ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ! ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ “ΑΝΤΙΔΕΞΙΟ ΑΜΟΚ”

    Κοινοποίηση:
    5bab58cbcd3a18073e585d47

    Συνεχιστές του ”Φαρμακοχέρη” Δολοφόνου Αρχιτρομοκράτη της ” 17 Ν” Δημήτρη Κουφοντίνα και εχθροί κάθε Χριστιανικής και Ελληνικής Εθνικής Αξίας, οι κομμουνιστές τρομοκράτες της Παρακρατικής Αριστεράς έχουν εκπονήσει το ανατριχιαστικά φρικτό Σχέδιο ”Αντιδεξιό Αμόκ”! Με αυτό θέλουν να εμποδίσουν την Διακυβέρνηση της Πατρίδας μας από την ΝΔ, διότι πιστεύουν ότι μετά από αυτήν, έρχεται ολοταχώς η ” Άκρα Δεξιά”, δηλαδή οι Εθνικιστές.

    Το Σχέδιο ” Αντιδεξιό Αμόκ” βασίζεται στην ετοιμασία δολοφονιών του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Π. Μπακογιάννη και του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Κ. Μητσοτάκη όταν εκλεγεί Πρωθυπουργός.

    “Μετά τον Παύλο ο Κώστας Μπακογιάννης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης” ψιθυρίζουν οι νεοκομμουνιστοσυμμορίτες στις μυστικές εγκληματικές συσκέψεις τους. Επιδιώκουν, έτσι, να ενσπείρουν πανικό στους Δεξιούς και στους Εθνικιστές και να υποκινήσουν τον Νέο Κομμουνιστικό Συμμοριτοπόλεμο μέσα στην Αθήνα.

    Η Παρακρατική Αριστερά είναι η Πραγματική Αριστερά…

    Γράφει ο Καθηγητής Δρ. Νικόλαος Χ. Χαρακάκος
    Καθηγητής Θεολογίας -φιλόλογος

    Υπενθυμίζεται πως η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ είχε αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα με αναλυτικό ρεπορτάζ
    Δείτε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 13/06/20191.indd
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Ο γαμος της Ντόρας με τον Παύλο ,είναι έτοιμος να καταρρεύσει και λίγο πριν το διαζύγιο , ο Μπακογιαννης δολοφονείται …. αντε τωρα βρες τον δολοφόνο … ΟΕΟ ….

    2. Ασε, ολο μαλακιες και χαμηλο επιπεδο. Ποιον να φανε;τον μητσοτακη;θα τους πηδανε οι γερμανοι επτα γενεες. Ασε που αν γινει κατι τετοιο, θα γινουν ηρωες. Το μητσοτακεικο θα γινει ρομπα μονο του. Μην συγκρινεις μπακογιαννη με μητσοτακηδες! Μην μπερδευεις τις @ουτσες με τις βουρτσες!

    3. Ο ΤΟΠΟΣ ΒΡΩΜΙΖΕΙ ΜΕ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ (βλ. ΣΑΜΑΡΑΣ, ΔΕΝΔΙΑΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ) ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΨΟΦΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΟΓΟ, ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΥΠΟΥΛΑ, ΑΝΑΝΔΡΑ ΚΑΙ Π@ΥΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΣΤΕ ΚΑΤ΄ ΕΥΦΗΜΙΣΜΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΑ ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΕ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ……………ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΄΄ ΑΜΟΙΒΑΔΕΣ΄΄ ΓΙΑ ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΑΔΕΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΦΑΙΔΡΑ…………………

    4. Από τα σχόλια καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε πλέον οτι οι ΨΕΥΤΟδεξιές εθνοΚομμουνιστικές διανοητικά καθυστερημένες αμοιβάδες της ΧΑ είναι υπέρ των αναρχοτρομοκρατών, των αριστερών κατσαπλιάδων και των κομμουνιστοσυμμοριτών, και κατά της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και της ευρύτερης Ελληνικής ΚεντροΔεξιάς!
      Για τον λόγο αυτόν ο Ελληνικός λαός τους έφτυσε και τους κοκκίνισε τον σβέρκο στις ευρωεκλογές μειώνοντας στο μισό την δύναμη των αβγών, ευχής έργον στις 7 Ιουλίου να τους ξαποστείλει κι από την Βουλή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!!

      1. Ρε Σαμαροαχοιβαδα,κοψε τις πηχτες,βλαπτουν σοβαρα τον Μικροαδωνικο σου εγκαφαλακο.

    5. ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ ΦΙΛΕΛΕΔΕΣ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ, ΔΕΝ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΕ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ Π.Χ. ΤΕΜΠΟΝΕΡΑΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΙΜΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΒΕΣΤΕ………………………………

    6. ο μακαριτης ο Μπακογιαννης ηταν αξιοπρεπής και πολυ καλος ανθρωπος…Αμφιβαλω εαν θα συμφωνουσε
      με την ιδεολογικη στροφη της σημερινης ΝΔ και με τις πολιτικες επιλογες του γιου του για τους λαθρομεταναστες
      Εαν ζουσε και εβλεπε τι εθνικες προδοσιες εφερε η αριστερα και την πτωση στα ηθη και εθιμα του τοπου,
      ισως και να μετανιωνε για την “εθνικη συμφιλιωση” που επιθυμουσε..

    7. επικροτεί οποιοδήποτε σχέδιο κατά του Κούλη Χρυσού και του αδελφού του.

      1. Συμφωνώ. Παραδοσιακά θέση της άκρας δεξιάς η δολοφονία διαφωνούντων. Μια κοινωνία με δολοφόνους από τη μία, χήρες ορφανά και νεκρούς στην οικογένεια γιατί είχαν διαφορετική άποψη από την άλλη θα κάνει τη διαφορά στον τόπο και θα αναδείξει την Ελλάδα

        1. Aπαντας και στον εαυτο σου τωρα φιλελε.

    Comments are closed.