ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ: “ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΥ ΠΝΙΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ ΘΑ ΕΚΛΕΒΑΝ ΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ”! ΤΟΝ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΑΛΟ

    Κοινοποίηση:
    Νέα εικόνα

    Έντονες αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν τα όσα είπε για τους παράνομους μετανάστες που πνίγηκαν στην Πύλο ο υποψήφιος με τη ΝΔ και πρώην γγ της Ένωσης Αστυνομικών Δυτικής Αττικής, Σπήλιος Κρικέτος.

    Ο ίδιος μιλώντας στην τηλεόραση του Kontra στον απόηχο του πολύνεκρου ναυαγίου στην Πύλο είπε ότι οι πνιγμένοι θα κατέληγαν στην Ομόνοια να κλέβουν.

    «Αυτοί οι άνθρωποι που πνίγηκαν ανοιχτά της Πύλου, αν έφταναν στη χώρα μας, θα έκλεβαν, δεν θα δούλευαν, θα έμεναν 15 σε μία γκαρσονιέρα;» ρώτησε ο δημοσιογράφος Φοίβος Κλαυδιανός, επικαλούμενος προηγούμενες φράσεις του κ. Κρικέτου, με τον υποψήφιο της ΝΔ να απαντά ξεκάθαρα:

    «Οι προηγούμενοι που δεν πνίγηκαν, τι έκαναν; Αυτό έκαναν».

    «Το μόνο σίγουρο είναι ότι η χώρα μας δεν μπορεί να αντέξει άλλους μετανάστες. Καταλαβαίνετε όλοι το γιατί. Κάντε μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και δείτε τι συμβαίνει» δήλωσε αρχικά ο Σπ. Κρικέτος, ενώ απαντώντας σε ερώτηση για έλλειψη εργατικών χεριών δήλωσε ότι «άλλο τα εργατικά χέρια και άλλο η αθρόα μετανάστευση η οποία μπορεί να είναι και ανεξέλεγκτη».

    Ο ίδιος σε ερώτηση σχετικά με τα προγράμματα ένταξης και στέγασης των προσφύγων που έχουν σταματήσει από τις ημέρες της διακυβέρνησης της ΝΔ δήλωσε:

    «Ακούστε με για τη στεγαστική πολιτική. Όλα αυτά είναι ωραία να τα λέμε. Να δούμε Στην πράξη τι γίνεται. Στην πράξη λοιπόν δεν συμβαίνουν αυτά. Συμβαίνουν τα ανάποδα. Να σας πω κάτι. Πού δουλεύουν αυτοί οι άνθρωποι; Πού βγάζουν χρήματα για να ζήσουν; Πουθενά. Σε κλοπές είναι κάθε μέρα οι περισσότεροι και είναι γεμάτα τα αστυνομικά τμήματα».

    Ο ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά του εξέδωσε ανακοίνωσε με την οποία ζητά από τον Κ.Μητσοτάκη να τον αποπέμψει.

    «Η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσωπικά οφείλουν να αποπέμψουν εδώ και τώρα τον Σπήλιο Κρικέτο από τα ψηφοδέλτια του κόμματός τους. Εάν δεν το πράξουν, σημαίνει ότι συμφωνούν απόλυτα με το εμετικό ρατσιστικό παραλήρημα του υποψηφίου του. Ότι είναι οι πολιτικοί χορηγοί της απανθρωπιάς», τονίζει χαρακτηριστικά ο ΣΥΡΙΖΑ.

    Τον διέγραψαν για να… το σώσουν

    Με απόφαση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλου Μαρινάκη ο υποψήφιος βουλευτής, Σπήλιος Κρικέτος διαγράφεται από τη Νέα Δημοκρατία. «Απόψεις, όπως αυτές που εξέφρασε ο Σπ.Κρικέτος, δεν έχουν καμία θέση στο κόμμα μας. Η κυβέρνηση της ΝΔ εφάρμοσε μια αυστηρή, αλλά δίκαιη μεταναστευτική πολιτική, με φύλαξη των συνόρων, αλλά με προστασία της ανθρώπινης ζωής, διασώζοντας χιλιάδες ανθρώπους που κινδύνευαν στη θάλασσα και δίνοντας τέλος σε κολαστήρια όπως αυτό της Μόριας. Δηλώσεις μίσους και ρατσισμού είναι εκτός του αξιακού πλαισίου της ΝΔ», αναφέρει στην ανακοίνωση της η Πειραιώς.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    59 Σχόλια

    1. Κάτι κακό δεν είπε .
      Κατά τα άλλα ο μπάτσος συνδικαλιστής με το που βγήκε στη σύνταξη υποψήφιος με τη ΝΔ .
      Αυτός υποτίθεται όλα αυτά τα χρόνια αγωνιζόταν για τα δικαιώματα των δικών του .
      Για αυτό ο Κούλης θα τους γλενταει για αλλά 20 χρόνια γιατί απλά αυτοί που ψηφίζουν είναι βλήματα

    2. Δείξτε και τον τσιπρα που πήγε χτες επίσκεψη σε αλλοδαπές κοινότητες να κλαφτει μπας και πάρει καμία ψήφο ο γελοίος .Γιατί δεν πάει στο πακισταν να βάλει υποψηφιότητα απορώ αφού γουστάρει τόσο πολύ .

    3. Φάτε πολιτική ορθότητα και αριστεριλα με μπόλικο φεμινισμο. Οταν κάποιος πει αλήθειες που δεν είναι αρεστες στους ευαισθητουληδες υποκριτές, τον τρώει το σκοτάδι. Η άλλη είπε την χοντρή…χοντρή και την έδιωξαν από το κόμμα.

    4. ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ, ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΣ, ΦΑΣΙΣΤΑΣ. ΑΧ, ΚΑΗΜΕΝΕ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΑΝ ΖΟΥΣΕΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΕ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ.

    5. Τα αυτονόητα, τα ολοφάνερα και τα λογικά, έγιναν “εκφράσεις μίσους” και “ρατσισμός”!! δεν πάμε καλά! Μια χαρά τα είπε ο άνθρωπος! και “εθνικό πένθος” γιατί έχουμε; κλαίνε οι ζητιάνοι στα φανάρια και την Ομόνοια;

    6. Ο Κρικετος ειπε την αληθεια και τον διεγραψαν , λες και ζουν σε αλλη χωρα και δεν βλεπουν καθημερινα τις εγκληματικες πραξεις αλλοδαπων που ηρθαν στην χωρα παρανομα!! Εκει εφθασαν οι καραγκιοζηδες της ΝΔ , που τεινει να γινει ομοια με τους αρλουμπολογους του Συριζα , τους οποιους οταν ακους αυτα που λενε , γινεσαι εξω φρενων !! Εθνομηδενιστες , λαθρολαγνοι και Ανθελληνες!!

    7. Μια απλή ερώτηση.Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που ψαχνουν μια καλύτερη ζωή γιατί δεν πάνε στα Εμιράτα η την Σ.Αραβία.Είναι πάμπλουτες χώρες και ισλαμικές.

    8. δυστυχως αλλη μια φορα η βοθροενημερωση βαζει αυτονοητα απο τα στομματα των υπολογων της πασαν κατευθυνσεως του συστηματος αυτες οι αποψεις για το βαρος της οικονομιας της ελληνικης οικογενειας οπου καθημερινα γινονται μαρτυρες βασανηστηριων μη εχοντας εμεις ποιοτητα ζωης να ακουγονται απευθειας απο τον ελληνικο λαο και κατα γραμμα των κυριων προβληματων των βασικων αναγκων κλπ σαφως και εμεις οι μαρτυρες του επικεντρου οπου αυτες τις μερες θα βρεθουμε και χωρις σπιτι ως πειραματοζωα οπου μας κατεστησατε ολοι εσεις οι εκθρωνισμενοι…το βασικο νοημα των υποκλοπών οπου παραβιαζει καθε δικαιωμα του οικογενειακου ασυλου των ελληνικων οικογενειων πεταχτηκε μαζι με εμας στο καλαθο των αχρηστων οποτε ειμαστε μελλοθανατοι της βοθροοικονομικης σκοπιμοτητας και του καθε ξεπλυμενου πολιτικου….ΑΙΣΧΟΣ!!!

    9. Να αγιάσει το στόμα σου. Κρίμα που δεν πήγαν στον πατο πιο πολλοί.

        1. Ο Χριστός ήρθε με σπαθί, όχι με πούπουλα όπως λένε οι ιεράρχες Φαρισαίοι, γιαυτό τους έδιωξε με τις κλοτσιές από το ναό του Πατρός Του και τους έβρισε.
          Να υποθέσω είσαι από τους διαβασμενους ο πανσοφοτερος.;;;

    10. Μια χαρά τα είπε ο Κρικετος.Αλήθεια οι Πακιστανοί που ήταν μέσα στο σαπιοκάραβο τι σόι πόλεμο έχουν στη χώρα τους για να τους δοθεί άσυλο εδώ; Επιστροφή τους άμεσα και με συνοπτικές διαδικασίες στο Πακιστάν με την Πακιστάν αιρ.

        1. και στην Υεμένη έχουν και φτώχια και πόλεμο.Είδες πολλούς από εκεί;

        2. Νομίζεις ότι έρχεται κανένας από αυτούς για να δουλέψει, να ξεφύγει από τη φτώχεια; Κόψτε ρε τις αριστεριστικες εκφράσεις

        3. Φτώχεια με τόσα χιλιάρικα στην τσέπη, που δεν τα έχει ο μέσος Έλληνας καβατζα; Ξύπνα, ώρα για ύπνο. Απλώς βρήκαν το μήνα που τρέφει τους 11

    11. Ρε παιδιά του μακελιο γιατί βαζεται στον τίτλο. ” ΑΠΊΣΤΕΥΤΗ ΔΉΛΩΣΗ” εδώ και χρόνια δεν λέμε εδώ μέσα για λαθρο που κλέβουν σκοτωνουν δεν προσφερουν τιποτα; Γιατί λέτε απίστευτη δήλωση, είπε την Αλήθεια αυτό που λέμε όλοι μας εδω και 15 χρόνια.. Πολλά πολλά μπράβο του είχε τα αρχιδια να πει την αλήθεια, φυσικά το προδοτικο τοξο τον διέγραψε, ρε αλήτες ανθέλληνες θα έρθει η ώρα σας ή ζωή κύκλο κάνει και γυρίζει έννοια σας

    12. Άλλο ένα κοπρόσκυλο που ήθελε να γίνει βουλευτής.

    13. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ?? τα παιξες ρε Μακελειό ??
      ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ο άνθρωπος !!!!!

    14. ρε λοβοτομημενα αριστεροστροφα φασισταρια το οτι οι ανθρωποι αυτοι θα εκλεβαν,που ειναι αληθεια,δεν σημαινει οτι χαιρομαστε που πνιγηκαν.αφηστε την “φιλανθρωπη” προπαγανδα ,δεν περναει εδω.

    15. Σωστός, όμως ο Κούλης έχει καταφέρει να πάρει την ατζέντα της αριστεράς σε κάποια πράγματα άρα και ψήφους και φυσικά να είναι αρχηγός της ΝΔ που για κάποιους είναι πατρίς θρησκεία οικογένεια. Για αυτό καλύπτει ένα ευρύ φάσμα και παίρνει ψήφους από παντού. Ο νεοφιλελευθερισμός είναι ένα πονηρό και ύπουλο παιχνίδι τακτικής που σε φέρνει σταδιακά στα μέτρα του. Ειδικά όποιος δεν έχει ενημέρωση ή δεν ψάχνει την αλήθεια, γίνεται υποχείριο όλων.

    16. Αφού η κούλα είπε πως θα πολεμήσει τον νατιβισμό, τι ήθελε κι αυτός στη νδ; Σε κάθε περίπτωση όποιος δε γουστάρει λάθρο να φύγει απ’τη νδ, που είναι διαχρονικά το κόμμα της προδοσίας και της φουστιάς.

    17. Δεν τον γνωριζω τον κυριο, ουτε τον εχω ξαναδει σε TV η video.
      Ειπε την αληθεια.
      Αυτη ειναι η καθημερινοτητα που αντιμετωπιζουν οι Έλληνες που ζουν στην Αθηνα.
      Σκετη υποκρισια η ΝΔουλα!
      Τελικα ειναι πραγματικη δουλα συμφεροντων των ΜΚΟ η ΝΔ!

    18. Μια χαρά τα είπε ο άνθρωπος . Εσείς δεν μας τα λέτε καλά παιδιά. Μακελειό διαβάζουμε, όχι ΕφΣυν.

    19. γιατι ρε παιδια…δικιο δεν εχει…φαυγουνε τα παιδια μας γιατι δεν υπαρχουν ευκαιρειες και ερχονται λαθρο..που θα πάει αυτη η κατάσταση

    20. Κριμας που πνιγηκαν χασαμε μερικους βιασμους και κοπλες….. Τις ψυχες αυτων κανεις δεν τις μετρα; Ολοι μιλανε για ανθρωπια και πρασινα αλογα δεχομαστε ενα πλαγιο πολεμο οχι δεν θα δειξουμε λυπηση . Δεν θελουμε κανεις να πεθανει ετσι δεν θελουμε να μετριεται η ανθρωπινη ζωη με 5χιλιαρο η να εχει τετοια μεταχειρηση αλλα δεν θελουμε να εχουμε και αλλη μυρτω/αναστασια/17χρονη του πειραια, ειναι απλα τα πραγματα απελαση στους Λαθρο και μονο μετανασταστες . Δηλαδη οποιος δεν τους θελει ειναι απανθρωπος; Για παντε κυριοι της ΝΔ και Συριζα στο πακισταν με τις γυναικες και τα παιδια σας να δειτε μεταχειρηση… Ντροπη σας μας παραδωσατε Χωρα Μπ..λο Εσεις Ω ανθρωποι που εμας δεν μας κλετε δεν μας νιαζεστε … Ισως χρειαζομαστε και μερικοι Απελαση Απο εσας.

    21. Την αλήθεια είπε ο άνθρωπος.
      Αμφιβάλει κάποιος;;;
      Φυσικά αυτά στην ψωροκώσταινα όπως έχουν καταντήσει την χώρα οι πολιτικοί.
      Διότι όταν με το καλό μας αφήσουν, σε όποια άλλη χώρα της Ευρώπης βρεθούν δεν θα τολμήσουν να κουνηθούν.

    22. Τον διέγραψαν γιατί όπως λέει κι ο αρχηγός τους, μας μπολιάζουν.

    23. ωραία δημοκρατία έχουμε…όποιος λέει αλήθειες που δεν συνάδουν με τις κομματικές γραμμές διαγράφεται….

      τύφλα να’ χει ο ΚΙμ Ιλ Σουνγκ……

    24. ο ανθρ πος ειπε την αληθεια…. και μπραβο του….

    25. Καλά τα είπε ο άνθρωπος. Αλλά οι λαθρολαγνοι συνυποψηφιοι του είχαν άλλη άποψη.

    26. Ρε το μλκα, ούτε μπάτσος και νούδουλος να ήταν!

    27. Δηλαδή όποιος λέει την αλήθεια διώκεται????

    28. Μην πει κανείς την αλήθεια διαγράφεται. Θα έκαναν ότι έκαναν οι συμπατριώτες τους στην Περαία πριν λίγες μέρες.

    29. Ψέματα είπε; Έκανε το λάθος και τα είπε δημόσια. Εδώ στην Ελλάδα κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας.

    30. Τα εγραψα χθες στο, “Το φωνάζει το makeleio από το πρωι”, για τον μπατσο/συνδικαλιστη – βουλευτη. Εύκολο γκολ. Θρυλε όλε!!!

    31. Ντροπή, πνίγηκαν μωρα πνίγηκαν παιδιά ντροπή και αισχος αναγουλα

      1. Ναι πνίγηκαν μωρά και παιδιά 25;ετών και πάνω. Αντε πνιξου και σύ ρε.

      2. Το ότι τα μωρά και τα παιδιά που κλαις τα ποιο πολλά είναι είτε είναι ορφανά είτε τα απήγαγαν είτε τα παραπλάνησαν δουλέμποροι γιατί αυτά συμβαίνουν εκεί κάτω αν έχεις ιδέα δεν σου περνάει το μυαλό έτσι και εσύ ως ανθρωπιστής που είσαι επικροτείς το δουλεμπόριο αλλά είσαι και εναντίον της εκμετάλλευσης του ανθρώπου γι’αυτό και στις εργασίες που θες να κάνεις προσλαμβάνεις έναν τέτοιο για να του δώσεις 5 ευρώ και κάνα πιάτο φαι και κάνα ρούχο έτσι γιατί είπαμε πάνω από όλα ο ανθρωπισμός

    32. Γιατι σάλος την αλήθεια είπε και τον έδιωξαν αυτή είναι η ΝΔ του Μητσοτάκη.

      1. Ακριβως. Γι’αυτο στις επομενες εκλογες Σπαρτιατες

    33. Τομάρια πολιτικοί και ψοφια δικαιοσύνη γιατί δε προστατεύουν την Ελλάδα μας και μπάζουν όλους τους λάθρο… όταν τους πιάνουν χωρίς χαρτιά και ή πλειοψηφία από αυτούς εγκληματουν γιατί δεν απελαύνονται ΠΡΟΔΌΤΕΣ στις εκλογές θα δείτε

    34. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ …. ΜΑΥΡΟ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 3 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ…

    35. Αλήθεια είπε… αλλά όταν λες τά πράγματα όπως είναι είσαι ρατσιστής… προδότες πολιτικοί δηλώσεις μίσους όλο μαλακίες… δηλώσεις προδοσίας για την πατρίδα γιατί δε διώκονται… αλήτες αφού οι περισσότεροι λάθρο που έρχονται είναι παράσιτα γιατί λέτε μόνο ότι σας συμφέρει…

    36. Μια χαρά τα λέει
      Όλοι οι Έλληνες έχουν αυτή την άποψη

    37. ευτυχως που υπαρχουν τα ξυριζα της ανθρωπιας

      1. ξυριζα και ναζι αδελφα σωματεια ειναι, στη δικτατορια πιστευουν

    Comments are closed.