ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ – ΡΙΧΝΕΙ “ΦΩΣ” ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΟΚΛΩΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΞΕΠΛΕΝΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ – Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ

    Κοινοποίηση:
    im_teaser_25-02-2023

    ΕΤΣΙ ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΤΑ ΝΑΡΚΟΔΟΛΑΡΑ του ΜΑΦΙΟΖΟΥ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ «ΡΙΧΤΑΔΙΚΟ» ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΚΟΛΑΡΟΥ ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ-ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ- ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΠΑΜΠΟΥΣΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ! «Ο ΚΟΚΛΩΝΗΣ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ: ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΜΕ ΣΩΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΟΛΟΥΣ…» -Alpha , Mega, Antenna, Star Channel, ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. ΜΟΝΟΝ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ 40.000 ΤΟ ΜΗΝΑ «ΜΑΥΡΑ».

    Διαβάστε όλο το “καυτό” ρεπορτάζ για τη δράση του Κοκλώνη στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Η Κ.Καινουριου που κλαίει δημόσια στην τηλεόραση επειδή δεν μπορεί να βρει άντρα παίρνει 40.000€ τον μήνα.Ζήτω το Ελλαδιστάν.Να γίνει οικονομικός έλεγχος και σε αυτήν από τις αρχές.

    2. Η Καινούριου παίρνει 40.000€ τον μήνα; Ποιός;Η Κ Καινούριου.Τελικά δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτό το κράτος τέρμα και τελείωσε.

    3. Αυτό δεν είναι κράτος είναι ψ@@@κωλ@@@σαπουνοπερα κάκιστης ποιότητας

    4. ΚΑΡΑΤΖΑΦ’ΕΡΗΣ:ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΕΜΠΛ’ΕΚΕΤΑΙ ΣΥ ΥΠ’ΟΘΕΣΗ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ!
      Ο ιδρυτηs του ΛΑΟΣ,Γιωργοs Καρατζαφερηs,εκανε λογο για εμπλοκη πρωην υπουργου και νυν βουλευτη τηs Νεαs Δημοκρατιαs σε υποθεση παιδεραστιαs!
      Ειναι ενοχλητικα και προσβλητικα οσα ακογονται…Αποκαλυψε δε την υπαρξη υποθεσηs παιδεραστιαs,στην οποια εμπλεκεται πρωην υπουργοs και νυν βουλευτηs τηs Νεαs Δημοκρατιαs!”Ακουω και κανειs δεν συγκινειται,οτι υπαρχει πρωην υπουργοs που ειναι παιδεραστηs!Δεν ειναι η πρωτη φορα για τη Νεα Δημοκρατια”!!!

    5. Τρωει ξυλο on air η”υπουργαρα”μαs…ΑΠΟΛΑΥΣΤΕΤΕ ΤΟ!!!
      Αυτοs ειναι υπουργοs μαs…
      Αυτοs πηρε την ψηφο σαs…
      Αυτοs ο Καραγκιοζηs…
      Μην περιμενετε σωτηρια…
      corfiatiko.blogspot.com

      Απιστευτη σκ@τιλ@…
      Καρανικαs-Γεωργιαδηs:”Παρεξηγημενοs υπουργοs το Αδωνιs”
      “Πρωτοποροs ο Νικοs”για τη φαρμακευτικη κανναβη…
      esxatianasxesi.com

    6. Είναι γνωστό ότι το χρήμα, ο πλούτος δεν αποκτιέται με το σταυρό στο χέρι. Ο γρήγορος πλουτισμός μόνο με παρανομίες, κυρίως πορνεία, ναρκωτικά, όπλα και νοθευμένα προϊόντα. Ο πρώτος είναι ή ο τελευταίος. Καμιά έκπληξη. Όπου βλέπει κανείς κάποιον να μην ξέρει τι έχει και όλα αυτά σε σύντομο χρονικό διάστημα η παρανομία πάει σύννεφο. Έτσι δουλεύει το σύστημα παγκοσμίως και δεν αλλάζει ποτέ. Λογοδοτεί και τιμωρείται μόνο όποιος κάνει το λάθος και βγεί εκτός συστήματος ή όποιος πάψει να είναι αναγκαίος.

    7. γιαυτο δεν βρισκει αντρα και κλαιει ταχα μου επιδη θα τον στειλει φυλακη , ,

    8. Ειναι γνωστο οτι οι ολιγαρχες χρησιμοποιουν τους μισθους τηλεσκουπιδιων και τις ποδοσφαιρικες ομαδες για ξεπλυμα χρηματων απο ναρκωτικα , οπλα κλπ

    9. Ο Κων. Μητσοτάκης παρέδωσε την ραδιοφωνία και τηλεόραση στους αλήτες νταβάδες.
      Το Mega των αρχικίναιδου Χρήστου Λαμπράκη, ο κουμπάρος του Βαρδής Βαρδινογιάννης, ο στενός φίλος τους κομμουνιστής Κίτσος Τεγόπουλος ο επίσης κομμουνιστής Γεώργιος Μπόμπολας κ ο εκ Λονδίνου εβραιοπράκτωρ Αριστείδης Αλαφούζος, που έγινε εφοπλιστής ως εργολήπτης δημοσίων έργων με την συνεργασία των Καραμανλήδων.

    10. Ε, βέβαια, άμα μια πλαστικομούρα, που σωστά είχε πει ο Ψινάκης ότι είναι σαν τυφλή, και ψευδή βγάζει σαράντα χιλιάρικα μαύρα, ο μέγας Μπουμπούκος, ο αρχαιολάγνος, θα αρκεστεί σε εφτά χιλιάρικα;

    11. Τι ασύλληπτη εγκληματική οργάνωση ψηφίσατε το 2019 ρε μλκες; (!)

    12. Βρε βρε τον Κοκλώνη που εκβιάζει τον Κούλη ,γίνονται αυτά τα πραγματα στην Ελλάδα ,α πα πα πα,πως γίναμε ετσι.

    13. ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΤΗΝ ΑΞΙΖΕΣ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΓΛΕΝΤΙΑ

      1. Σε εχει γραψει στα #χιδια του ο κοντοστουπης μαλακας. Φιρα ει νανογιλεκο και δεν τον ακουμπαει κανενας !!!!

    14. ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΚΡΑΤΟΣ ΜΑΦΙΑ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ………

    Comments are closed.