ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΧΘΕΣ – Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΜΕΙΩΜΕΝΟΣ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ – ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

H ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Με το άρθρο 26 παρ. 4 του νομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών με τίτλο «Κώδικας Φόρου Προστιθέμενης Αξίας» που ψηφίστηκε χθες (9/10) από τη Βουλή των Ελλήνων, η κυβέρνηση προσπαθεί να εξαγοράσει τις συνειδήσεις των ακριτών νησιωτών!

Το Υπουργείο Οικονομικών θα μπορεί μειώσει τον ΦΠΑ κατά 30% σε ακριτικά νησιά του Αιγαίου (Λέρο, Λέσβο, Κω, Σάμο καi Χίο) εφ’ όσον έχουν συσταθεί και λειτουργούν εντός της περιφέρειάς τους δομές μεταναστών!

Καταγραφή

Δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό για προβλέψουμε τι πρόκειται να συμβεί σε αυτές τις εθνικά ευαίσθητες περιοχές ιδίως εν όψει των ανυπολόγιστων μεταναστευτικών ροών από τη Μέση Ανατολή… Σίγουρα πάντως μια τέτοια διάταξη χαροποιεί την Τουρκία!

Σε τι ακριβώς διαφέρει εν τέλει η μεταναστευτική πολιτική της ΝΔ σε σχέση με αυτή του ΣΥΡΙΖΑ; Ο ενιαίος κυβερνητισμός της μεταπολίτευσης επιβάλλει στα καίρια θέματα τις ίδιες πολιτικές εις βάρος του ελληνικού λαού και των ελληνικών συμφερόντων!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΛΑΘΡΟ… ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΗΛΙΘΙΟΣ!

  2. Πώς γίνεται να έχει μειωμένο ΦΠΑ σε αυτά τα νησια αλλά οι τιμές να είναι πιο υψηλές από Αθήνα και παρόλο που υπάρχει το μεταφορικό ισοδύναμο. Για ψάξτε το. Δηλαδή κ το ΦΠΑ 30τακατο πάει στο σούπερ κτλ και από το μεταφορικό του επιστρέφονται.

  3. Ο Χαζαρος Κούλης δουλεύει με εργαλείο την διαφθορά. Εξαγοράζοντας τους πάντες.

  4. Οι Συρφετοί εγχρώμων αφροασιατών, που εισβάλλουν στην Ελλάδα είναι εχθροί.
    Ανάλογος αντιμετώπιση…
    Όχι σε ροές που αυξάνονται ή μειώνονται.
    Επί τέλους τέρμα με την Βούλτεψη, κόρη του αρχικομμουνιστή δολοφόνου Γιάννη Βούλτεψη, διατελέσαντος διευθυντή στον Ριζοσπαστική, όταν εξεδίδετο με ψευδώνυμο Αυγή.

Leave a Response