ΑΠΟΘΕΩΤΙΚΟ ΠΥΡΑΥΛΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΣΤΟ ΧΑΡΚΟΒΟ – ΣΤΟΧΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ – ΞΕΝΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΕΤΡΕΧΑΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ! ΣΑΡΩΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΠΟ ΕΧΘΡΟΥΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ

    Κοινοποίηση:
    33580994914fc79a3d3f9880b073349e_XL

    Σε ένα ακόμα συντριπτικό πυραυλικό πλήγμα σε προάστια του Kharkiv προχώρησαν νωρίτερα σήμερα τα ξημερώματα οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις.

    Την πληροφορία μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti, επικαλούμενο τον Sergei Lebedev, επικεφαλής της φιλορωσικής αντιστασιακής δύναμης στο Nikolaiv της Ουκρανίας
    «Από τις 07:45 υπήρξαν αρκετές αφίξεις πυραύλων και ακούστηκαν δυνατοί θόρυβοι σε προάστια του Kharkiv, όπως στο Lyubotyn» είπε o Lebedev, ο οποίος υποστήριξε πως πολλά ασθενοφόρα κινουνταν προς την κατεύθυνση των εκρήξεων, καθώς γίνεται λόγος για πολλούς νεκρούς και τραυματίες.

    Σύμφωνα με τον Lebedev, κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν πως οι δρόμοι είναι αποκλεισμένοι και ότι κινούνται μόνο στρατιωτικά οχήματα και ασθενοφόρα, ενώ επισήμανε πως υπήρξαν αναφορές και για προετοιμασία μεταφοράς στρατευμάτων από το Lyubotyn προς Volchansk και Shebekino.

    Η Ρωσία υποστηρίζει ότι οι επιθέσεις της στοχεύουν αποκλειστικά στρατιωτικούς και παραστρατιωτικούς στόχους καθώς και σε υποδομές ενέργειας, αμυντικής βιομηχανίας, στρατιωτικής διοίκησης, κοκ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Έτσι Πούτιν δίχως έλεος στους ουκρανοναζί καί τόν κάθε ψυχοπαθή αζοφ πού υμνούνε τόν Χίτλερ καί σκοτώνανε Έλληνες ομογενείς μας στη Μαριούπολη. Εκτέλεσε τούς καί τά πτώματα στα γουρούνια.

    2. Το οτι η Ρωσια αυτη την στιγμη πολεμαει με το ΝΑΤΟ , το οποιο στελνει αφειδως πασης φυσεως εφοδια στους Ουκρανους , το εχετε καταλαβει καποιοι η σκοπιμα αναρωτιεστε παριστανοντας τους χαζους;;;;;

      1. Αν το ΝΑΤΟ αποφασίσει να μπει στον πόλεμο τότε η Ρωσία θα δει πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. Μέχρι τώρα η Ρωσία έχει αντίπαλο Γ Εθνικής.

    3. Τρία χρόνια τώρα η Ουκρανία δεν πέφτει… Κάτι δεν πάει… καλά με τους συμμάχους των ισλαμοτζιχαντιών ρώσους. Δεν νομίζετε; Όλο… κερδίζουν και κερδίζουν και φτου… κι’ απ’ την αρχή.

        1. Αντε βρωμιαρη μισανθρωπε. Κοιμαστε και ξυπνατε με το οως θα σκοτωσετε μαγκες της ψ,, ης

    4. Ολο νικάτε, νικάτε και ανάθεμα αν προχωράτε. Νομίζω ρε μάγκες οι 96 ώρες παρήλθον προ πολλού….

    5. Εγώ βλέπω τα μουσλίμια να μας καβαλάνε παγκοσμίως. Ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι για να αποσπάσει την προσοχή. Θρησκευτικός θα είναι ο πόλεμος και είναι κοντά.

    Leave a Response