ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ – ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ ΘΡΗΝΗΣΑΜΕ ΘΥΜΑΤΑ – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΚΡΟΥΣΕ ΣΕ ΠΕΣΜΕΝΑ ΔΕΝΤΡΑ

Κοινοποίηση:
dentro

Ένα ακόμη αδιανόητο σκηνικό με τρένο συνέβη το πρωί του Σαββάτου 14/9 καθώς η αμαξοστοιχία 1531 (Χαλκίδα – Αθήνα) προσέκρουσε σε πεσμένα δέντρα. Το ατύχημα έγινε μεταξύ των σταθμών Σφενδάλης και Αφιδνών, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές και να ακινητοποιηθεί. Σύμφωνα με την Hellenic Train δεν υπήρξε τραυματισμός επιβατών ή προσωπικού.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσίευτηκαν στο facebook, από θαύμα γλίτωσε ο μηχανοδηγός, καθώς το δέντρο καρφώθηκε στην καμπίνα του.

Όπως βλέπουμε δυστυχώς είναι θέμα χρόνου να έχουμε ξανά καταστροφικές συνέπειες όπως στα Τέμπη. Καθώς ο Κούλης και η παρέα του δείχνουν την ανικανότητα τους και δεν το κρύβουν, το ζήτημα είναι να το καταλάβει ο ελληνικός λαός.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Λαμπάδα να ανάψει θα τον κάρφωνε δόξα πατρί και θα είχε ξεχαστεί

  2. Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗ ΠΟΡΤΑ…….. ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΙ ΣΤΑΘΜΑΡΧΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΜΑΣΤΟΥΡΜΑ ΤΣΑΛΑΦΟΥΤΗ ΜΕ ΚΙΜΑ

  3. Ο ελληνικος λαος ειναι πανηλιθιος και δεν μπορει να καταλαβει απολυτως τιποτα.
    Και ο Κουλης και η συμμορια του δεν ειναι ανικανοι,απλα δεν νοιαζονται παρα μονο για να βγαλουν χρημα και για την παρτη τους.Δεν τους νοιαζει ο κοσμος αλλα να βγαλουν παρα πολυ χρημα και τιποτα παραπερα.

Leave a Response