ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣΕΠ «ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ» ΤΙΣ ΥΠΟΥΛΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ! «Ο ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΕ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΑΓΕΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΑΝΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ»! – ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΙΣ «ΤΡΑΒΕΣΤΙ» ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ!

    Κοινοποίηση:
    ΤΡΑΒΕΣΤΙ

    Το υπουργείο Εσωτερικών κατέθεσε νομοσχέδιο που προβλέπει την εξαίρεση της αναστολής προσλήψεων κατά την προεκλογική περίοδο και αφορά, ανάμεσα σε άλλα, και τον πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, που έλαβε χώρα το Σάββατο, 4 Μαρτίου 2023.

    Πρόκειται για το νομοσχέδιο που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση έως τις 4 Απριλίου, φέρει τον τίτλο: «Ρυθμίσεις σχετικά με τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού – Ρυθμίσεις σχετικά με τον ειδικό εκλογικό χώρο για ΑμεΑ και το δικαίωμα του εκλέγεσθαι – Διατάξεις για την ευζωία των ζώων συντροφιάς – Διατάξεις για το ανθρώπινο δυναμικό του δημοσίου τομέα – Λοιπές ρυθμίσεις του Υπουργείου Εσωτερικών» και προβλέπει την εξαίρεση της αναστολής προσλήψεων. Σύμφωνα με το οποίο:

    «Από τους περιορισμούς του άρθρου 28 του ν. 2190/1994, περί ρύθμισης προσλήψεων και υπηρεσιακών μεταβολών κατά τις προεκλογικές περιόδους, εξαιρούνται:

    Οι ενέργειες που απαιτούνται για την ολοκλήρωση του δεύτερου σταδίου του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού της προκήρυξης 2Γ/2022 του Α.Σ.Ε.Π. (ΑΣΕΠ 75) σύμφωνα με το άρθρο 8 του ν. 4765/2021.»

    Πρόκειται για ένα διαγωνισμό κατά τη διεξαγωγή του οποίου σημειώθηκαν πολλές παρατυπίες και άνιση μεταχείριση μεταξύ των διαγωνιζομένων. Οι συμμετέχοντες σε αυτό τον διαγωνισμό μαχόμαστε για την ακύρωση του και σκοπεύουμε να κινηθούμε νομικά.

    Μετά από τις επιστολές καταγγελίας που στείλαμε, το ΑΣΕΠ αφού παραδέχτηκε μόνο κάποιες από τις εν λόγω παρατυπίες, απάντησε με ανακρίβειες και ασάφειες. Έτσι, προχωρήσαμε σε εξώδικη αναφορά προς το ΑΣΕΠ η οποία κοινοποιήθηκε στο γραφείο του Πρωθυπουργού καθώς και στο Υπουργείο Εσωτερικών. Παρόλο που παραδέχτηκαν τα λάθη και η «λύση» που δόθηκε μεγάλωσε τις αδικίες που συντελέστηκαν κατά τη διεξαγωγή του διαγωνισμού, αντί να ακυρωθεί ο διαγωνισμός επισπεύδεται η διαδικασία προσλήψεων με βάση αυτόν.

    Επειδή «Η Δημοσίευσις είναι η ψυχή της Δικαιοσύνης» επισυνάπτεται προς ενημέρωση σας το κείμενο του εξωδίκου, καθώς και σχετικά με το διαγωνισμό συνοδευτικά έγγραφα, με την παράκληση όλων μας να δημοσιοποιήσετε το θέμα και να του δώσετε την διάσταση που του αναλογεί. .

    Παρακάτω, σας κοινοποιούμε, επίσης, την επιστολή που στείλαμε σε όλους του βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου.

    Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

    Με εκτίμηση,

    Συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό 2Γ/2022 του ΑΣΕΠ

    **********************************************************************************

    Αξιότιμοι-ες βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου,
    Αξιότιμοι-ες εκπρόσωποι των Ελληνικών Κομμάτων,

    Με το παρόν, σας γνωστοποιούμε το πλήθος παρατυπιών που έλαβαν χώρα κατά τη διεξαγωγή του πανελλήνιου Γραπτού Διαγωνισμού 2Γ/2022 του ΑΣΕΠ το Σάββατο, 4 Μαρτίου 2023, στον οποίο συμμετείχαμε, με την ελπίδα και την προτροπή να πράξετε το καθήκον σας όπως ορίζει το Σύνταγμα και η ελληνική νομοθεσία.

    Οι εν λόγω παρατυπίες, οι οποίες διαπιστώθηκαν από μεγάλο αριθμό υποψηφίων, υποσκάπτουν το κύρος που διαγωνισμού και την αξιοπιστία του ΑΣΕΠ, καθώς προέκυψαν σοβαρά ζητήματα διαβλητότητας (πιθανής διαρροής θεμάτων εξέτασης) και άνισης μεταχείρισης των διαγωνιζομένων.

    Αρχικά στείλαμε επιστολές καταγγελίας τόσο στον ΑΣΕΠ όσο και στα ΜΜΕ, στις οποίες το ΑΣΕΠ, αφού παραδέχτηκε κάποιες από τις εν λόγω παρατυπίες, απάντησε με ανακρίβειες και ασάφειες. Έτσι προχωρήσαμε σε εξώδικη αναφορά προς το ΑΣΕΠ η οποία κοινοποιήθηκε στο γραφείο του Πρωθυπουργού καθώς και στο Υπουργείο Εσωτερικών. Επισυνάπτεται προς ενημέρωση σας το κείμενο του εξωδίκου με την παράκληση όλων των συμμετεχόντων να τεθεί σχετική ερώτηση στη Βουλή.

    Επίσης, επισυνάπτουμε:
    – Σχετικά δημοσιεύματα του Τύπου

    – Σχετικά έγγραφα των εξετάσεων

    – Τις ανακοινώσεις του ΑΣΕΠ καθ’όλη τη διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού μέχρι σήμερα.

    Εκφράζουμε τη βαθιά απογοήτευσή μας για την έλλειψη λογοδοσίας και την υπονόμευση της αξιοπιστίας του διαγωνισμού λόγω πράξεων και παραλείψεων των εμπλεκόμενων φορέων (ΑΣΕΠ, Υπουργείο Εσωτερικών και Υπουργείο Παιδείας) και ζητάμε την επανάληψη της διεξαγωγής του, σε συνθήκες αξιοκρατίας, διαφάνειας και ίσης μεταχείρισης των υποψηφίων.

    Παρακαλούμε θερμά για τις άμεσες ενέργειές σας εν όψει της διαβούλευσης του Ν/Σ που λήγει στις 4 Απριλίου και «ξεπαγώνει» τις προσλήψεις στον δημόσιο τομέα για τους συμμετέχοντες στο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.

    Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

    Με εκτίμηση,
    Συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό 2Γ/2022 του ΑΣΕΠ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Άντε ρε μαλάκες στουρνοι που θέλετε να ακυρωσετε τον ΑΣΕΠ.Εμενα έδωσε η κόρη μου και διάβαζε μερόνυχτα και φυσικά έγραψε καλά. Έτσι διόριζαν κάποτε σταθμαρχες οι τενεκέδες αριστερό πασόκοι. Έχουμε και οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι να κάνουν μήνυση και αγωγή για όσους έστειλαν εξώδικο..

      1. ΚΥΡΙΕ ΟΥΚΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΥΨΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ… ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΦΟΡΑ ΤΑ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΥΥΥΡ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ

    2. Με ανοικτά τα κινητά οι εξετάσεις, ένα μπουρδέλο. Έδωσαν για σωστές τις απαντήσεις στις περίπου 15-17 ερωτήσεις και για αυτούς που τις έκαναν λάθος. Διαγωνισμός παρωδίας και αίσχους.

    3. Άντε ρε ζώα που θέλετε να ακυρώσετε τις εξεάσεις επειδή εσεις δεν γράψατε καλά ρε ντουβαρια, με χαζοδικαιολογιούλες, 2000 είστε απο τις 150000 που δώσανε εξετάσεις, να κάνουμε μήνυση κι εμεις οι 148000 σε εσας για αναίτια βλάβη. Σκουπίδια βολεψάκιδες και στις επόμενες θα πατώσετε ρε αφου είστε ντουβάρια

      1. ενταξει νικολακι μου μην συγχυζεσαι και παθεις τιποτα τραχανοπλαγια παρε τα χαπακια σου και ολα καλα
        σ αγαπαμε τζακ περα απο την πλακα πρεπει να εισαι φουλ δυστυχισμενος στην ζωη σου κοιτα το δεν θα την βγαλεις ετσι

    4. ΒΟΡ-ΒΟΡΙΔΗΣ ο ΤΣΕΚΟΥΡΟΦΟΡΟΣ
      ΑΠο τα ΙΕΚ ΚΑΡΑΤΖΑΠΑΙΡΝΕΙ.

    5. Κυκλοφορεί ως φήμη ότι θέλουν να φέρουν στο τζαμί τον πλεύρη, τον γεωργιάδη και τον βορίδη να τους τιμήσουν! Πιστεύω πρέπει να πάρουν και τον Καρατζαφέρη γιατί και αυτός μίλαγε κατά του κούλη και του τζαμιού και σήμερα μιλάει για τον κούλη καλύτερα και από τους πρώην μακεδονομάχους που πήραν υπουργεία και ξέχασαν τι έλεγαν παλιά. Να δώσει μία τιμητική πλακέτα ο τσίπρας και μια ο ανταρσύα που ασπάστηκαν τις θέσεις τους και η κυβέρνηση τους άνοιξε το τζαμί!

    6. όμως δεν θα δικαιωθείτε. γιατί το χαζαροτουρκικο, μασονοκομμουνιστικο, ΑΠΛΗΣΤΟ, ΑΧΟΡΤΑΓΟ σκατοσογο δίνει εντολές, κάνει κουμάντα με την ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΓΚΓΚΣΤΕΡΣ,πάντα με κοστούμια κ χαμόγελα.

    Comments are closed.