ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ – ΕΞΟΜΟΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΟΡΤΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΙΡΙΔΗ

Κοινοποίηση:
λαθρομετανάστες-λέρος-1

Χωρίς την παραμικρή αντίδραση οι ελληνικές Αρχές δέχονται μοιρολατρικά δεκάδες χιλιάδες αλλοδαπούς μουσουλμάνους από τις αρχές του έτους οι οποίοι κατακλύζουν τις παραλίες των νησιών του ανατολικού Αιγαίου. Το μοιρολατρικά σχετίζεται με δηλώσεις κυβερνητικών αξιωματούχων και υπουργών οι οποίοι απλώς σηκώνουν τα χέρια λέγοντας ότι “δεν μπορούμε να κάνουν τίποτα”.

Πριν μερικές ο πρώην υπουργός Μετανάστευσης είχε δηλώσει σε τηλεοπτική εκπομπή: «Τους δεχόμαστε όλους για να μην γίνουμε… “περιθώριο” σαν τον Όρμπαν». Τώρα ο νυν υπουργός Μετανάστευσης Νίκος Παναγιωτόπουλος δηλώνει ότι οι λαθρομετανάστες από χώρες όπως το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές, το Μαρόκο, την Αλγερία, την Τυνησία, το Ιράκ ή το Σουδάν και άλλα μέρη είναι κάτι σαν τους Έλληνες πρόσφυγες που έφυγαν από τη Μικρά Ασία και ήρθαν εδώ!

Είπε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος: “Πολλοί λένε γιατί τους θέλετε, γιατί τους παίρνεται, λες και είναι στο χέρι μας. Ανθρώπους που έρχονται από τη θάλασσα κυνηγημένοι ως πρόσφυγες έχει και η Ελλάδα από την ιστορία της και με πρόσφυγες και με μετανάστες και λυπούμαι πολύ που τόσοι πολλοί το έχουν ξεχάσει αυτό. Πρόγονοί μας ήταν. Πρέπει να τηρήσουμε μια πολύ λεπτή ισορροπία”.

Καταρχάς δεν είναι απλά πολλοί αυτοί που λένε γιατί τους παίρνετε. Είναι η συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας.

Κατά δεύτερον δεν είναι κυνηγημένοι όπως είπε ο υπουργός αλλά έρχονται από ασφαλή χώρα την Τουρκία.

Τρίτον οι Έλληνες πρόσφυγες έφυγαν από γη ελληνική και ήρθαν σε γη ελληνική.

Όλα τα υπόλοιπα είναι παραποίηση της πραγματικότητας από τον υπουργό. Γιατί ο Έλληνας υπουργός φοβάται να πει την ωμή αλήθεια. Ότι πρόκειται περί οργανωμένου σχεδίου εισβολής. Την ίδια ώρα η κατάσταση στα νησιά έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Στη Ρόδο εντοπίστηκαν (από την αρχή του έτους έως και τις 15 Σεπτεμβρίου) 1.131 παράνομα εισερχόμενοι αλλοδαποί, ενώ για το ίδιο διάστημα στα υπόλοιπα νησιά των Δωδεκανήσων άλλοι 4.566.

Το υπουργείο Δημόσιας Τάξης δίνει στο σύνολο 7.760 παράνομους μετανάστες. Η FRONTEX όμως δίνει από τις αρχές του έτους 35.000 αλλοδαπούς. Οι μεταναστευτικές ροές αυξάνονται καθημερινά, την ώρα που η Γερμανία και άλλα ευρωπαϊκά κράτη, «σφραγίζουν» τα σύνορά τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Όλη η γη ένας αχταρμάς και η Ελλάδα ένα πειραματόζωο για crash test, για ότι μελλεται προκυψει….

  2. “””…..Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΟΡΤΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΙΡΙΔΗ.”””” και καλα κανουν….να ξεβρωμησει η ελλαδα απο ταυς ανικανους κατοικους της, καιρος οι λαθρο να παρουν το κουμαντο ολοσχερώς κ ν στησουν το δικο τους θρησκευτικο κρατος….μπας κ αρχισει να λειτουργει ανθρώπινα το κρατος τουλαχιστον για τους αντρες……

  3. Δεν ξεχάσαμε τίποτα. Η Ιωνία ζει μεσα μας. Απλώς δεν είμαστε χαμαιλέοντες και δεν αλλάζουμε απόψεις με τους καιρούς.

  4. Α ρε ποσο γιδια πρεπει να ειναι αυτοι που τους εστειλαν στη βουλη ρεεεεεεε

  5. Νά τόν χαίρονται εκεί στήν καβάλα καί νά τόν ξαναψηφίσουν.
    Τό ωραίο είναι ότι αυτός δέν ξέρει από καβάλα τίποτα γιατί ζεί στήν Αθήνα όπως καί οί Καραμανλήδες δέν ξέρουν ούτε πώς λέγεται ή κεντρική πλατεία τών Σερρών.
    Τά ζώα τούς ψηφίζουν νομίζοντας πώς είναι πατριώτες τους.

  6. Δεν ειναι δα και η πρωτη φορα, που ειπωθηκε κατι τετοιο! Κατα τα αλλα να θυμησω οτι τα βρωμοκαναλα χρονια τωρα, πληρωνονται αδρα και για αυτην την προπαγανδα υπερ των λαθρομεταναστων!

  7. Έξω από την εβραιοπαϊκή ένωση χθες!

    Κλείσιμο συνόρων κι εθνοκάθαρση μόνο!

    Έρχεται!!!

  8. Μια μέρα που επιτέλους οι ραγιάδες θα ξυπνήσουν, αυτές οι δηλώσεις θα είναι η καταδίκη για το εκτελεστικό απόσπασμα προδότη λούστρο. Εξομοιώνεις του Έλληνες που εκδιώχθηκαν από τις πατρογονικές τους εστίες, γη Ελληνική επί χιλιάδες έτη, με τους αλλοδαπούς αλλόθρησκους και αλλόφυλους. Σε πληρώνω με τους φόρους μου για να λες μαλακίες λούστρο. Απολύεσαι αιδοιοπανο.

  9. Απ’την στιγμή που η Ελλάδα δεν είναι πατρίδα τους γιατί να μην κάνουν ότι κάνουν;

  10. Ο κάθε λούστρος από δαύτους, που το παίζουν υπουργοί και την μάνα τους πουλάνε αρκεί να έχουν το κωλαρακι τους σε καρέκλα.

  11. Ένας αρβανίτης κι ένας τουρκοπόντιος μαζί με τον εβραιογενή πρωθυπουργό μας γεμίζουν λαθρο. Που το παράξενο;

  12. Παναγιώτοπουλε κόφτη να τρελά. από Καβάλα είσαι και λες βλακειες. συνελθε γιατί ο κομπος έφτασε στο χτενι. πρόσεχε τι λες γιατί έτοιμοι είμαστε να ξεσπασουμε. κοπριτη είναι κοπριτη. ουστ από δω το γυρισες και εσύ σε οπισθογεμη.βουλωστο. ..

Leave a Response