ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΠΑΛΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ – ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ – ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥΣ. ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΥΧΤΑ [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ]

    Κοινοποίηση:
    ex10

    Άρχισαν μέρα μεσημέρι τα όργανα για την σημερινή ημέρα – επέτειος του Γρηγορόπουλου, η οποία έχει καταντήσει από τους αριστερούς σε ευκαιρία βανδαλισμών.

    Το μεσημέρι της Κυριακής φοιτητικοί σύλλογοι ξεκίνησαν πορεία στην Πατησίων, η οποία εξελίχθηκε σε ανθρωποκυνηγητό.

    ex3 ex2 ex4 ex5

    Οι δυνάμεις της αστυνομίας θέλησαν να μπλοκάρουν την πορεία και να προχωρήσουν σε προσαγωγές, με τους συμμετέχοντες σε αυτή να προσπαθούν να διαφύγουν.

    Αποκάλυψαν το “ορμητήριό τους

    Στην προσπάθεια να μην προσαχθούν οι συμμετέχοντες στην πορεία μπήκαν στη Στοά Φέξη όπου στεγάζονται και τα γραφεία της ΛΑΕ, όπως θα δείτε στις αποκλειστικές φωτογραφίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

    Η αστυνομία μπήκε με τη σειρά της στη Στοά, όπου απομάκρυνε δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ ζητώντας να βγουν από αυτή, έτσι ώστε να γίνει επιχείρηση για να προχωρήσει σε προσαγωγές όσων βρήκαν «καταφύγιο» στο κτήριο που βρίσκεται στην οδό Πατησίων 14.

    Εν τέλει, η αστυνομία άφησε όσους είχαν καταφύγει στο κτήριο να φύγουν ανά δυο άτομα και στη συνέχεια οι δυνάμεις αποχώρησαν από το σημείο.

    Γιατί οι μπολσεβίκοι μπούκαραν στο ΛΑΕ για να προστατευθούν; Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια.

    Νωρίτερα, είχαν προηγηθεί προσαγωγές σε άλλα σημεία του κέντρου της Αθήνας το οποίο θυμίζει «αστακό» από το πρωί της Κυριακής. Συνολικά έχουν γίνει πάνω από 60 προσαγωγές, με το σύνολο των συμμετεχόντων στη συγκέντρωση του ΣΕΚ να έχει προσαχθεί και να οδηγείται στη ΓΑΔΑ, με πληροφορίες να αναφέρουν πως ανάμεσα στους προσαχθέντες είναι κι οι δικηγόροι Κώστας Παπαδάκης και Θανάσης Καμπαγιάννης.

    ex7 ex8 ex6 ex10 ex11 ex9

    Προσαγωγές από νωρίς στα Εξάρχεια

    Στα Εξάρχεια, στην οδό Γραβιάς, από το πρωί της Κυριακής βρέθηκε αντιπροσωπεία της κεντρικής επιτροπής της ΚΝΕ, στην οποία απαγορεύτηκε να προσεγγίσει το σημείο της δολοφονίας, αντιπροσωπεία της ΑΔΕΔΥ και εκπρόσωποι του ΚΚΕ μ-λ.

    Το σημείο της δολοφονίας ήταν αδύνατο να το προσεγγίσει κανείς καθώς υπήρξαν δυνάμεις που απαγόρευσαν την πρόσβαση, ενώ λίγη ώρα αργότερα οι άνδρες της αστυνομίας προχώρησαν και σε προσαγωγές ανθρώπων που είχαν ξεκινήσει συγκεντρώσεις σε παρακείμενες οδούς.

    Οι προσαχθέντες, μάλιστα, φώναζαν και συνθήματα όπως «κάτω τα χέρια από τους αγωνιστές» και «η τρομοκρατία δεν θα περάσει». Προσαγωγές έγιναν και στην πλατεία των Εξαρχείων, με τους προσαχθέντες να οδηγούνται στη ΓΑΔΑ. Παράλληλα, σε συγκεντρώσεις που έγιναν στα Χανιά για τα 12 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, σημειώθηκαν επεισόδια.

    as1 as2 as3

    Κλειστοί σχεδόν όλοι οι σταθμοί του Μετρό

    Με νέα εντολή της ΕΛ.ΑΣ. έκλεισαν οι σταθμοί του Μετρό Πανόρμου, Αμπελόκηποι, Συγγρού – Φιξ, Ν. Κόσμος, Δάφνη, Αιγάλεω, Ελαιώνας, Κεραμεικός, Μεταξουργείο στις γραμμές 2 και 3.

    Επίσης, με την ίδια εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας έκλεισαν και οι σταθμοί Κ. Πατήσια, Αγ. Νικόλαος, Θησείο, Πετράλωνα και Καλλιθέα της γραμμής 1 του ΗΣΑΠ.

    Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. έκλεισαν στις 11π.μ. και οι σταθμοί του Μετρό Αττική, Ευαγγελισμός και Μέγαρο Μουσικής.

    Παράλληλα, κλειστοί είναι από τις 8 το πρωί της Κυριακής (06/12), οι σταθμοί Ομόνοια, Πανεπιστήμιο, Σύνταγμα, Ακρόπολη, Μοναστηράκι, Βικτώρια και Σεπόλια στις γραμμές 1, 2 και 3 του Μετρό, με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς σήμερα συμπληρώνονται 12 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

    Οι συρμοί διέρχονται από τους σταθμούς, χωρίς ωστόσο να πραγματοποιούνται στάσεις. Κανονικά λειτουργεί το Τραμ.

    Θυμίζεται πως χθες, δημοσιεύθηκε η απόφαση του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας για την απαγόρευση των συναθροίσεων. Η απόφαση έχει ισχύ από τα ξημερώματα έως τα μεσάνυχτα σήμερα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. Προς τους σχολιαστές: όσο υπάρχουν δεξιό καθαροί που αδικούν κάθε λεπτό τη κοινωνία και την οδηγούν στη φτώχεια και την ανέχεια και σε λίγο στο ξεσπιτωμα και αναροαπλυτοι θα υπάρχουν και ησυχία δε θα βρουμε.

    2. Εγω,αν ημουν ηγετης της χωρας, επειδη ειδα μια αφισσα Αναρχικων που εγραφε “ΧΩΡΙΣ ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΥΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, θα συνελαμβανα 300 Αναρχικους και ορισμενες ΜΚΟ οπως την ΚΕΕΡΦΑ και παρουσια των Αναρχοκομμουνιστων δικηγορων ,Καμπαγιαννη και Παπαδακη, καθως και δημοσιογραφων του Αριστερου χωρου, θα τους ρωτουσα: “Θελετε Δικαιοσυνη”; Ναι! Θελουμε!!
      ” Οι μεταναστες ειναι αδερφια μας οπως ισχυριζεστε στις ταδε και δεινα ανακοινωσεις η αφισσες σας και θελετε να τους ενσωματωσουμε στην Ελληνική κοινωνια και στο σπιτι μας που ειναι η Ελλαδα”;
      ΝΑΙ! ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ!! ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ!!!
      ” Εσεις,κε Πετρο Κωνσταντινου, τι λετε”; “ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ,ΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ,ΤΟ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΩ: ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ”!!!
      ” Εσεις,κε Κωνσταντινου,ποσους μεταναστες -αδερφια σας- εχετε στο σπιτι σας”; “Κανεναν”!
      Εσεις οι υπολοιποι,ποσους μεταναστες-αδερφια εχετε στο σπιτι σας”; Μμμ..ΞΕΡΕΤΕ..ΕΜΕΙΣ..ΚΑΝΕΝΑΝ.!
      ” 10 χρονια φυλακη στον καθε νεαρο Αναρχοκομμουνα. 20 χρονια στον Κωνσταντινου! 25 χρονια στους δικηγορους!! Για προπαγανδα κατα του Κρατους, για…κλπ..” ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΣΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ, ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ,ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ,ΚΛΠ..ΜΠΛΑ..ΜΠΛΑ..ΜΠΛΑ!!!
      Και αφου τους φορτωνα τον μισο ποινικο κωδικα-μεσω δικαστηριου φυσικα- θα τους εστελνα για συμμορφωση εικοσαετη!! Να τραβάνε τις κωλοτριχες τους. Δικαιοσυνη. Οπως το ζητησανε!
      Εδω βγηκε ο πολυς Αντιπρόεδρας,Γεωργιαδης,και ειπε οτι η εκτελεση που ζητησε ο Φ.Κρανιδιωτης για τον Μουζαλα, ειναι αντιανθρωπινη,αντιδημοκρατικη,ανηκει σε αλλες εποχες(sic!),κλπ…
      Δηλαδη κατα τον “υπερδημοκρατη” Αντιπρόεδρα,Γεωργιαδη, δεν υπαρχει το ατιμωτικο αδικημα της Εσχάτης προδοσιας, οι Νομοθέτες ησαν Φασίστες και ψυχοπαθεις,και ο Γεωργιος Παπανδρεου,ο Σοφουλης,ο Σ.Βενιζελος,ο Πλαστηρας,κλπ.. ησαν μαυροι Φασιστες,Αντιδημοκρατες κι οπαδοι του Πινοτσετ!!
      Ενω ο Αντιπροεδρας Γεωργιαδης,ειναι υποδειγμα πολιτη!!!
      Πεστε μου τωρα..Δεν ειναι αισχρό θρασιμι; Μας δουλευει μεσα στα μουτρα! Και πανε και τον ψηφιζουν!!!

    3. Αυτά έπρεπε να τα κάνουν οι ξεδοντιασμένοι ακροδεξιοί, όχι για το Γρηγορόπουλο αλλά για το νεοταξίτικο καθεστώς που μαυρίζει τις ζωές μας. Αντί να τα κάνουν όλα λαμπόγυαλο και ρημαδιό αράζουν στον καναπέ και κλαψουρίζουν που τους παίρνουν τη δόξα οι αναρχοάπλυτοι. Είναι άξιοι της μοίρας τους.

    4. Κομμουνιστοσυμμορίες λυμαίνονται το κέντρο της Αθήνας, γνωρίζουν πως έχουν το ακαταδίωκτο.

    5. Η ακροδεξία, δηλαδή τα τοξικά φτωχοτσιράκια των ολιγαρχών δημιουργεί δήθεν εχθρούς, όπως τους “κακούς” αναρχικούς, τους “άθεους” αριστερούς, τους “απάτριδες” κτλ, ώστε να έχει μια δεξαμενή εύκολα καθοδηγούμενων ηλιθίων και αμόρφωτων που τους ικανοποιεί περισσότερο να μισούν κάποιον παρά να αγαπούν τον εαυτό τους. Με λίγα λόγια άτομα καταραμένα στην αιώνια φτώχεια, σαν τους βλαχοαμερικάνους του νότου που μένουν σε τροχόσπιτα απ΄τη γυφτιά και ψηφίζουν τον άχρηστο δισεκατομμυριούχο κληρονόμο Τραμπ που τους έχει γραμμένους στ΄@@ του και πανηγυρίζει κάθε μέρα επειδή ανεβαίνει το χρηματιστήριο και γίνεται ο ίδιος και οι πλούσιοι φίλοι του πλουσιότεροι εις βάρος αυτών που τον ψηφίζουν.
      Μια τέτοια μέρα θα έπρεπε όλη η Ελλάδα με αφορμή το θάνατο ενός αθώου παιδιού να είναι έξω και να δίνει μήνυμα ότι οποιοσδήποτε εξαναγκασμός (καραντίνα, υποχρεωτικός εμβολιασμός κτλ) μας βρίσκει όλους αντίθετους. Η ανάγκη για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ενώνει όχι οι μπατρίδες και οι ταλιμπανισμοί των θρησκειών.

      1. Βάλε την κεφάλα σου κάτω απο κρυο νερό να συνέλθεις που παρλάρεις σα παπαγάλος.

        Πατρίδα-θρησκεία-οικογένεια είναι ο στόχος της διεθνούς “ελιτ” των πλουσίων που κατηγορείς.
        Επομένως συμβαδίζεις ασυνείδητα με όσους κατηγορείς.
        Και το εμβόλιο οι παγκοσμιοποιητές το επιβάλλουν, γκέιτς ,σόρρος,μπουρλάς και λοιποί της μπίλντερμπερκ.
        Για τον τραμπ πάλι ,κάνεις σαν 15χρονο….. ναι βλήμα ο τραμπ ,αλλά ψάξε να βρεις πόσο αθώο αίμα έχυσαν
        οι “αντίπαλοι” του τραμπ σε σερβία,αφγανιστάν,ιρακ,υεμένη κτλπ.
        Είναι το βαθύ κράτος που κάνει κουμάντο,
        όχι ο τράμπας κ ο μπιντές…..
        Α και κάτι τελευταίο, για την Μυρτώ στεναχωρήθηκες καθόλου ???
        ή έκανες αλληλεγγύη στον πίθηκο που την μακέλεψε?

      2. Οσον αφορα ” το αθωο παιδι”, ΜΟΝΟΝ ΑΘΩΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ! Αλλα ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙ!! Κι επρεπε να αντιμετωπιστει ως παιδι.
        Αλλα ο Κορκονεας,θυμα της γαμωφαρας της ψευτοδημοκρατικης Μεταπολιτευσης και των πλουσιογιαπηδων ανεργων με τα ροδαλα μαγουλακια και τους τροφαντούς κώλους και τις μεταξωτες γραβατες που παιζουν τους Βουλευτες, εκτοξευσε την συμπυκνωμενη αγανακτηση και οργη του μεσα σε μια στιγμη- για ολα αυτα που συμβαινουν-εναντιον λαθος στοχου!!!…
        Στην πραγματικοτητα,ο Ρωμανος- ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ- το εθεσε πολυ σωστα: Ο Κορκονεας ειναι και αυτος θυμα!
        Επελεξε να υπηρετησει μια σαπια ψευτοδημοκρατια που με επιτηδειο τροπο τον οδηγησε σε αδιεξοδο και στην φυλακη.
        Οταν ανακατευεσαι με τα σκατα…

    6. στα λεωφορεία που τους μπασαν μπουλούκια δε κολλάνε κοροιδοιο ????????????????

    7. Και εδώ απέτυχε η χούντα ΝΔ ΑΕ.
      Πρέπει να πέσει η χούντα ΝΔ ΑΕ έτσι απλά.

    8. Ολους τους αναρχοκκεδες τους εκαναν ηρωες του κ@$@υ ακομα και η μεταλαγμενη πλεοναριστεροδεξια ΝΔ , σωριδον ολα τα νεο σταλινικα σταγονιδια του σιωνιστικου τοξου της βουλης των ανθελληνων μετα τον ακροκκε Φυσσα το αλλο αναρχοαπλυτο ο Γρηγοροπουλος

    9. Οι μπατσοι απο ποιον Νόμο πηραν το δικαιωμα να παρκαρουν τα παπακια τους σε πλατεια σαν τιποτα παρακρατικοι αναρχοαλητες; Ειναι οι μεν, αλλά ειναι και οι δε… παρ’τον εναν και χτυπα τον αλλο.

    10. Με γενικό lock down, κλειστό μετρό και η κυβέρνηση αδυνατεί να επιβάλει την τάξη..

    11. βρωμιάρηδες δικηγορίσκοι … καμία συνέπεια δεν έχουν αυτοί από τα πειθαρχικά τους όργανα?? Παντού η αριστερά με ασυλεία…!!! Γαμώ τα σπιτάκια τους τοιυς βρωμιάρηδες !!!!!! Κλείστους τα γραφεία που κάνουν αντισυνταγματικές και εκνομες ενέργειες και να σου πω εγώ μετά….Απλυτοδικηγόροι!

    12. Εγώ έχω μια απορία τόσα χρόνια,την οποία κανείς δεν έχω δει πουθενά να την ρωτάει: πως όλος αυτός ο δίσκος των απλυτων, μηδενίστηκε κλπ,κατάφερε να “πλαισιώσει” με τόσο θερμό εναγκαλισμό,σε σημείο να τον κάνει ήρωα και σημείο αναφοράς για “νέους” αγώνες,ένα 15 χρόνο παιδί,γόνο αστικής οικογένειας,που ανάθεμα και αν ήξερε τι σημαίνει αναρχία,το οποίο είχε πάει για καφέ στα Εξάρχεια σε γιορτή φίλου του (και που αδίκως χάθηκε στο φινάλε); Από πότε η αναρχία είχε σύμβολο είχε πάρε δώσε με την αστική τάξη;

    13. Τι κωδικο εσεμες εστειλαν ολοι αυτοι οι αριστεροι με δεξιες τσεπες;;;

      1. Αυτοί δεν είναι αριστεροί με δεξιές τσέπες αλλά και να ήταν περισσότερο θα έπρεπε να σε απασχολεί που εσύ είσαι δεξιός με τρύπιες τσέπες, χρήσιμος ηλίθιος δηλαδή.

    14. Και οι νομιμόφρονες άπλυτοι θα αραξουν καναπέ περιμένοντας να κάνουν το εμβόλιο. Έτσι είναι αυτά…Οι αναρχικοί θα ζήσουν και θα πεθάνουν αναρχικοί,οι υπόλοιποι ζήσαμε μέν αλλά δεν ξέρουμε πως θα πεθάνουμε δυστυχώς.

    15. Μας σπάσανε τα αρχιδια με αυτή την κολοεπετειο…τι έκανε και τόσα χρόνια κάνουν πορειες….έλεος….τόσοι αστυνομικοί στο καθήκον έπεσαν…τόσοι αξιωματικοί και πιλότοι της αεροπορίας…τόσοι πυροσβέστες στο καθήκον.. Και ούτε μια αναφορά…Και για έναν αντεξουσιαστη….αναρχοαπλυτο κάθε χρόνο έχουμε επέτειο και τιμάμε τι;ποιον;τι προσφερε ;αν είναι δυνατόν…

    16. Νεοταξίτες VS ΜΠΡΑΒΟΙ-Νεοταξίτες…ΑΝΤΕ… ΚΑΛΟ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΜΑ!!!….ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!

    17. Πρέπει νά τιμήσουμε τόν ἤρωα Γρηγορόπουλο (δέν θυμᾶμαι τήν ἠρωική του πράξη βέβαια), ἀλλά δέν ἔχει καμμία σημασία αὐτό. Ὃποιος ξέρει ὃμως, ἄς μοῦ τήν θυμίσει. Δόθηκαν ὀνόματα ὁδῶν, ἔγιναναν προτομές κλπ. Κάτι πολύ ἡρωικό θά ἔκανε ὁ μακαρίτης.

    18. Μπράβο τους. Οι νοικοκυραίοι – μπατριώτες απλά περιμένουν σπίτι τρώγοντας φακές μέχρι να τους φωνάξει ο Μπουρλά να στήσουν κώλ… συγγνώμη μπράτσο ήθελα να πω για να τους μαγαρίσει με τη βελόνα.

    19. ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΑΣΕΙς ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΤΑΤΖΙΔΕς ΑΡΚΕΤΟΥς ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΥΧΟς ΜΑΣΚΕς ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΤΙΡΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣς ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ???

    20. Ελλαδα μας πως σε καταντησανε ετσι!

    21. Γιατί δεν τους βάζουν να πληρωνουν τα σπασμένα και να τελειώνει το ζήτημα τόσο απλά, λέω εγώ λύσεις υπαρχουν

    22. Κατσε μην βγουμε και μεις οταν θελησουν δια της βιας η του αποκλεισμου απο διαφορες δραστηριοτητες τραπεζα εφορια εκλλησια και αλλα , να δουμε τοτε πως θα μας σταματησουν οι μασωνοι..θα εχουμε και κρεμαλες δια τιυς προδοτες της χωρας μας…τα δυσκολα ερχωνται οχι για μας αλλα για αυτους….

    23. ωραία η μη αναρχοαπλυτοι ας κάτσουν στον αγαπημένο τους καναπε και να κανουν την επανασταση του φεισμπουκ που ασκούν άριστα

    24. Οι εικόνες παραπέμπουν σε τριτοκοσμικά κράτη. Θυμίζει κάτι από Μαγκρέμπ!

      1. Το μονο σωστο εδω μεσα. Λυπητερο και τραγικο.

    Comments are closed.