ΑΠΛΑ, ΚΟΦΤΑ, ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΣ ΣΕ «ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ» ΚΟΚΑΪΝΗΣ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΥΦΥΠ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

    Κοινοποίηση:
    ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

    Διαβάστε σήμερα σε ένα ακόμα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μόνο στο ΜΑΕΚΕΛΕΙΟ:

    «ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΣ ΣΕ «ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ» ΚΟΚΑΪΝΗΣ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΥΦΥΠ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ- ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΡΙΟΥ- ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ, ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΝΤΙΛΕΡ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ. Κύριε Θεοδωρικάκο, πρόσεχε ποιους έχεις μαζέψει δίπλα σου…».

    Εξωφυλλο-30-8-2022

    Ακόμα: Έθαψαν τη σύλληψη του αρχικοριού Μαυρίκη και νέα αποκάλυψη για τις υποκλοπές! Για 4 χρόνια παρακολουθούσαν την Ελένη Τουλουπάκη!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. το ζητημα ειναι οτι ολη τη βρωμοδουλεια στο υπουργείο προστασιας πολιτη την εκανε ο χρυσοχοιδης αλλα και ο ευθυνων υποκλοπων συμμαθητης παλιος χαρδαλιας ας κοιταξουν στη βουλη γιατι η ιστορια μας κρεμεται απο μια κλωστη αυτα γινονται οταν καποιοι τα παιρνουν χοντρα και πουλανε ιδεολογιες την ωρα που η βαση των δικαιωματων του συνολου κρεμεται ωσαν της νυχτεριδας το ποδαρι και μεις οι υποκλεπτομενοι περιμενουμε ποιος θα αφαιρεση τη ζωη μας εχε γεια……..

    2. Μηζοτακης Βοργίας . Από τον πατέρα του διορίστηκε καρδινάλιος ( πρωθυπουργός). Ο πατέρας του τον βοήθησε να σχηματίσει ηγεμονία στην Κεντρική και Βόρεια Ιταλία. (Κρητη- Σικελία ένα τσιγάρο δρόμος)
      Όντως, ο Καίσαρας έγινε δούκας του κράτους της Ρωμανίας κοντά στη Ρώμη και κατέκτησε επίσης τις πόλεις Ρίμινι, Πέζαρο, Ουρμπίνο και άλλες πόλεις της Κεντρικής Ιταλίας. Ήταν αδίστακτος και δεν απέφευγε ούτε το έγκλημα για να επιτύχει τα σχέδιά του.( Βλέπε Μητσοτάκη)
      Ήταν το υπόδειγμα του ηγεμόνα, που καταλαμβάνει την εξουσία μέσω τύχης και ξένων όπλων, όπως στο σύγγραμμα (Βλέπε Συνεργασίες Αμερικής Ισραήλ) Ο Ηγεμόνας του Νικολό Μακιαβέλι, χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα, χωρίς διάκριση, ώστε να διασφαλίσει την εξουσία που κατέλαβε. Ο θάνατος τού πατέρα του και η δική του αρρώστια υπήρξαν ( ψυχοπαθης ματακιας)οι αφορμές της καταστροφής τού κράτους της Ρομάνια που δημιούργησε (1503). Παρά την προσπάθεια τού Καίσαρα να το ανασυγκροτήσει, δεν στάθηκε δυνατό. Ο ίδιος βρήκε τον θάνατο σε ενέδρα των εχθρών του το 1507.( Σε ψάχνουν πολλοί που σε αγαπάνε)

    3. Μητσοτάκη Μαφιοζε ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ μας έχεις κάνει ρεζίλι σε όλο το διεθνές στερέωμα εσύ δεν είσαι πρωθυπουργός ο Εσκομπάρ της Κολομβίας είσαι!
      Οι μαφία μπροστά σας είναι γατάκια!Όπου βρωμιά είσαι μέσα από υποκλοπές λαθραιμπορια, εκτελέσεις δημοσιογράφων είσαι πρωθυπουργός χώρας ή αρχηγός μαφίας! Τα βλέπουνε έξω και θα έχει η χώρα μεγάλες περιπέτειες!Και την Ευρώπη έχεις κάνει ρεζίλι!

    4. Υπάρχουν σοβαρότερα θέματα στην Ελλάδα από το να ασχολούμαστε με υποκλοπές αυτά έπρεπε να υπήρχε μια επιτροπή κλπ ,μέχρι εδώ ξεκινάνε σχολεία πανεπιστήμια κλπ τα πάντα ακριβά το ρεύμα ακριβότερο είναι αυτό που καίει των κόσμο.κλπ

    5. Ο Θεοδωρικάκος τι ρόλο παίζει;;
      Τον τελευταίο;;;

    Comments are closed.