ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ: «ΚΟΡΑΚΙ», ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ο ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ – ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ Ο ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ! ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ, ΟΙ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ!

    Κοινοποίηση:
    im_teaser_02-11-2023

    Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

    Αποκάλυψη . «ΚΟΡΑΚΙ», ΠΙΝΕΙ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ο Αυγενάκης. «Βαμπίρ» με πρωθυπουργική και μιντιακή κάλυψη, ο εκβιαστής του εκλογικού σώματος, υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης που άφησε τους πλημμυροπαθείς απλήρωτους. Τοπογράφος δηλώνει, διαμεσολαβητής στην Τράπεζα Πειραιώς είναι, με δική τoυ εταιρεία. Πόσα σπίτια ανθρώπων κλείσατε που δεν είχαν να πληρώσουν; Πόσες… διαμεσολαβήσεις κάνατε μέχρι σήμερα; Ποιες οι σχέσεις σας με τους «λαθρεμπόρους» Μπακοκαϋμενάκηδες και την Παγκρήτια;

    1.indd

    Διαβάστε ακόμα:

    Όταν ο παιδοβιαστής του Κολωνού φιλοξενούσε στο σπίτι του τον Πατούλη

    Σάλος με τον πυροβολημένο Αρχισμηνία της Πολεμικής Αεροπορίας

    «Να το ψάξει ο Χίος»

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Εφόσον κάποια @ρχι….κι@ τους έδωσαν 40+% καλά μας κάνουν.

    2. Ο Αυγενάκης είχε κατέβει υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη, Δημοκρατική Συμμαχία, του 2,55% το 2012, αλλά με 18% στην Ροδόπη από τους μουσυλμάνους.
      Ούτε λύκειο δεν έχει τελειώσει αλλά μια τεχνική σχολή και το παίζει απόφοιτος ΤΕΙ και ότι διδακτορικό.
      Παρεμπιπτόντως ο Γιάννης Οικονόμου και ο νυν βουλευτής Σερρών Τάσος Χατζηβασιλείου, που παριστάνει τον διεθνολόγο, υποψήφιοι στο προδοτικό κόμμα της Ντόρας.

    3. πολυ γαμψη μυτη εχει το κορακι, ειναι και σαν καλικατζαρος:))

    4. ο όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή έχει δάνεια που αντιστοιχούν στα κέρδη 12 ετών δηλαδή έως το 2035. Αν αλλάξουν τα κόζια και χάσουν τη μαρμίτα όλα καταρρέουν. Γι αυτό τα δίνουν όλα με παρακολουθήσεις, εκβιασμούς και ρουφιάνους που διαλύουν τον ανταγωνισμό

    Comments are closed.