ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ – ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΓΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΖΙΜΠΟΥΤΙ

Κοινοποίηση:
simaia-ellada-910x521

Αίσθηση και τεράστιο προβληματισμό προκαλεί η κατακόρυφη πτώση της Ελλάδας (για ακόμη μια φορά!) στην ετήσια λίστα που καταρτίζεται σχετικά με τον Δείκτη Οικονομικής Ελευθερίας.

H σχετική λίστα δημοσιεύεται κάθε χρόνο από το «The Heritage Foundation» και αποτυπώνει την πραγματική οικονομική κατάσταση που επικρατεί σε μία χώρα.

Σύμφωνα με το ίδρυμα, «οικονομική ελευθερία είναι το θεμελιώδες δικαίωμα κάθε ανθρώπου να ελέγχει τη δική του εργασία και περιουσία. Σε οικονομικά ελεύθερες κοινωνίες, τα άτομα μπορούν να εργάζονται, να παράγουν, να καταναλώνουν και να επενδύουν με όποιον τρόπο επιθυμούν, ενώ οι κυβερνήσεις επιτρέπουν στην εργασία, το κεφάλαιο και τα αγαθά να κυκλοφορούν ελεύθερα».

Όπως φαίνεται όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν σε καμία περίπτωση για τους πολίτες της Ελλάδας εξαιτίας της διακυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.


Η Ελλάδα βρίσκεται στην σχετική λίστα στην θέση 113 του Δείκτη Οικονομικής Ελευθερίας, πιο κάτω από χώρες όπως η Γκάνα και το Τζιμπουτί!

Δείτε εδώ την λίστα με τις χώρες και την απογοητευτική θέση της Ελλάδας:


Την ίδια στιγμή η Ελλάδα σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες χώρες σημείωσε κάθετη πτώση την τελευταία διετία!

Δείτε το σχετικό γράφημα


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Είμαι άμεα ινσουλινοεξαρτουμενος νεφροπαθης με σοβαρές ανχωδεις διαταραχές τάσεις για αυτοκτονία υπςρτασικος με πρόβλημα στην καρδιά πληρώνω ενοίκιο 250 ευρώ!!!! Πείνα φτώχεια ανέχεια!!!!! Καλημέρα σας!!!

  2. 113 απο 176….η μεση ειναι 88. Με μπακαλιστικη λογικη, 25 κατω απο την μεση κ 36 πανω απο τους τελευταιους…..αυτο κ εαν δειχνει προοδο, αναπτυξη κ ιδιως κοροϊδια των κατοικιδιων του τακουλα κ των κατοικων του ανυπαρκτου κρατους…..ευγε….ευγε….κ του χρονου εις ανωτερα!!!!!! Με τις υγιες σας…..

Leave a Response