ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΜΠΑΣΚΙΝΕΣ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ – ΕΚΘΕΤΟΣ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΔΕ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ [ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

    Κοινοποίηση:
    φγνγφ

    Ανακοίνωση εξέδωσε το Αρχηγείο της Αστυνομίας σχετικά με τα επεισόδια που έγιναν το βράδυ της Τετάρτης στην Πλατεία Βικτωρίας και στο Μοναστηράκι μετά το τέλος των συγκεντρώσεων για την επέτειο 10 ετών της δολοφονίας των 2 μελών της Χρυσής Αυγής Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη και των αντισυγκεντρώσεων που έγιναν.

    Όπως επισημαίνεται από το Αρχηγείο της Αστυνομίας λόγω πληροφοριών για διεξαγωγή εκτεταμένων επεισοδίων, ελήφθησαν εκτεταμένα μέτρα πρόληψης, με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού αστυνομικών.

    Συνολικά η Αστυνομία προχώρησε σε 60 προσαγωγές ατόμων, από τα οποία τα 13 συνελήφθησαν για διάφορα αδικήματα, ενώ απελάθηκαν και 21 Ιταλοί ακροδεξιοί, που είχαν έρθει αεροπορικώς στην Ελλάδα για να πάρουν μέρος στις συγκεντρώσεις.

    Παράλληλα η ΕΛΑΣ αναφέρει πως υπάρχει κατεπείγουσα διοικητική διερεύνηση για τις ενέργειες των αστυνομικών στην πλατεία Βικτωρίας, μετά από βίντεο που τους δείχνει να χτυπούν αντιεξουσιαστή που είχαν ακινητοποιήσει και ήταν πεσμένος κάτω.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση

    «Σχετικά με συγκεντρώσεις και αντισυγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν απογευματινές ώρες χθες, Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023, σε περιοχές της Αθήνας, με αφορμή εκδηλώσεις μνήμης των δύο ατόμων που είχαν θανάσιμα τραυματιστεί στο Νέο Ηράκλειο προ 10 ετών, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

    ▪ Παρά την απόφαση απαγόρευσης δημόσιων υπαίθριων συναθροίσεων από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (σχετ. από 25-10-2023 ανακοίνωση), απογευματινές ώρες χθες, έλαβαν χώρα συγκεντρώσεις 500 ατόμων στην πλατεία Σημηριώτη στη Νέα Ιωνία, 300 ατόμων στα Πευκάκια και 800 ατόμων στο Νέο Ηράκλειο.

    ▪ Από την Ελληνική Αστυνομία, λόγω πληροφοριών για διεξαγωγή εκτεταμένων επεισοδίων, ελήφθησαν εκτεταμένα μέτρα πρόληψης, με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού αστυνομικών διαφόρων Υπηρεσιών.

    ▪ Ενδεικτική είναι η σύλληψη 21 οργανωμένων ατόμων προερχόμενων από την Ιταλία, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», οι οποίοι αφήχθησαν με σκοπό τη συμμετοχή τους σε συγκεντρώσεις.

    ▪ Στο σημείο που πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις μνήμης, δεν έλαβε χώρα κάποιο περιστατικό, ενώ συνολικά έλαβαν χώρα δύο μεμονωμένα περιστατικά σε πλατεία Βικτωρίας και Μοναστηράκι.

    ▪ Στην πλατεία Βικτωρίας, άτομα που αποκόπηκαν από τις συγκεντρώσεις επιτέθηκαν κατά αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. με καδρόνια, πέτρες και πυροσβεστήρα, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό των αστυνομικών και τη φθορά των δύο υπηρεσιακών μηχανών.

    ▪ Στο Μοναστηράκι, έλαβε χώρα συμπλοκή ατόμων μέσα στους συρμούς του ΗΣΑΠ, ωστόσο με την έγκαιρη αντίδραση αστυνομικών το γεγονός περιορίστηκε.

    ▪ Συνολικά, από την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023, προσήχθησαν 60 άτομα, από τα οποία τα 13 συνελήφθησαν για διάφορα αδικήματα, ενώ σε βάρος 21 ατόμων εφαρμόστηκε το μέτρο της διοικητικής απέλασης.

    ▪ Παράλληλα, ανακοινώνεται ότι, σχετικά με υλικό που αναπαράγεται στο διαδίκτυο και αφορά ενέργειες αστυνομικών στην πλατεία Βικτωρίας, έχει διαταχθεί κατεπείγουσα διοικητική διερεύνηση του περιστατικού»

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. Πέρα από το γεγονός ότι το κάθε βλήμα πιστεύει ότι κάνει αντίσταση για να πάρει το παράσημο της μαλακίας από τους παλιούς “αναρχες συνεργάτες”, αυτά τα όργια που δεν ξέρουν να πάρουν στοιχεία για να γράψουν μια κλήση θεωρούν ότι θα τους πουν μπράβο στη στραβή οι ανώτεροι. Στα λιοντάρια ρε μπάζα θα σας ρίξουν, που το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι αν θα μπορείτε να ζωγραφιστειτε, να κρεμάσετε κανά σκουλαρίκι και οι πιο τρεντι να βάλουν την μπανάνα.

    2. δεν υπαρχουν κουκουλοφορι ουτε αναρχικοι…. τα περισσοτερα ειναι αλβανα και μουσλιμια που μεγαλωσανε εδω και μισουν την ελλλαδα.. στις χωρες τους ειναι εθνικιστες… Εδώ εχουν κομπλεξ… Καλα κανουν κ τους βαρανε οι μπατσοι οσο κ αν δεν τους συμπαθω.

      Οι υπολοιποι ειναι ελληνες που επειδη μεγαλωσαν σε βιαιες οικογενειες βρηκαν αποκούμπι στο αντεθνικο μισος για να βγαλουν τα νευρα τους απεναντι στους γονεις τους..

      Συγκεκριμενα ξερω μπατσο υψολοβαθμο που σαπιζε στο ξυλο τα παιδια του μπροστα σε ολους μας, χωρις κανεναν λογο απολυτως… σκατομπατσος κομπλεξικος και υψηλοβαθμος…
      Αυτα τα 2 αδερφια γινανε αναρχικοι απο μισος στην αστυνομια, το εθνος κ την οικογενεια… Μεταξυ μας δεν τα κακολογω τα παιδια.. μακαρι να μπορουσαν να καταλαβουν οτι αυτο που κανουν τωρα δεν ειναι επανασταση απεναντι στην καταπιεση.. αντιθετα προσκυνανε τις ξενες καταπιεσεις (αλβανικες και ισλαμικες) για να πανε δηθεν κοντρα στο “κατεστημενο”

    3. Γειά σου σου ρε Στίγκα αστέρι !! δεξιό @δι του Λεβέντη κι ακροδεξιό @δι του Καρατζαφέρη !!
      Ρε ανύπαρκτε μπακάλη αν δεν ήταν οι 5 απ’ τους 11
      θα είχες πάρει τ’ @@δισ μας σε γλάστρα..!!! Κάτι τύπους σαν εσένα ο Λιάκος τους έχει για πρωινό ρε γατάκι…!!! Έμπα κι εσύ στη σειρά….όσων πάνε για γ@μησι κι επιστροφή στη φύση…!!! Κοντοζυγωνει…

    4. Μόνο σε δικτατοριες γίνεται απαγόρευση δημόσιων υπαίθριων συναθροίσεων .

    5. Ο/Η Ένστολοι και μη ναζί ενωμένοι να μαζέψουν το ξεβράκωμα λέει:

      Μα η “αντισυγκέντρωση” να έχει περισσότερο κόσμο από τη “συγκέντρωση”;

    6. Το μόνο κακό που είδαμε, είναι τα δίκυκλα της ΔΙΑΣ πεσμένα στον δρόμο, προφανώς από επίθεση κάποιου βρωμιάρη, ο οποίος δεν θα πληρώσει ούτε 1 ευρώ για τις ζημιές της δημόσιας περιουσίας.
      Ας τον γαμήσουν στο ξύλο. Καλό του κάνουν.

    7. ρουφιανοσ ειναι οχι αναρχικοσ.
      την κουκουλα την φορα μην τον παρει χαμπαρι η μανα του.
      παρτε τα βιντεο απο τον δρομο να δειτε πινακιδεσ τησ ομαδασ!
      αν τα βρουν προτα οι αναρχεσ θα εχουμε βεντετεσ!
      και ετσι πρεπει.

    8. Όμως δεν δείχνετε την αρχή του βίντεο. Πώς να καταλάβουν τα 2ποδα τί έγινε;
      Καλά κάνανε και τον χαϊδέψανε. Όξω όλα τα μουσλίμια.

    9. Όλοι οι κομπλεξικοι σκατοβλαχοι γίνονται μπάτσοι

      1. Φαίνεται ότι και συ είσαι του ίδιου φυραματος με τους αναρχικούς! Αλλά ξέχασα τι λέω! Δεν είσαι στο δρόμο όπως αυτοί αλλά καναπεδατος με φραπογαλο και κανείς και κριτική. Αν και αναρχοκομμουνι όπως σε κόβω μάλλον θα σε βόλεψε και σένα η ΝΔουλα για να κάθεσαι καινά μπουρδολογεις!!!

        1. Πάντως δεν είμαι Ουγκανος ξεφτιλας μπατριώτης όπως εσύ κοπρε

    10. Ξύλο στον αναρχοάπλυτο τουρκόσπορο.Πήγαν οι άλλοι να κάνουν πορεία για τα αδικοχαμένα παιδιά της Χ.Α και τα τηγάνια οι γιοι πορνών,πήγαν να τους σπάσουν την πορεία.Ξύλο στα άπλυτα,κατσαρίδες είναι

    11. Αχου ο καημένος ο κουκουλοφόρος που πήγε για λιτανεία και το βάρεσαν το παιδί στα καλά καθούμενα.Καλά του έκαναν του κόπρου.

    12. Ενδοοικογενειακό καβγαδάκι. Δεν είναι τίποτα. Συμβαίνει. Κρατικά και παρακρατικά σκυλιά μαλώνουν. Στη Βικτωρία τρώνε μάπες από μπάτσους και στο Μοναστηράκι ζητάνε να τους σώσουν μπάτσοι από τα εθνίκια. Παράνοια…

    13. Οι ίδιοι οι αναρχο σπλυτοι προδίδονται για το ποιοι δολοφονήσουν τα παιδιά τάχα η Αστυνομία δεν ξέρει μα το κομμα που τα υποκινεί ειναι στην Βουλή

    14. τουρκοαλβανοι και τουρκοσποροι της αντιφα και λοιποι κουμουναρχοι να μην βρουν να θαψουν κωλοπανα του αντιχριστου!!!!! εσεις γεμισατε την Ελλαδα με τουρκοαλβανους και λαθρομουσουλμανους ευαλωτους καριοληδες κρεμασμα σε δημοσια θεα και σεις και οι υπολοιποι συμμοριτες σας!!!!!! κρεμασμα παλουκωμα και πυραμιδες!!!!!
      σφαγη της τριπολιτσας τωρα σε ολη την Ελλαδα!!!! μονο ετσι θα επιβιωσουν οσοι ελληνες απεμειναν!!!!!

    15. ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΤΣΟΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΠΡΩΤΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΦΘΟΡΕΣ ΞΕΝΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ, ΚΑΙΝΕ , ΣΠΑΝΕ, ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ, ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΒΑΝΔΑΛΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΑΠΛΥΤΕΣ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΜΠΟΡΔΕΛΟΥ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΑΝ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΤΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΡΑΥΝΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΤΟΥΣ…

    16. Βρε παιδιά εκεί στο Μακελειό κάπου δεν τα λέτε σωστά. Γράφετε ότι τον είχαν ακινητοποιήσει. Έχω ακινητοποιήσει κάποιον σημαίνει ότι του έχω περάσει τις χειροπέδες και δεν μπορεί να αντισταθεί, όταν δεν του έχω περάσει τις χειροπέδες και προσπαθώ να του τις βάλω και ο άλλος αντιστέκεται και κλωτσάει και βρίζει ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ. Για να τον χτυπάνε οι αστυνομικοί θα πει ότι αντιστεκόταν κλώτσαγε προσπαθούσε να σηκωθεί κλπ. Μην παίρνετε το μέρος αυτών των αλητών. Στην Αμερική μπορεί και να τον είχαν εκτελέσει.

      1. Σωστά τα λες φίλε μου. Απλά, παίζονται άλλα “παιχνίδια”..

    17. Πραγματικά τραγικο το γεγονός ότι οι μοναδικοί άνθρωποι που τολμούν να αντιμετωπίσουν με βία το Καθεστώς (αναρχικοί και πατριώτες)τυφλωμενοι να πλακώνονται μεταξύ τους. Η Ελλάδα θα ελευθερωθεί τότε και μόνο τότε όταν ο σκοπός αναρχικών και πατριωτων γίνει κοινός (ανατροπή του Αντίχριστου φασιστικου Νεοταξικου Καθεστώτος)
      Και κάτι τελευταίο. Φορολογία εισοδήματος κάτω των 10.000 ευρώ με βάση την υπαρκτη τεχνητή επιτηδευμένη ανατίμηση πάντων αγαθών) =ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ

      1. Οι μπάχαλοι τσιράκια του Σόρος, δεν έχουν σχέση με την αναρχία όσο και να σκούζουν κάποιοι να τους αποκαλούν αναρχικούς.

        Τους είδαμε τί κότες είναι την περίοδο της κορονοχούντας, που υποτήθεται θα έπρεπε να κάνουν διαδηλώσεις για το καθεστώς ανελευθερίας. Αντίθετα τραμπούκιζαν όσους πήγαμε στις διαδηλώσεις αυτές.

        Και οι γενίτσαροι της ΕΛ.ΑΣ και οι μπάχαλοι είναι εχθροί της ελευθερίας και απέναντί στους Έλληνες πατριώτες.

    18. Όταν έριχνε τις μηχανές κάτω μαζί με την παρέα του ήταν καλά; Δε μπορώ να καταλάβω το πόσο βλάκας είναι κάποιος να τα βάζει με πάνοπλα άτομα. Που φοράνε και αλεξίσφαιρα κι έχουν κι όπλα. FAFO. Fuck Around and Find Out!

    Comments are closed.