ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΕΜΒΟΛΙΣΕ ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ – ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ – ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ “ΚΡΥΦΤΗΚΕ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Κοινοποίηση:
Λϊμενικο

Ένα απίστευτο γεγονός συνέβη τα ξημερώματα της Τρίτης στο Αιγαίο. Δεν είναι το πρώτο σίγουρα αλλά ελπίζουμε να είναι το τελευταίο! Σύμφωνα με την αποκλειστική πληροφορία του makeleio.gr και της εφημερίδας Μακελειό, τουρκικό σκάφος εμβόλισε φουσκωτό του Λιμενικού,  με ένα από τα μέλη του πληρώματος να βρίσκεται στη θάλασσα με όλο τον εξοπλισμό του.

Θα μπορούσαμε να είχαμε θρηνήσει θύματα, αφού ο λιμενικός, φορτωμένος με όλο τον εξοπλισμό του, δεν ήταν εύκολο να κινηθεί και να βγει από το νερό. Ο Λιμενικός παραλίγο να χάσει τη ζωή του, καθώς εκσφενδονίστηκε 50 περίπου μέτρα και χρειάστηκε η επέμβαση συναδέλφου του, ο οποίος τον απεγκλώβισε από τον εξοπλισμό του και να τον ανεβάσουν στο φουσκωτό.

Στο ΦΟΥΣΚΩΤΟ επισημαίνουμε, που καταλαβαίνετε όλοι, πως δεν έχει την ίδια αντοχή με ένα σκάφος. Την άλλη ημέρα βρέθηκε το ταχύπλοο σε παραλία της Ρόδου.

Το επεισόδιο προφανώς και αποσιωπήθηκε από την ελληνική κυβέρνηση. Οι περιπολίες κάθε μέρα γίνονται με φόβο ψυχής, αφού η παρουσία διακινητών θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή των Ελλήνων λιμενικών. Οι οποίοι μάλιστα, έχουν απαγόρευση να ρίξουν κατά σκάφους διακινητών, εκτός και αν έχουν μπροστά τους τους διακινητές. Επίσης, νεκρός λαθρομετανάστης τους στέλνει φυλακή. Που σημαίνει ότι κινούνται με δεμένα χέρια και εκτεθειμένοι στις δολοφονικές διαθέσεις των διακινητών. ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ….ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΠΕΡΙ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ??….ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΡΓΑΡΑ???

  2. Ο Κούλης τώρα πολεμάει την Ουκρανία και τους Χούτι. Οι Τούρκοι είναι φίλοι του.

  3. τα τελευταία χρόνια στο κουλιστάν αποσιωπούνται τέτοια περιστατικά στα κουλικά μμε … όλα αυτά σχεδόν δεν λέγονται… τι έχουμε στα μμε λοιπόν? προπαγάνδα, γλύψιμο στον κούλη και στα αφεντικά του έξω, μπουτάκια, σαχλαμάρες παιχνίδια και μπάλα … αυτά είναι …Ενημέρωση 2.0

  4. Με φουσκωτα προσπαθει η κυβερνηση να αντιμετωπισει τα ισχυρα Τουρκικα περιπολικα σκαφη; Εδω ακομη και οι Τουρκοι γελανε, καιρος να σοβαρευτουνε οι υπευθυνοι, ας αφησουν τις ωραιοποιησεις και να αντιμετωποιησουν την πραγματικοτητα.

  5. Με το συμπαθειο αν τουρκικο εμβολιζει ελληνικο η το αντιστροφο, η καλαμια ταχουμε με τον ερντοκλαν η ο πορδιπουργος μας ειναι προδοτης εντεταλμενος να μειωσει τον ελληνικο πληθυσμο ! Αποδυναμωσε κι αλλο την αμυνα κυρα Κουλαρα μπορεις! Στο τελος να δουμε πως και απο που θα φυγεις! Ακους τουρκοσπορε βοθρολομαιε που κοιτας να….και το Αγιον ορος? !

  6. με κούλη θα πεθάνουμε ούλοι και δεν είναι αστείο 😢

  7. Να παει ο ιδιος στο φουσκωτο του Λιμενικου και να το εμβολησουν οι Τούρκοι και να εχει και τα παιδια του μεσα ΟΧΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ 3,60 ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ.ΑΛΗΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
    ….

Comments are closed.