ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ: Ο ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΕΓΙΝΕ ΚΑΡΒΟΥΝΟ – ΤΟ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ», ΟΙ ΜΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΙΚΕΣ ΚΑΙ: Η ΘΕΙΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΟΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ, Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΕΦΑΝΕΛ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΡΑΤΩΔΕΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ «ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ» ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ!

    Κοινοποίηση:
    teaser19-7

    Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

    «ΥΠΟΠΤΟΣ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥ & Ο ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ». Αποκάλυψη 1: Το μαφιόζικο σχέδιο «Αλεξάνδρα Μητσοτάκη», οι ΜΚΟ για την πράσινη ανάπτυξη των ΚΑΠΟ ΝΤΙ ΚΑΠΙ και η γερμανική μπότα με τις σάπιες μπαταρίες που ρούφηξαν τον αέρα που αναπνέουμε . Αποκάλυψη 2: Η ευσεβής θεία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, τα δώρα με τις ανεμογεννήτριες στον κουμπάρο, η εταιρεία ΣΤΕΦΑΝΕΛ και οι τερατώδεις μπίζνες του «πισωγλέντη» τραγουδιστή

    1.indd

    Διαβάστε ακόμα: Ο γαλάζιος χάρτης της ΝΔ έγινε κάρβουνο

    Η ενημέρωση θάφτηκε στις στάχτες

    Καιγόσαστε, τι ψηφίσατε; Εκλογικό κακούργημα εκ προμελέτης

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Κάτω τα χέρια από τον Σάκη, τον γαμιά της γιαγιάς των πετρελαίων.

    2. Μια τελειωμένη και διαλυμένη χώρα που δεν δουλεύει τίποτα και χρωστάει 400 δις νοιάζεται μόνο για τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες που στέλνει η Τουρκία του Ερντογάν και οι δουλέμποροι. Προχτές φέρανε και άλλους στη Χίο που τους σώσανε λέει. Με 40 βαθμούς και θάλασσα λάδι! Η τελειωμένη χώρα του ανθελληνικού τόξου και των προδοτών δεν έχει λεφτά για πυροσβεστικά αεροπλάνα και πυροσβέστες αλλά στέλνει τα όπλα από τα νησιά στην Ουκρανία και φτιάχνει υπερσύγχρονα χοτ σποτ διευκολύνοντας τους δουλέμπορους που λένε στους λαθραίους να έρθουν στην Ελλάδα που έχει και επιδόματα! Η ανθελληνική κυβέρνηση που εκκενώνει περιοχές και τις αφήνει να καίγονται για να μπουν ανεμογεννήτριες, έχει έγνοια για τους λαθρομετανάστες! Ή ξυπνάμε ή τελειώσαμε σαν λαός.

    3. Όλα είναι ένα κακό όνειρο (δε μπορεί να’ναι κάτι άλλο)…

    4. Ο Ρουβάς για να παρίσταται και να φωτογραφίζεται μετις δύο Μαριάννες, Βαρδινογιάννη και Λάτση, έχει στην κωλότσεπη μία επιταγή των 20.000€.
      Το χωριατόπαιδο από Κέρκυρα διεφθάρη από τον Ψινάκη, με τον οποίο ήταν επί έτη ” ζευγάρι”.

    5. Τι ψηφίσατε ρε ραγιάδες τελειωμένοι; (!)

    6. Το σοι Μητσοτάκη αρμέγει για τα καλα την χωρα η οικογενειοκρατία ως μαυρο σύννεφο απο πάνω μας.

    7. Αυτα τα σιχαμερα λεσια ξερουν να κονομανε σε βαρος του ελληνα

    8. Εγκλιματίσατε Έλληνες, ψηφίσατε εγκληματική συμμορία για να κυβερνήσει τον τόπο.

    Comments are closed.