ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ! ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΟΥ ORUC REIS – ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΝ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΨΕΥΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ… ΘΟΡΥΒΟΥ- ΣΙΓΗ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΑΠΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΘΑ

    Κοινοποίηση:
    ypovrixio1

    Όχι μόνο βρέθηκε υποβρύχιο κάτω από το τουρκικό ερευνητικό, αλλά του έκοψε και τα καλώδια λένε οι Ρώσοι.

    Αυτό ισχυρίζονται ρώσικα ΜΜΕ σήμερα, με φόντο την ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο και το παρολίγον θερμό επεισόδιο μεταξύ της φρεγάτας Λήμνος και της τουρκικής φρεγάτας Kemal Reis, που έληξε, σύμφωνα με πληροφορίες, με μία μεγάλη τρύπρα στην πίσω, στην δεξιά πλευρά το τουρκικού πλοίου.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, την ώρα της σύγκρουσης της φρεγάτας Λήμνος με την τουρκική φρεγάτα Kemal Reis ελληνικό υποβρύχιο που περνούσε κάτω από το Oruc Reis του έκοψε τα καλώδια ερευνών.

    Οι Ρώσοι υποστηρίζουν πως αυτός είναι και ο λόγος που το Oruc Reis κινήθηκε αμέσως μετά εκτός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας αλλά και αυτή ήταν η «επίθεση» που έκανε λόγος ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, πως αν επαναληφθεί θα υπάρξουν αντίποινα.

    Δείτε το Ρωσικό δημοσίευμα

    Αν ισχύει το ρεπορτάζ των Ρώσων, το θέμα είναι άκρως σημαντικό και δημιουργεί ερωτήματα. Γιατί έκοψαν οι Έλληνες τα καλώδια από τη στιγμή που, σύμφωνα με την Κυβέρνηση ΔΕΝ πραγματοποιούνται έρευνες και μάλιστα λόγω… θορύβου των παραπλεόντων πλοίων;

    Μήπως τελικά οι Τούρκοι όντως πραγματοποιούν… σεισμογραφικές έρευνες και ο Κούλης παραμυθιάζει το λαό;Κι αν είναι όντως έτσι γιατί εξακολουθούμε να επιτρέπουμε στα μεμέτια να μπαινοβγαίνουν στην ελληνική υφαλοκρηπίδα λες και είναι τσιφλίκι τους;

    Το Μαξίμου και το ΥΠΕΘΑ οφείλουν να διαψεύσουν ή να επιβεβαιώσουν την είδηση που μεταδίδουν οι Ρώσοι.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    44 Σχόλια

    1. ΜΠΡΆΒΟ ΚΥΡΙΆΚΟ ΕΊΣΑΙ ΗΡΩΑΣ Η ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΚΕΒΕΡΝΗΣΗ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΏΝ ΜΕΧΕΙ ΤΩΡΑ

    2. Σοβαρα τωρα…πιστευετε οτι ο Κουλης ο κατουρλης εδωσε τετοια εντολη;
      Γιατι το ΓΕΕΘΑ και το ΓΕΝ απο μονοι τους…αποκλειεται.
      Εκτος αν εγινε κατα λαθος.

    3. Παλικάρια, με όλο το σεβασμό, το θέμα δεν είναι ποδοσφαιρικός αγώνας να κάνετε όλοι τον προπονητή.
      Γίνατε ξαφνικά όλοι Στρατηγοί και Ναύαρχοι.
      Είστε με τα καλά σας ρε ‘σείς?
      Να δω όταν καλέσουν την κλάση μας, πόσοι από εσάς θα περάσουν τα σύνορα για την κάνουν.
      Ποτέ δεν θα προδώσει την Πατρίδα ο Μητσοτάκης όπως και κανένας Δεξιός.
      Τσιμπάτε σε κάθε βλακεία που γράφεται και τα βάζετε με όλους.
      Πατριώτης είναι αυτός που απαντά στο κάλεσμα, όταν έλθει ώρα. Εκεί θα φανούμε όλοι. Τελευταίος απ´όλους εγώ.
      Μονιάστε Αδέλφια. Μην τρωγώμαστε μεταξύ μας.

      1. Συμπολίτη Έλληνα συμφωνώ σε όλα εκτός του δεξιού Μητσοτάκη… Σοβαρά πιστεύεις ότι αυτός ο άνθρωπος είναι δεξιός; Και στην τελική να πάει να χεστει και η δεξιά και η αριστερά, μόνο ανακατωσούρα έχει προκαλέσει και στρέβλωση απόψεων. Πατριώτες θέλουμε με κακαλα που ενδιαφέρονται και νοιάζονται ΠΡΩΤΑ για τους ομοίους και ύστερα για τους άλλους! Δικαιοσύνη και όχι παραφροσύνη!! Τέλος στους εφιάλτες χορτάσαμε….

    4. Στεφανε , για τον φτωχομπινε της Μοσχας που τα εχει κανει πλακακια με τον Ερντογαν θα πεις κατι ή φαβασαι ?

    5. Δεν μας φοβούνται οι Τούρκοι μας τρέμουν!!!
      Ξέρουν ότι δεν έχουμε βαρύ οπλισμό αλλά έχουμε…βαρύ μυαλό…

    6. Παίζει να τα έκοψε ο Ε52 απο την ομάδα Πάλμου

    7. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ , παντα τα ΙΔΙΑ παραμυθια

    8. ο τουρκος ειχε σκοπο να ΕΜΒΟΛΙΣΕΙ το ΛΗΜΝΟΣ, και το επισοδειο δεν εγινε για να το αναγκασει να αλλαξει πορεια . ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ. ΑΥΤΟΙ ειναι αποφασισμενοι .ο κυβος ΕΡΡΙΦΘΗ.

    9. Για ράδιο αρβύλα ακούγεται αυτό. Δεν θα ρίσκαρε ένα υποβρύχιο να πάει να μπλέξει με καλώδια.

    10. Πως κόβει άραγε τα καλώδια ένα υποβρύχιο? Τα 214 έχουν και ψαλίδια;

    11. μια μικρη επιστολη στον προδοτη που κυβερναει σημερα”’αγαπητε κου-λιν-μασον προεκλογικα οπως ολοι οι μπαγλαμαδες ,μας ειχες φλουμωσει οτι θα ξαναθεσεις θεμα ονομασιας των σκοπιων κ σε πιστεψαμε εκτοτε το εκανες γαργαρα,συνηθεια που σαρεσει πολυ ,μας ειπες οτι η χωρα θα διοικειται δημοκρατικα κ εσυ με την επιβολη του χρυσοχοιδη σαν υπουργου την μετατρεψες σε χωρα αστυνομευσης κ ρουφιανιας μας ειπες οτι θα εισαι το λεονταρι στην ευρωπαικη σκηνη κ εγινες το γατακι της μερκελ κ το γιουσουφακι του ερντογαν αλλη συνηθεια που σαρεσει,μας ειπες για τις συνταξεις που θα δοθουν κ τωρα προσπαθεις να βρεις τροπους να τις πετσοκοψεις μας ειπες οτι θα μειωθει η εκληματικοτητα κ αντιθετως αυξηθηκε μας ειπες για τους λαθρομεταναστες κ συνεχιζεις να βαζεις κ αλλους μεσα δεν μας ειπες ομως οτι πας να καταργησεις την θρησκεια μας πραγμα που το κανεις τωρα με την υπουλη ταχτικη σου δεν μας ειπες οτι θα ακολουθησεις τα βηματα του δρακουλα πατερα σου για μοιρασια του αιγαιου κ προπαντων δεν μας ειπες οτι εισαι πολυ λιγος για να ηγεισαι μιας μεγαλης κ ενδοξης χωρας σε ψυχη κ τολμη κ προσπαθεις να ριξεις το ηθικον μας ,ΑΠΟΤΥΧΕΣ Κ.ΚΟΥΛΙΝ -ΜΑΣΟΝ ΑΠΟΤΥΧΕς ΟΙΚΤΡΑ Κ ΑΝ ΘΕΛΕΙς ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Κ ΣΠΟΥΔΑΣΕΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ,ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ Κ ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΟΛΗ Η ΠΕΛΛΑ ΜΙΛΑΕΙ

      1. Έχεις δίκιο απόλυτο πατριώτη. Να σηκωθεί να φύγει ο Κούλης και να γίνουν εκλογές να ξανάρθει ο Τσίπρας. Εκείνο που δεν έχετε καταλάβει όλοι σας που λέτε να φύγει ο Μητσοτάκης είναι ότι αν φύγει θα γίνουν εκλογές και επόμενος πρωθυπουργός θα είναι ο Αλέξης ο Χαβαναγκίλα. Βέβαια δεν θα πάρει 35% θα πάρει 25%, μαζί με την ρεζίλω την Φώφη και τον Μπαρουφάκη θα κάνει κυβέρνηση συνεργασίας όπως έκανε με τον ξεφτίλα τον Καμένο και θα μας ξανακατσικωθεί για άλλα 4 χρόνια. Ο Μητσοτάκης είναι σκατά αλλά μεταξύ 2 κακών το μη χείρον βέλτιστον. Μεταξύ Κούλη και Αλέξη καλύτερα ο Κούλης. Τουλάχιστον αυτός φέρνει τους λάθρο την νύχτα ενώ ο Αλέξης τους έφερνε την μέρα.

    12. τα μεμετια, δεν προκειται να παρουν τιποτα, μας φοβουνται, παρα το οτι κανουν τον μαγκα, ηδη βγηκε κονδυλι για αγορα τορπιλων και βληματων εδαφους-αερος 1,5 δισ, στον πολεμο πρεπει να εχεις μεγαλο αποθεμα, οι ελληνικες δυναμεις δεν πτοουνται απο τα νταιλικια των τουρκων, στο τελος οι νταηδες θα κανουν γαργαρες…

    13. Μετά απο τόσες ημέρες ΕΙΣΒΟΛΗΣ στον Ελληνικό χώρο της υφαλοκρηπίδας κάνανε το πιό “απαλό” πράγμα. Θα γλεντούσαν τα μογγόλια εάν είχα απο το πρώτο δευτερόλεπτο εισβολής, είχαν βυθίσει άμεσα 2-3 Τούρκικα παπόρια..

    14. Οι Τούρκοι δεν πρόκειται να πάρουν τιποτα, θα το δούμε προσεχώς…, η ετοιμότητα των ενόπλων δυνάμεων και η διπλωματία των συμμαχιών, πλην Γερμανία και μπλοκ αυτής, αποδίδει….

    15. Εσείς οι συριζαιοι τι θέλετε να πείτε όμως και διαρκώς ξυνεστε?
      Εσείς δεν είστε που καλέσατε τον σουλτάνο ύστερα από 40 χρόνια και όταν ήρθε στρίμωξε σε μια γωνιά τον Πάκη η ο Κοτζιάς που τον υποδέχθηκε και του έδειχνε τη γραβάτα που του είχε κάνει δώρο ο ερντι?
      Καλύτερα βουλεστο τον επιτέλους γιατί παντού τα κάνατε κι εσείς μούσκεμα.
      Όχι ότι οι νδ είναι καλύτεροι αλλά έτσι για την ιστορία.

    16. Παιδιά εγώ δεν πιστεύω ότι γίνανε έτσι τα πράγματα.. Δεν ξέρω αλλα μου φαίνεται πολύ περίεργο..

      1. Πραγματικά, η επιτροπή 2021 πρέπει ν’ αφαιρεθεί απ’ τα χέρια της φακλάνας, που μαγαρίζει μέχρι και τον Guy Fawkes στη μουτσούνα του οποίου προσομοιάζει, προχθές. Τέτοιο ξεφτιλίκι σαν το δικό της, δεν ματαξαναϋπήρξε…

    17. Προϋπόθεση για οποιοδήποτε διάλογο πρέπει να είναι η αναγνώριση της γενοκτονίας των ελλήνων του Πόντου από τους φονιάδες τουρκομογγόλους (για να μην πω και η καταβολή των πολεμικών αποζημιώσεων από τους γερμανομογγόλους συγγενείς-συνεργάτες τους).

    18. Μπραβο στα κουμάντα μας… Σκιστε τους τα στριγκακια… Και μετά ανοιξτε την υφαλοκριπιδα τους χωρίς σαλιο

    19. Οι τουρκοι το κανουν για τσαμπουκα οχι γιατι ψαχνουν πετρελαιο .Μετα την ανατολικη μεσογειο ερχεται η σειρα των Ελληνικων νησιων. Αμα αναγκαστουμε να αποκυρηξουμε το καστελοριζο αρα ανοιγει ο δρομος και για τα αλλα νησια. Ηδη μετα απο αυτο το σκηνικο επρεπε να υπαρξει εμπαργκο απο την ΕΕ αυτο δειχνει οτι ειμαστε μονοι. Μια κινηση θα ηταν καλη οπως εκαναν οι Εβραιοι στον πολεμο των εξι ημερων οπου πρακτικα ειχαν μεινει μονοι μεταξυ των αραβικων κρατων .Μην ξεχναμε οτι ειμαστε πρακτικα μονοι και εμεις. Οι Αλβανοι θελουν εδαφη τα ορφανα των Βουλγαρων θελουν εδαφη οπως και οι ιδιοι οι Βουλγαροι. Πολιτικο λαθος να τους μπασουμε σε οργανισμους οπως ΝΑΤΟ και ΕΕ χωρις πρακτικα ανταλαγματα

      1. Οντως, τερατώδη λάθη. Το να επιτρέψουμε, άνευ σκληρών όρων, να εισαχθούν αλβανία, σκόπια σε νάτο και η βουλγαρία στην ε.ε. ήταν ηλιθιότητα. Ειδικά η γαμωβουλγαρία, με μερικά βέτο σε ό,τιδήποτε την αφορά ίσως έστρωνε χαρακτήρα…

    20. Οι Τούρκοι κάνουν βόλτες στο Αιγαίο με πολεμικά πλοία κι εμείς πανηγυρίζουμε γιατί είναι μικρότερη η τρύπα μας στο Λήμνος από του τουρκικού, γιατί ίσως ένα υποβρύχιο έκοψε τα καλώδια και γιατί κάνουμε φασαρία και δεν μπορούν να κάνουν μετρήσεις.
      Έχει ξεφτιλιστει το πολεμικό ναυτικό και εμείς ως έθνος πιάσαμε πάτο.

      1. Διογένη, ηρέμησε, μπες στον πίθο σου και μην τρως άλλο ψωμί με χασισάλευρο.
        Δεν έχει ξεφτιλιστεί κανένα Ελληνικό πολεμικό ναυτικό.
        Οι πολιτικοί μας είναι ξεφτιλισμένοι.
        Αλλά ελπίζω πως τους τελειώνουν οι μέρες.

    21. Εκλογές τώρα, οι εκβιαζόμενοι από τη Ζήμενς δεν μπορούν να αντιδράσουν. Χρειαζόμαστε Έλληνες κυβερνήτες, οι Γερμανοί να διοικήσουν τη Γερμανία και μόνον αυτή.

      1. Και οι εβραίοι που μας κυβερνούν, που να πάνε, εκτός απ’ το διάολο, που είναι και αυτός της οικογενείας;

    22. Μπράβο στους Κρητικούς
      και ιδιαίτερα τους επαγγελματίες της εστίασης και τους εμπόρους στην Ιεράπετρα!!!!!!
      Ανήμερα της Παναγίας τρία ελληνικά πολεμικά πλοία έπλεαν ανοιχτά της Ιεράπετρας συμμετέχοντας στην αποστολή υπεράσπισης της Ελληνικής υφαλοκρηπίδας.
      Με πρωτοβουλία επαγγελματιών της πόλης σχεδιάστηκε το πρώτο delivery εν πλω.
      Τα μαγαζιά εστίασης και τα εμπορικά καταστήματα συγκέντρωσαν φαγητά , ποτά και είδη πρώτης ανάγκης που τα προώθησαν κατόπιν συνεννόησης στους ναύτες του Πολεμικού Ναυτικού, που θαλασσοδερνονται τις τελευταίες ημέρες στα ανοιχτά της ανατολικής πλευράς της Κρήτης.

      Ευχαριστούμε τους επαγγελματίες για αυτή τους την πρωτοβουλία που αναγνώρισε την προσπάθεια των Ελλήνων Ναυτικών, που κρατάνε τη χώρα ασφαλή.

      Δεν έχει τόσο σημασία το κόστος και ο κόπος των Κρητικών για να δείξουν την ευγνωμοσύνη τους με τη μεταφορά φαγώσιμων και αναλώσιμων.

      Σημασία έχει η ηθική επιβράβευση των Ελλήνων φρουρών των θαλασσών και των εθνικών δικαίων.
      Σημασία έχει ότι όλος ο Ελληνικός λαός αναγνωρίζει τις προσπάθειες του Πολεμικού Ναυτικού και όλων των Ενόπλων δυνάμεων που εδώ και έξι μήνες είναι σε συνεχή επιφυλακή, αντιμετωπίζοντας την τουρκική επιθετικότητα στην ξηρά , στον αέρα και στη θάλασσα.

      Σημασία δεν είχε ότι η ψησταριά έστειλε λίγο κρέας ή μερικά αναψυκτικά …..

      Σημασία έχει ότι οι άνθρωποι των ενόπλων δυνάμεων, αντιλαμβάνονται ότι αναγνωρίζουμε τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες επιχειρούν και τις θυσίες που κάνουν.

      Συγχαρητήρια στους κατοίκους της Ιεράπετρας !!!
      Με τη συμβολική τους πράξη και με τις δωρεές τους από το υστέρημά τους μας έκαναν υπερήφανους και ενήργησαν για λογαριασμό όλων μας.

      Για την ιστορία αναφέρω τους εμπνευστές:

    23. Μαζί σου ωρε Καραϊσκάκη… Πεστα γιε της καλογριας..

    24. Οι πολιτικοι προδοτες μονον ετσι μπορουν να παραμεινουν στις θεσεις τους
      παραβιαζοντας συνεχως το λαο και σερβιροντας τον συνεχεια ψεμματα
      οπως υπαρχουν χρηματα και την αλλη μερα ηρθαν χρεοκοπεια και μνημονια
      ετσι και τορα εως οτου ξυπνησει απο τον βαθυ υπνο και βρεθει ραγιας των Τουρκων

    25. ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ Ο ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΛΑΟΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ, ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.
      EIXAME TON ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ, ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ.
      ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΛΑΜΕ

      1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ, Herzliche Glückwünsche, Congratulations!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    26. Για να απαντηθεί το ερώτημα, θα πρέπει πρωτίστως να γνωρίζουμε πως πραγματοποιείται μια έρευνα. Παράδειγμα, εάν υποθέσουμε πως στέλνονται διάφοροι ήχοι στον βυθό και ένα σόναρ του ερευνητικού πιάνει την επιστροφή του ήχου και κάνει ανάλυση, εάν δεν υπαρχει απόλυτη ησυχία μπορεί να γίνει επιτυχώς η έρευνα? Και μόνο το γεγονός πως τουρκικά πολεμικά συνοδεύουν το ερευνητικό, αυτό δεν δυσκολεύει τις έρευνες? Άρα εάν γίνεται έτσι μια έρευνα, τότε οι Τούρκοι δεν ενδιαφέρονται ακριβώς για την έρευνα αλλά θέλουν να μετρήσουν αντιδράσεις αφενός και αφετέρου να δείξουν πως ανενόχλητοι μπορούν να πηγαίνουν σε όποια ελληνική θάλασσα θέλουν και να συρουν την κυβέρνηση σε διάλογο. Βασικά επί της ουσίας όλα είναι υπό πλήρη έλεγχο και όχι μόνο!! Όμως η στάση αυτή της κυβέρνησης φαινομενικά είναι λάθος και η σκέψη για οποιαδήποτε διάλογο πράγματι εγκληματική. Το ποιο λογικό να γίνει μια κάποια προσέγγιση για έναρξη διαλόγου αλλά δεν φαίνεται κάπου ότι θα τελεσφωρησει ο διάλογος αυτός. Τέλος να έχουμε εμπιστοσύνη στα παλικάρια του ΠΝ , στους πιλότους μας και γενικά στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας. Μην φοβάστε, δεν κοιμούνται.!!

    27. Αν ισχύει αυτό, τότε δεν το έκανε το υποβρυχιο αυθαίρετα. Θα είχε παρει εντολή. Άρα;;;

    28. Νά βγεί ο ήρωας Ελληνας Κυβερνήτης τού υποβρυχίου νά μιλήσει (ή ο ΑΓΕΕΘΑ) καί νά ενημερώσει τόν Ελληνικό λαό ώστε νά τού τονώσει τό (ούτως ή άλλως υψηλότατο) ηθικό ώστε όλοι μαζί νά “γλεντήσουμε” τούς χέστες Τούρκους. Τό πόσο χέστες είναι οι κωλότουρκοι τό ξέρουμε πολύ καλά εμείς οι παλιότεροι πού υπηρετήσαμε 32 μήνες στό ΠΝ (“Δ/Π Ναυκρατούσα” καί στά άλλα “θηρία”).

      1. Αδερφέ νομιζω ότι κανείς από τα παλικάρια που είναι εκεί αυτή την ώρα δεν πρέπει γενικά να μιλάνε για το τι γίνεται. Και για το Λήμνος δεν είπε κανείς τίποτα από τα παιδιά που είναι μέσα. Πάντως οι μογγολοι που τους έφερε η μοίρα να βρίσκονται στα τουρκικά πολεμικά που συνοδεύουν το ερευνητικό, θα βγουν οι περισσότεροι με ψυχολογικά!!!

        1. “”Αδερφέ νομιζω ότι κανείς από τα παλικάρια που είναι εκεί αυτή την ώρα δεν πρέπει γενικά να μιλάνε για το τι γίνεται. Και για το Λήμνος δεν είπε κανείς τίποτα από τα παιδιά που είναι μέσα.”” Σ Ω Σ Τ Ο Τ Α Τ Ο Σ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    29. Βυθίστε το να τελειώνουμε. Και μετά αρχίζει το γλεντι με τις πουσταρες τις τουρκαλες.
      Υγ:λαθρο και αριστεροί είναι το ίδιο και θα αντιμετωπιστουν ως τούρκοι

      1. Φίλε η ντροπή του κάθε Έλληνα είσαι.. Τράβα στην Τουρκία να ρουφήξεις κάναν Τουρκορομά και μετά έλα για κουβέντα

        1. Βάλε κανένα καλώδιο στον πάτο σου και μόκο τώρα.

      2. Για το τελευταίο, οσοι νομίζουν ότι σε περίπτωση χάους η Ελλάδα θα γίνει Συρια ή Λιβυη, λόγω λαθρο και αναρχοαριστερων..κάνουν μεγαλο λάθος. Μη γίνει ότι έγινε στην Τριπολιτσά να φοβούνται.

    Comments are closed.