θα γίνουν γκουλαγκ και θα επικρατήσει νομος και τάξη.

    21. Τι να ξεσηκωθει ο παρτακιας νεοελληνας οταν η προσωπικη βολεψια ειναι πανω απ ολα.Εξ ου και το 41τακατο.Να κονομαει θελει ο τσιφτετελληνας με το χερι απλωμενο και σιγα μην ενδιαφερθει για τον διπλανο του.Αρκει η οικογενεια του να περναει καλα με οποιοδηοποτε τιμημα ακομη και με απατεωνιες,..πως θα ‘ριξει” τον παραδιπλα του.Ο κουλης το συνελαβε το νοημα..Χιλιαδες οικονομησαν απο το χρηματιστηριο το 23, ασχετα αν το χρεος εχει φταει στο ΘΕΟ.Οτι αρπαξει ο πισινος του καθενος.Η ζωη ειναι μικρη και πεπερασμενη,αλλος καλοπερναει, αλλος φυτοζωει.Στοιχειωδης νομος της φυσεως….

    22. απο τοτε που ηρθε ο ανδρεας παπανδρεου στην ελλαδα εφερε το λαδωμα σε ολο τον κρατικο τομεα

      1. Ναι,πριν ηταν ολα τελεια. Ουτε ρουσφετια,ουτε κλεψιες,ουτε διορισμοι ημετερων,ουτε τιποτε. Τα “βραχωδη” του ” Εθναρχη” ,τα ακουσες? Την συμβαση της Πεσινε την ακουσες ποτε? Και δεκαδες αλλα …

      2. Τον Γιαλαντζι Εθνάρχη τον αφήνεις στην απ έξω?

    23. Ποιοι θα κάνουν εξέγερση λεει; χαχαχαχα

    24. Η καλύτερη πρωθυπουργαρα και κυβερνησαρα όλων των εποχών, τι να λέμε τωρα θα κυβερνάει την Ελλαδα για πολλα χρονια με την συγκατάθεση της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού βεβαίως.

      1. Το παραδέχεσαι ρε νου δου λε ότι εισαστε καθεστως; δηλαδη παραδέχεσαι ότι ο κουλης είναι δικτάτορας και μας επέβαλε χουντα;

      2. Η καλύτερη πρωθυπουργαρα λεει το βλημα….

      3. Ο/Η Δημοκρατία είναι μέθοδος καταστολής της λαϊκής συνείδησης λέει:

        Της θειάς σου το μπουγαδοκόφινο, μαζί με το πατίνι, βεβαίως βεβαίως, όπως έλεγε και το χουντικό έκτρωμα της κουμούνας με την εβραϊκή μυτόγκα που η ανθελληνική μασονία προώθησε σαν ηθοποιό.

    25. `Που να καταλαβει ο Ελληνας απο τετοια. Αυριο να γινουν εκλογες μπορει να ανεβει ο Βελοπουλος στο 7 και στο 8% που θα το θεωρησει και επιτευγμα αυτο το ποσοστο αλλα ο Κουλης θα επερνε πανω απο 50% και δε θα ηταν και ευχαριστημενος. Οποτε ασε τον βλακοελλληνα να σκοτωνεται εδω και εκει. Δεν καταλαβαινει απο τετοια.

    26. Μακελειο,τα προβατα δεν εξεγειρονται,μονο βελαζουν.
      Ποσο μαλλον ο ραγιας νεοελληνας που ειναι χειροτερος κι απο προβατο…
      Δεν υπαρχει σωτηρια με λαο ηλιθιων,οποιος μπορει φευγει εξω,το ελλαδισταν εχει τελειωσει.

    27. Ποιοι να εξεγερθούν και γιατί;; Μια χαρά είναι αυτός ο σάπιος κόσμος βουτηγμένος στις αμαρτίες και στο Μάτριξ. Αυτή που αντέδρασαν όπως ο πολιτικός κρατούμενος ο Γιάννης Λαγός είναι κλεισμένος φυλακή από ένα σύστημα και τον αχάριστο κόσμο.

    Comments are closed.