ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – Η ΣΙΤΕΜΕΝΗ ΝΑΘΑΝΑΗΛ ΠΙΣΩ ΑΠ’ ΟΛΑ – ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ – ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ Η ΝΑΘΑΝΑΗΛ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ

    Κοινοποίηση:
    ioanna-paliospirou-zapio-evdomada-modas.JPG-Small

    Σαν περιοδεύων θίασο τραβολογάει από εδώ και από εκεί η Αννίτα Ναθαναήλ την άτυχη Ιωάννα Παλιοσπύρου για λίγη δημοσιότητα μετά από αρκετά χρόνια. Μετά τις σέλφι από το εξωτερικό, τώρα την προσκάλεσε στην Εβδομάδα Μόδας στο Ζάππειο σε μία εκδήλωση που έγινε το βράδυ της Δευτέρας 1/11.

    Σε όλο αυτό η Ναθαναήλ θα περπατήσει στην πασαρέλα μαζί με την κόρη της φορώντας δημιουργίες του σχεδιαστή Τάσου Μητρόπουλου. Στην πρώτη δημόσια εμφάνιση της, η Παλιοσπύρου εμφανίστηε με ανοικτό ντεκολτέ ενώ όλοι οι VIP έτρεξαν να φωτογραφηθούν μαζί της. Σίγουρα, η άτυχη κοπέλα έχει δικαίωμα να συνεχίσει τη ζωή της και μπράβο της. Αυτό που είναι εξοργιστικό όμως είναι ότι την τραγική ιστορία της, εκμεταλλεύονται τηλεπερσόνες και τα “απόλυτα τίποτε” για να μπουν στα περιοδικά και στα lifestyle περιοδικά.

    Ντροπή…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Καλά … η Εφη κακαράντζουλα θα τρώει τα λυσσακα’ της στην φυλακή… την έκαψε για να την αποσύρει , αλλά η Ιωάννα πρωτο τραπέζι πίστα ΞΑΝΑ ! Το χειρότερο σενάριο για την βιτριολου’ ..

    2. Την ξευτιλίζει, την κάνει ρόμπα η Ναθαναήλ και από πίσω της γελάνε!

    3. Οπου υπαρχει δυστυχια που περνει δημοσιοτητα θα τρεξει ενας στην Ελλαδα να το εκμεταλλευτει

    4. Άπειρες μπίζνες ως γνωστόν στηρίζονται στη φιλανθρωπία γενικότερα, ΜΚΟ, φιλανθρωπικά ιδρύματα και φιλανθρωπικά γκαλά κλπ καθώς και άτομα που τράβηξαν το ενδιαφέρον του κόσμου ύστερα από κάποιο τραγικό συμβαίνει όπως στην περίπτωση της Ιωάννας, τώρα θα μου πείτε είναι κακό να συνεισφέρει κάποιος; Όχι βέβαια όμως επιτήδειοι πάντα υπάρχουν και εκμεταλλεύονται καταστάσεις με απώτερο σκοπό το κέρδος

    5. Γιατί την εκμεταλεύεται η Ναθαναήλ; ας έλεγε η “άτυχη Ιωάννα” ΟΧΙ αν δεν ήθελε!

    6. Και αυτη η ιωαννα,που παει;;;;;;;τι μυαλο κουμανταρει στο κεφαλι της;;;;;ρεζιλευεται ετσι.

    7. Όπου βλέπεις τον Σιανιδη… Καταλαβαίνεις αμέσως τι αλισβερίσι γίνεται εκεί…

    8. Γκραν γκινιολ καταστασεις Ντροπη που υπαρχουν ατομα που εκμεταλευονται την δυστυχια

    Comments are closed.