ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: Ο ΣΑΔΙΚ, Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ, ΕΚΑΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ – ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ, ΚΟΥΛΗΣ

    Κοινοποίηση:
    ΓΔΓΣΔΣΔΓ

    Η χθεσινή ημέρα ήταν εξαιρετικά σημαντική. Για όσους φυσικά ενδιαφέρονται πραγματικά για την πατρίδα και κατανοούν ότι η μελέτη της ιστορίας είναι η πεμπτουσία για να αντιληφθούμε τι πραγματικά συμβαίνει σήμερα και πως μπορούμε να αποτρέψουμε τα δεινά του αύριο.

    Ο Ταγίπ Ερντογάν λοιπόν σε μία ιστορική ομιλία, τεκμηρίωσε ένα ιστορικό γεγονός, το οποίο ενώ ήταν ευρέως γνωστό, είχε «θαφτεί» μεθοδικά εδώ και δεκαετίες

    Ο Ερντογάν λοιπόν, μνημόνευσε τον «αείμνηστο Σαδίκ Αχμέτ» στην επέτειο θανάτου του!


    Η εμπρηστική αλλά και αποκαλυπτική ανάρτηση των ΜΜΕ της τουρκικής προπαγάνδας για τον Τούρκο πράκτορα Σαδίκ

    Όπως μας ενημερώνει το τουρκικό TRT, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκίνησε την ομιλία του στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του μνημονεύοντας τον «θρυλικό ηγέτη των Τούρκων της Δ.Θράκης».

    Έχουμε έτσι την επίσημη ομολογία, ότι ο Σαδίκ ήταν όντως πράκτορας της Τουρκίας

    Πάμε τώρα στο «βρώμικο 1990».

    Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πατέρας του σημερινού πρωθυπουργού, ορκίστηκε πρωθυπουργός το 1990 μετά τη νίκη της ΝΔ στην τρίτη συνεχόμενη εκλογική αναμέτρηση με ποσοστό 46,88%. Η Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη διέθετε 150 έδρες, αλλά η κυβέρνηση Μητσοτάκη έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή στηριζόμενη στον Σαδίκ Αχμέτ, μουσουλμάνο της Θράκης που πολιτευόταν ως «Τούρκος»!

    Δηλαδή, ο Κωσταντίνος Μητσοτάκης έγινε πρωθυπουργός με την ψήφο ενός πράκτορα της Τουρκίας. Στην συλλογική μνήμη όμως έμεινε η ψήφος του Κατσίκη και όχι του Σαδίκ!

    Με την χθεσινή ομολογία Ερντογάν, ξεκλειδώνονται και άλλες πτυχές της ιστορίας

     

    Θα επαναλάβουμε ότι η χθεσινή αποκάλυψη του Ερντογάν, ενδέχεται να αποτελεί την εξήγηση και για την «ανεξήγητη» και σκανδαλώδη στάση του σημερινού πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, υιού του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, υπέρ της Τουρκίας.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Αυτά τα φώναζε ο αείμνηστος μεγάλος Έλληνας Γιώργος Καψάλης στον Στόχο ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΡΑΖΑΝ ΦΑΣΙΣΤΑ!!
      Μουνόπανα, γαμώ το σπίτι σας… Κάνατε την Ελλάδα κωλοχανείο όλου του Πλανήτη!!😠😠

    2. Τα μετάλλια 🎖️ 🥇της Προδοσίας ο Μητσοτάκης 💥╾━╤デ╦︻ඞා

    Comments are closed.