ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ! 24.000 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΡΙΦΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΚΗΦΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ – Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ

    Κοινοποίηση:
    vouli-lefta

    Ο Αλέξης Μητρόπουλος μιλώντας στον Γιώργο Αυτιά στην εκπομπή «Καλημέρα» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ τόνισε: Διαβάζοντας την τροπολογία, το άρθρο 4, όπως ψηφίστηκε, που αναφέρεται στα αναδρομικά των δικαστών, διαπίστωσα ότι τα περισσότερα αναδρομικά θα τα πάρουν οι βουλευτές. Στην ουσία θα πάρουν 24.442 ευρώ, 1.111 ευρώ επί 22 μήνες».

    Πρόσθεσε ακόμα: «Τα τελευταία χρόνια από το Σύνταγμα όταν παίρνει αναδρομικά ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου που είναι ο υψηλότερα αμειβόμενος στην πατρίδα μας, αυτομάτως, αν δεν υπάρξει αρνητική ρύθμιση, ρητή ρύθμιση απαγόρευσης, παίρνουν και οι βουλευτές».

    Ο κ. Μητρόπουλος υποστήριξε πως είναι πρόκληση να μην μεριμνήσουν οι βουλευτές να αυτόεξαιρεθούν από την επιστροφή των αναδρομικών.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Δυστυχώς αυτοί είναι που ψηφίζουμε να μας κυβερνάνε. Γιάννης κερνά και Γιάννης πινει

    2. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΑΟΤΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ! ΣΥΧΑΜΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ! ΒΟΥΡΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ …..

    3. ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΟΤΣΑΝΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ!!!ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΣΚΛΑΒΩΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΙΓΚΑΝΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ???ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ!!!ΕΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΟΥΤΑΡΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΤΟ 1909 ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ???ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΝ ΟΛΟΙ ΛΑΧΑΝΑΚΙΑ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ MADE IN USA???ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ!!!

    4. καλοντυμενα καθαρματα .,.,.,.η αιτια των δεινων του Ελληνα

      Θελουν και εξτρα αποζημιωση οι μπασταρδοι

    5. Έτσι αντιλαμβάνονται έννοιες όπως ‘δικαιοσύνη’ και ‘δημοκρατία’ αυτοί οι Εθνικοί Μειοδότες…

    6. Όλοι οι χαραμοφάηδες του ΣΥΡΙΖΑ θέλουν και αναδρομικά ξέρουν ότι είναι τα τελευταία τους ….

    7. Εσύ τι λες.. Θα ψήφιζαν να δοθούν αναδρομικά, εαν δεν έδιναν λεφτά και στούς εαυτούς τους;;;

    8. Aπού και ως πού? Που δουλέψανε στα χωράφια του πατέρα τους?Η για την προδοσία στην πατρίδα μας θα τους δώσουμε και αναδρομικά?Τι καλό έχουν προσφέρει μέχρι σήμερα για να τους ανταμοίψουμε τα παράσιτα ?

    Comments are closed.