20/09/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ: ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ – ΑΛΛΟΦΡOΝΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΠΑΓΑΝΙΑ – ΠΑΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ – ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

    Κοινοποίηση:
    ΤΑΓΜΑ

    Ο κόσμος στα πρόθυρα παγκοσμίου πολέμου. Τα ψέματα τελείωσαν. Στη Γάζα συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί. Ιράν και Λίβανος έτοιμοι για δυναμική εμπλοκή, μουσουλμάνοι ξεσηκώνονται σε ολόκληρη την Δύση, σκορπώντας πανικό.

    Σήμερα, παρουσιάζουμε αποκλειστικά βίντεο με ισλαμικά τάγματα εφόδου να ψάχνουν Ισραηλινούς. Σκληρές εικόνες, μα αληθινές.

    Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο της Μαχατσκάλα στη Δημοκρατία του Νταγκεστάν στη Ρωσία καθώς διαδηλωτές εισέβαλαν στον διάδρομο του αεροδρομίου.

    Σύμφωνα με τους Times of Israel, μία πτήση από το Τελ Αβίβ προς το ρωσικό Νταγκεστάν αναγκάστηκε να ανακατευθυνθεί και να αλλάξει τελικό προορισμό λόγω της εισβολής των διαδηλωτών.

    Το αεροπλάνο προσγειώθηκε σε ένα εναλλακτικό αεροδρόμιο, αλλά αντιμετώπισε και εκεί ταραχές, σύμφωνα με το Κανάλι 12. Οι επιβάτες έλαβαν εντολή να παραμείνουν μέσα στο αεροπλάνο και κλήθηκαν στο σημείο δυνάμεις των ΜΑΤ για να τους προστατεύσουν, αναφέρει το δημοσίευμα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. θρησκευτικό πόλεμο έχουμε στην ουσία τα μουσλιμια θέλουν να επιβληθούν σε όλο τον πλανήτη αν ψάξουνε οι αρμόδιοι όλα τα τζαμια εδώ είναι γεμάτα όπλα

    2. προσεξτε τις ζωες σας απο το εξης περιστατικο σε εμενα στο Βασιλικο της Ευβοιας: ερχεται ο αφγανος (απο Ριτσωνα) στο κλειστο παραθυρο του αυτοκινητου μου ενω ειμαι μεσα και μου λεει “Hello” με το χερι στη μεση του, ενω 2 συνεργοι του στο μπροστινα σταθμευμενο οχημα ΤΟΥΣ με Ελληνικες πινακιδες περιμεναν αδιαφοροι.

      ευτυχως που το αυτοκινητο μου ειχε κεντρικο κλειδωμα.

    3. 1ον. O Tριτος Παγκοσμιος Πολεμος θα γινει αφου πεσει ο αντιχριστος , αρα αυτα που λεει ο τιτλος ειναι παραμυθια… σταματηστε να λετε τετοια πραγματα στον κοσμο… . 2ον. «Βρήκαμε UFO πάνω από τη Χιλή, είμαστε πιο κοντά στην αλήθεια», λένε οι επιστήμονες , βγηκε τετοια ειδηση . Θα ερθουν ψευτικοι εξωγηινοι θα πας στην παγκοσμια κυβερνηση και θα πουν οτι η γη δε γυριζει γυρω απο τον ηλιο , μετα την παγκοσμια κυβερνηση θα ερθει ο αντιχριστος ( μετα θα πεσει ) μετα θα γινει ο Τριτος Παγκοσμιος Πολεμος… και μετα θα γινουν αλλα ( αυτα περιπου λεει η αποκαλυψη αυτα θα γινουν )

    4. Τρομακτικές καταστάσεις. Έπιασαν στον ύπνο και τους Ρώσους?
      Τι θα κάνει ο παλληκαράς ο Putin? Θα επιτρέψει να επαναληφθεί αυτή η τρομοκρατία του όχλου?

    5. Οι τουρκο-μουσουλμάνοι του Νταγεστάν είναι χειρότεροι και απο τους Τσετσένους

    6. Κυρώσεις δεν έχουν οι Ισραηλινοί δηλαδή προς Ρωσία??

    7. Γεμισαι η Ευρωπη μεμετια καθε μερα στιν Ελλαδα φαιρνουν ενα ολοκληρο σε αρηθμο χωριο μουσουλμανων κανενα προδοτικο μεσο δεν λεει κουβεντα ενω ολους τους πανε στα αστοικα κεντρα πουνε ειδη γεματα απο δαυτους Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ

    8. Σοβαρά φαγανε Γαλλους και Σουηδούς ??? τους δημίους των Βαλκανίων? τους βομβιστές του ΝΑΤΟ? και ???

    9. ΕΥΓΕ!!! ΠΛΕΙΣΤΑ ΕΥΓΕ!!! ΤΟΙΟΥΤΑ ΝΑ ΟΡΩ!!!!

    10. Αυτα γινονται οταν δινεις αερα και αβαντα στα μουσλίμια…..Συντομα και εδω και σε χειροτερη κλιμακα.Εκει να σε δω καβουρα…..

    11. Μαστιγωμα σττα καθαρματα του ΠασοκοΣυριζαΝΔ που μας τους εφεραν

    12. Όσοι υποστηρίζετε την μουσουλμανική Χαμάς, ξεχνάτε ότι οι τζιχαντιστές σφάξανε και Γάλλους και Σουηδούς. Α ρε προπαγάνδα που τρώτε από τα φιλοισλαμικά τουρκοκάναλα των καναλαρχών ότι μόνο οι Εβραίοι κινδυνεύουν! Ο Σύριος στον Άγιο Παντελεήμονα μπήκε με μαχαίρι και φώναζε Αλάχου Ακμπαρ! Την ίδια ώρα ο Κούλης παραθερίζει στα Χανιά, ο Τσιπροζάεφ τρώει μπριζόλες τα Γιάννενα και εσείς τρέμετε μη σας σφάξει κανένας τζιχαντιστής που του πληρώνει και επίδομα το ανθελληνικό τόξο, καμιά 300αριά λαθρομετανάστες στη Ρόδο δεν άφηναν το καράβι να φύγει για 4 ώρες! Και οι Κουλοτσιπροανδρουλάκηδες μιλάνε για εξαπάτηση ψηφοφόρων από τον Ηλία!

    Comments are closed.