ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: ΛΥΣΣΑΡΕΣ “ΣΥΚΙΕΣ” ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ, ΓΑΜΟΙ, ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ, ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΤΕΚΝΟΘΕΣΙΑ, ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΑΝΙΩΔΩΣ. ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ, ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΙ ΓΚΕΟΥΛΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

    Κοινοποίηση:
    teaser_14-10-2023

    Διαβάστε σήμερα τη δημοσιογραφική έρευνα της εφημερίδας Μακελειό: ΛΥΣΣΑΡΕΣ «ΣΥΚΙΕΣ» ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Ομοφυλόφιλοι, γάμοι, υιοθεσίες, έκνομη πληρωμένη τεκνοθεσία από παρένθετες μητέρες, επώνυμοι πολιτικής, τηλεόρασης και ολιγαρχίας που τους υποστηρίζουν μανιωδώς. Τι προβλέπει ο νόμος, τι θέλουν να πετύχουν στη Βουλή οι γκέουλες βουλευτές.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Χίο τουλάχιστον για την Κατερίνα εδώ που δείχνει με το πρωινάδικο κάνεις τεράστιο λάθος διότι αυτή κλαίει κάθε μέρα και υποφέρει που δεν έχει γκόμενο να πούμε.
      Που την είδες την λυσσαρα… 😅

    2. καλα υπαρχει γυναικα που θα κατσει στον πακη? θα τρελαθω…

      1. Υπάρχει κ ειναι βουλευτής της ΝΔ, ενα σουργελο που του κάθεται για να βγαίνει σε Νομό της Δ.Ελλάδος .οπως λέει κ ο σοφός λαος,ξανθό μ@@ νι τρελό γ@μησι!!!

    3. Ανωμαλα Παρταλια εν δραση.

      ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ

    4. ο κόσμος φταίει που τους κάνει ονόματα και τους δίνει τηλεθεάσεις κτλ. όπως και με τους πολιτικούς βέβαια που τους κάνει κυβέρνηση. Φανταστείτε να είχαν όλα τα τηλεσκουπίδια 0% τηλεθέαση να μην έβλεπε ούτε ένας τέτοιες εκπομπές,θα ήταν το ιδανικό

    5. Η σεξουαλική διαστροφή, κληρονομική ή επίκτητος, πρέπει να ποινικοποιηθεί και οι πάσχοντες να τεθούν υπό δικαστική απαγόρευση.

    6. Όλες οι λουγκρες των ΜΜΕ επί των έργων .αφου το 90% της βουλής είναι λουγκρες,είναι εύκολο να περάσουν τον οποιοδήποτε νόμο .

    Comments are closed.