ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ – ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΠΕΤΑΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΜΟΥΦΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

Κοινοποίηση:
μουσδγσ

Από ότι φαίνεται η συνάντηση του Χουσεϊν Μπαλτατζή με τον Ταγίπ Ερντογάν πριν λίγες μέρες, μόνο τυχαία δεν ήταν. Μάλλον πήρε οδηγίες και όταν γύρισε στη Θράκη ανέλαβε την εκτέλεσή τους.

Τουρκία: Τους ανθέλληνες ψευτομουφτήδες της Θράκης δέχθηκε στην Άγκυρα ο Ερντογάν – Ύπνος… βαθύς στην Αθήνα

Ο Πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης, Χουσεϊν Μπαλτατζή (γνωστός πολιτικός της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη – υποψήφιος ευρωβουλευτής με το DEB), κατά τη διάρκεια της μεσημβρινής προσευχής στο Τέμενος Πλατάνου το μεσημέρι της Παρασκευής, εισέβαλε μαινόμενος σε Τέμενος , προκειμένου να να διώξει τους Νόμιμους Μουφτήδες (διορισμένους από την ελληνική Πολιτεία) Κομοτηνής, Ξάνθης και Διδυμοτείχου, οι οποίοι θέλησαν να εισέλθουν σε αυτό για να προσευχηθούν ως απλοί πιστοί του Μουσουλμανικού θρησκεύματος.

Άλλωστε για τον ίδιο, προφανώς το Τέμενος δεν αποτελεί δημόσιο θρησκευτικό χώρο αλλά ιδιωτικό παρακρατικό ιερατείο.

Στις εικόνες ντροπής, που φέρνει στο φως το pameevro.gr διακρίνεται το μένος με το οποίο οι εγκάθετοι της Τουρκίας στη Θράκη, διώχνουν με τον χείριστο τρόπο από το Τέμενος το νόμιμο Μουφτή της Κομοτηνής, Δρ. Τζιχάντ Χαλήλ.

Χρησιμοποιώντας, χυδαίες εκφράσεις μίσους , εντός του Τεμένους , δημιούργησαν “τεχνητή” ένταση (ώστε να δικαιολογήσουν το μεροκάματο από το τουρκικό Προξενείο) με ενορχηστρωτή της έντασης τον Χουσεϊν Μπαλτατζή, με τους παριστάμενους να παρακολουθούν όσα διαδραματίστηκαν αποσβολωμένοι.

Με πλήρη επίγνωση του χώρου και με απόλυτο σεβασμό , ο Σοφολογιότατος Μουφτής Κομοτηνής, αποχώρησε από το Τέμενος και βρέθηκε έξω από αυτό, προκειμένου να ασκήσει τα θρησκευτικά του καθήκοντα ως ένας απλός πιστός .

Τι κι αν σε θεωρητικό επίπεδο… το εν λόγω Τέμενος «ελέγχεται» από τον μηχανισμό του Τουρκικού Προξενείου; Στην πράξη αποδείχθηκε περίτρανα πως οι διορισμένοι νόμιμοι Μουφτήδες της Θράκης, αποτελούν τον φόβο και τον τρόμο καθώς στέκονται εμπόδιο στις εντάσεις που προσπαθεί ανεπιτυχώς να δημιουργήσει στην περιοχή το παρακράτος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Γιατι θα πρεπει να ασχολουμαστε συνεχως με τους μογγολους αν δεν τους αρεσει η τους βρωμαει η χωρα μας να πανε στη μαμα πατριδα τους ολοι και μαλιστα αμεσα

  2. Τα εχουν κανει ετσι οι κυβερνησεις ωστε η θρακη να ειναι υπο τουρκικης κατοχης πηγα μια φορα και εβλεπα ολο τσεμπερια νομιζα οτι ημουν τουρκια.

Leave a Response