ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ – “ΤΣΑΚΩΣΑΝ” ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΙ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ “ΞΗΛΩΜΑ” ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΓΑΔΑ

    Κοινοποίηση:
    ασψασψσ

    Σε ένα απίστευτο φιάσκο εξελίσσεται η υπόθεση με τη δολοφονική επίθεση χούλιγκανς με αποτέλεσμα ένα παλικάρι των 800 ευρώ να δίνει μάχη για τη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές έχουν στην κατοχή τους υλικό που δείχνει δύο άτομα να οργανώνουν την επίθεση κατά των αστυνομικών έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη», κατά τη διάρκεια του ματς Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

    Τα δυο συγκεκριμένα άτομα δεν ήταν εντός του «Μελίνα Μερκούρη», όπου βρισκόταν σε εξέλιξη ο αγώνας βόλεϊ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ωστόσο περίμεναν έξω (προφανώς σε συνεννόηση με όσους ήταν εντός) και μετά την επίθεση εξαφανίστηκαν. Έτσι, δεν ήταν ανάμεσα στους 424 που προσήχθησαν!

    Έτσι λοιπόν, κάποιος στην ΕΛ.ΑΣ αποφάσισε να μην γίνει έρευνα στους γύρω δρόμους αλλά μάντρωσαν κάτι φοιτητόπαιδα, γυναίκες και παιδιά στο “Μελίνα Μερκούρη” ταλαιπωρώντας τους αδίκως. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι οι καταθέσεις των αστυνομικών που δέχτηκαν την επίθεση αναφέρουν πως δέχτηκαν φωτοβολίδες ευθείας βολής από τρία διαφορετικά μέτωπα, κάτι που πρακτικά σημαίνει πως υπάρχουν ισάριθμα άτομα που τους επιτέθηκαν.

    Έτσι λοιπόν, οι αστυνομικοί έμειναν να βγάλουν άκρη με βιντεάκια από κινητά για να βρουν τους φονιάδες που αιματοκύλισαν το Ρέντη και οδήγησαν έναν νέο άνθρωπο να χαροπαλεύει. Σε μία χώρα που θα υπήρχε ευθιξία, όλη η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ θα είχε “ξηλωθεί” αλλά αυτή η χώρα σίγουρα δεν είναι η Ελλάδα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Γιατί πλακωνόμαστε ; Ολοι ξέρουμε ότι δεν πειράζουν τούς Hooligans γιατί δεν θελουν να τα βαλουν με τούς ιδιοκτητες των ομάδων που έχουν χρημα, κατευθύνουν με τα καναλια τους, τα πληθη στις εκλογες και ενισχύουν τα Κομματα. Την πληρωνουν τελικά αθώοι ανθρωποι ….και μετά αρχιζουν τα κροκοδειλια δακρυα για τις απώλειες ανθρώπινων ζωών . Η αποτυχια τών Υπηρεσιων επιβολης ταξης δεν οφειλεται σέ ανικανότητα αλλα ειναι κατευθυνομενη εως οτου επιτευχτεί ο επιδιωκομενος στόχος πχ η δολοφονια Φυσσα για να χωσουν τους ηγετες τών χρυσαυγιτων στην μπουζου . Οι οπαδοι τους τωρα αλωνιζουν ως οπαδοι ομάδων για να εκτονωθουν και αντιστρόφως οταν επανακαμψει η ΧΑ.

    2. Πριν γράψετε τις βλακειες καλό είναι να περιμένετε τις εξελίξεις. Εσείς οι δημοσιογράφοι είστε η πληγή της παραπληροφορησης. Ο δράστης ήταν 18 χρόνων συγκαταλεγετε στα γυναικόπαιδα; Με το σκεπτικό σας όταν συλλαμβανουν βαπορακια να τα αφήνουν ελεύθερα γιατί δεν συνέλαβαν τους αρχηγούς του κυκλωματος;

    3. Φοβούνται τις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις τώρα οι γιατροί στο γενικό της νίκαιας αφού είναι έτσι και τι δεν τον πανε σε μία ιδιωτική κλινική λοιπόν εάν ήταν κάποιος από αυτούς θα τον είχαν πάει ήδη . Υπάρχουν ιδιωτικές κλινικές και χειρουργία που έχουνε να βρεθούν κλεψιέλα, e-coli κλπ χρόνια ολόκληρα είναι πεντακάθαρες.

    4. Είναι ξεκάθαρο ότι η ηγεσία της αστυνομίας δεν κάνει σε τέτοιο βαθμό που είναι χειρότερη και από κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.Επί κυβερνήσεως Κούλη όλα είναι διαλυμένα βέβαια.Δεν ξέρω τι εξυπηρετεί όμως η εσκεμμένη διάλυση του αστυνομικού σώματος

    5. Η βία δεν πρέπει να γίνεται συνήθεια,ιδού τα αποτελέσματα.

    6. Πως γινεται τα παλικαρια των οκτακοσιων ευρω να κυκλοφορουν ολα με καινουργια αυτοκινητα των ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ Ο Λ Ο Ι ????

    7. Αυτό το γίδι που λέει στον ασύρματο να εγκλωβιστούν και να προσαχθούν όσοι ήταν στο γήπεδο θα είχε αποταχθεί χθες ακόμη και στην Ουγκάντα!!!!!! Δυστυχώς πλέον η ΕΛ.ΑΣ λειτουργεί χωρίς έλεγχο ως άλλη μια ομάδα χουλίγκαν ή ως Χαμας κρατώντας ομήρους τα 400+ άτομα που ήταν στο γήπεδο επειδή κάποιοι άλλοι τραυμάτισαν έναν συνάδελφο τους εκτως γηπέδου!!!! Και έχεις το φαλακρο-κόρακα υπουργό αντί να πάρει το αλυσοπρίονο και να κόψει κεφάλια και ποπούς να βγαίνει να δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα στα κανάλια μαζί με θλιβερούς κοπρίτες συνδικαλίστές αστυνομικούς….

    8. Χλωμό τον εβλέπω τον μπόζο. Στείλτε τον στην κούλα να του στίψει καμιά λεμονάδα. Ανοίξανε και οι δουλειές για τους χαλκωματάδες που έχουν επιδοθεί ένα μήνα πριν την κρεμάλα σε γυάλισμα, κόντρα ξούρα με τη φαλτσέτα αλλά και μπόλικη σιελόρροια.

    Comments are closed.