ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ! ΕΒΑΛΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΛΙΟΠΥΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΤΑ ΝΟΙΚΙΑ!!! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, “ΠΟΝΕΣΑΤΕ” ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΑΚΙΑ…

    Κοινοποίηση:
    φγφγφγ

    Απίστευτη ξεφτίλα για το μοναδικό αξιόλογο προϊόν της χώρας. Όπως θα δείτε παρακάτω στις φωτογραφίες που μας έστειλαν αναγνώστες, σήμερα 6/8 το απόγευμα, χιλιάδες τουρίστες περίμεναν μέσα στον ήλιο για το τελεφερίκ, το μοναδικό του νησιού, το οποίο παρεπιπτόντως είχε 7,5 εκατ. έσοδα μόνο πέρυσι!!!

    Όλα αυτά έγιναν επειδή το τουριστικό λιμάνι στον Αθηνιό σήμερα δεχόταν ριπές αέρα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να καταπλεύσει πλοίο. Έτσι λοιπόν, οι τουρίστες αποβιβάστηκαν από το παλιό λιμάνι, ξέρετε εκείνο με τα δύσμοιρα γαϊδουράκια.

    Όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι του νησιού αποκλειστικά στο makeleio.gr, ο πρώην δήμαρχος Νίκος Ζώρζης δεν αφήνει να κατασκευαστεί ένα λιμάνι της προκοπής που δεν θα ανοιγοκλείνει ανάλογα με τα μποφώρ γιατί όλα τα μαγαζιά του λιμανιού του ανήκουν και δεν θέλει να χάσει τα νοίκια. Ίδιο λουλουδάκι του μπαξέ φαίνεται να είναι και ο τωρινός δήμαρχος Αντώνης Σιγάλας που πολλοί στο νησί χαρακτηρίζουν ως “μεθύστακα μιζαδόρο” που έχει καταβρωμίσει το νησι και  έχει ρημάξει τα πάντα!!

    Δείτε τα ντοκουμέντα. Σαντορίνη έτος 2023!

    santorini4 santorini1 santorini2 santorini3

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. το τελεφερικ ρεανθρωποι χωραει εναν ορισμενο αριθμο ατομων τι θελετε να γινει να γεμισει το νησι με τελεφερι οπως φυτευουν τις ανεμομαλακιες? τα ατομα ειναι πολλα δεν χωρανε με ενα δρομολογιο και μην πειτε να τους φτιαξουν κιοσκια και εμεις οταν παμε εξωτερικο περιμενουμε με τις ιδιες συνθηκες και χειροτερες να μπουμε καπου

    Comments are closed.